Τρίτη, 21 Μαΐου 2013

Τραγωδία στο Tornado της Οκλαχόμας.Οι Rockers εκφράζουν τα συλλυπητηριά τους μέσω Twitter

Tornado Outbreak Slams Through Oklahoma
Χθες στις 20 Μαϊου η καταστροφή χτύπησε την Oklahoma καθώς ενας  δυόμιση μιλίων ανεμοστρόβιλος άφησε καταστροφικές ζημιές, σκοτώνοντας περισσότερους από 50 ανθρώπους στο πέρασμά του.

  Ο θανατηφόρος ανεμοστρόβιλος, που έπληξε με ταχύτητες έως και 200 ​​μίλια ανά ώρα, χτύπησε στα προάστια της πόλης της Οκλαχόμα,και ένας τραγικός αριθμός από νέα παιδιά μεταξύ κάποιων νεκρά,
βρέθηκαν στην περιοχή δημοτικού σχολείου στο Moore,το οποίο και καταστράφηκε.

Η ιστορία βρίσκεται σε εξέλιξη, και δυστυχώς ο αριθμός των νεκρών αναμένεται να αυξηθεί, καθώς η καταστροφή είναι ευρέως διαδεδομένη μεταξύ των διαφόρων χωρών στην Οκλαχόμα. Όσοι θα ήθελαν να βοηθήσουν να κάνουν δωρεές στον Ερυθρό Σταυρό σε αυτό το link: http://www.redcross.org/news/press-release/Red-Cross-Helping-Tornado-Victims-Across-the-Midwest

Κατόπιν τραγικών ειδήσεων,ροκ καλλιτέχνες εξέφρασαν την ανησυχία και τα συλλυπητήρια τους  μέσω Twitter.
Ανάμεσα στους καλλιτέχνες στέλνουν τις σκέψεις και τις προσευχές τους προς το λαό της Οκλαχόμα  οι Slash, Shinedown, David Draiman και Papa Roach.
 Δείτε εδώ τα μετεφρασμένα tweets των ρόκερς.

Slash:Απαίσια αυτά που περνάνε οι άνθρωποι της Οκλαχόμας αυτή τη στιγμή.Οι καταστροφές που αντιμετωπίζουν.Οι ζωές που έχουν χαθεί..
  
Shinedown:Πάρτε μια στιγμή..Αν μπορείτε..Για να πείτε ο ένας στον άλλων πόσο τον αγαπάτε..Απλά αυτό...Ότι τον αγαπάτε..Θυμηθείτε η ζωή είναι τόσο πολύτιμη.Ο Θεός ας ευλογεί την Οκλαχόμα!

 RED:Οι προσευχές μας είναι με τους φίλους μας στην Οκλαχόμα.

 Papa Roach:Οι σκέψεις οι οι προσευχές πηγαίνουν σε όλους που χτυπήθηκαν από τον ανεμοστρόβιλο στην Οκλαχόμα.

DAVID DRAIMAN:Σκέψεις και οι προσευχές μου πάνε στους κατοίκους της Οκλαχόμα που έχουν ρημάξει από τον πρόσφατο ανεμοστρόβιλο.