Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

Οι Nine Inch Nails για την απελευθέρωση του νέου τους άλμπουμ

Trent Reznor 
Νωρίτερα αυτό το έτος, ο Trent Reznor αποκάλυψε ότι είχε επανενεργοποιήσει τους Nine Inch Nails με ανανεωμένο lineup.Τώρα ο Reznor έρχεται να επιβεβαιώσει ότι ολοκλήρωσε αθόρυβα ένα νέο Nine Inch Nails άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει μέσω των  Columbia Records το 2013.
Οι Nine Inch Nails ξεκίνησαν μια σειρά από μουσικά φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο για να δηλώσουν την επιστροφή τους.Σε ένα νέο δελτίο τύπου όμως,αποκαλύφθηκε ότι ένας από τους λόγους που ξεκίνησε η αργή αλλά και δυναμική επιστροφή τους είναι επειδή ο Reznor δούλευε για την ολοκλήρωση του νέου Nine Inch Nails άλμπουμ.

Στο δελτίο,ο  Reznor επιβεβαίωσε ότι έχει υπογράψει μια συμφωνία με την Columbia Records,
για μια άλλη του μπάντα 'How to Destroy Angels'.Δηλώνει:


"Είμαι το λιγότερο από ειλικρινής σχετικά με το τι  έχω κάνει τελευταία.Τον τελευταίο χρόνο δουλεύω κρυφά και ασταμάτητα με τους Atticus Ross και  Alan Moulder σε ένα νέο full-length Nine Inch Nails άλμπουμ,για το οποίο είμαι και χαρούμενος που τελείωσε και είναι πραγματικά φοβερό!
Αυτή είναι η πραγματική ώθηση και το κίνητρο πίσω από την απόφαση να συγκεντρώσω ένα νέο συγκρότημα και μια περιοδεία ξανά.Εισβολές μου σε ταινία,HTDA και άλλα projects με έκαναν να αποφασίσω δημιουργικά και να επικεντρωθώ με όλη μου την ενέργεια για να πάω τους Nine Inch Nails σε ένα νέο μέρος.Ξεκινάμε"