Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013

Βρέθηκε νέκρος στα 44 χρόνια του ο Phil Buerstatte

Δυσάρεστα νέα φέρνουμε καθώς το πρώην μέλος των White Zombie και ντράμερ των Last Crack,Phil Buerstatte πέθανε
στα 44 χρόνια του καθώς βρέθηκε νεκρός μέσα στο Σαββατοκύριακο στο Μάντισον, Ουισκόνσιν.Δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή περαιτέρω στοιχεία διαθέσιμα.

Ο Buerstatte,ήταν μέλος των White Zombie κατά την χρονική περίοδο 1992-1994 χτυπώντας τους μουσικούς δρόμους με την υπέρτατη  ‘La Sexorcisto’ περιοδεία.
Ο φοβερός αυτός καλλιτέχνης ηχογράφησε αλλά τρία τραγούδια με τους White Zombie: Το soundtrack ‘Feed the Gods’ από το 'Airheads, ‘I AM HELL’ soundtrack για το ‘Beavis and Butthead’ και το coverτων Black Sabbath ‘Children of the Grave.’

Ο  Buerstatte,έπαιξε επίσης ντραμς για τους  progressive groove metal Last Crack τη δεκαετία του '80 και του '90.


Σύμφωνα με το Bloody Disgusting, ο Rob Zombie έγραψε για τη μνήμη του πρώην ντράμερ του:
"Λοιπόν,άκουσα κάποιες φήμες αυτές τις μέρες αλλά δεν ήξερα αν ήταν αλήθεια η όχι. Αλλά απότι φαίνεται ένας από τους πρώην ντράμερ μας των  White Zombie πέθανε.  
Ο Phil Buerstatte ο οποίος ήταν στην μπάντα για περίπου δύο χρόνια 1992-1994 βρέθηκε νεκρός αυτό το Σαββατοκύριακο.Ο  Phil,ήταν ένας άνθρωπος που εμπλέκε σε καυγάδες στην περίοδο του με εμάς,και πραγματικά ποτέ δεν έμαθα τι του συνέβει από τη στιγμή που έφυγε από τη μπάντα.Οι ελάχιστες ιστορίες που άκουσα δεν ήταν καλές"

Παρόλα αυτά να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο σχόλιο που είχε αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του  Zombie στο Facebook δεν εμφανίζεται πια.Δεν γνωρίζουμε το γιατί..

Ο  Buerstatte,αναφέρθηκε επίσης και από το μέλος των Last Crack bandmate Paul Schluter σε μια γραπτή δήλωση 
"Λυπούμαστε που έχουμε να ανακοινώσουμε ότι ο ντράμερ μας και μουσικός αδερφός μας  Phil Buerstatte έφυγε σήμερα.Θα λείψει πολύ σε όλους του τους φίλους,την οικογένεια του και τα μέλη της μπάντας του.Βγάλτε έξω τα Last Crack albums σας,βάλτε τα στο τέρμα και θυμηθείτε πόσο υπέροχος ντράμερ ήταν"