Τρίτη, 28 Μαΐου 2013

Περισσότερες λεπτομέρειες στην επιφάνεια για την αγωγή κατά του Scott Weiland απο τους Stone Temple Pilots’

Stone Temple Pilots
Οι Stone Temple Pilots,έλαβαν νομικά μέτρα κατά του πρώην frontman τους Scott Weiland  την Παρασκευή (24 Μαΐου) και τώρα πρόσθετες λεπτομέρειες της υπόθεσης έχουν έρθει στο φως. 
 Η ομάδα υποστήριξε ότι ο Weiland προσπάθησε να σαμποτάρει την 20η επέτειο για την περιοδεία τους, καθώς και τα σχέδιά τους να συνεχίσουν την συνεργασία τους με τον Chester Bennington των Linkin Park ως frontman τους, και έχουν ζητήσει την έκδοση δικαστικής απόφασης για να σταματήσει η παρέμβαση του Weiland στην  καριέρα τους.

 Το Hollywood Reporter έχει αποκτήσει ένα αντίγραφο της αγωγής,την  οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω, αποκαλύπτοντας  πολλά περισσότερα βασικά στοιχεία σχετικά με την ιδιοκτησία του ονόματος της μπάντας και την ικανότητα του γκρουπ  να υποστηρίξει την υπόθεσή τους.
Σαν μέρος της συμφωνίας των Stone Temple Pilots και της εταιρικής τους σχέσης η οποία αρχικά υπογράφηκε το 1992 και η κατ'επανάληψη υπογραφής έγινε χρόνια μετά,το συγκρότημα κατέχει και ελέγξει τα δικαιώματα για τους Stone Temple Pilots,το όνομα της μπάντας, το εμπορικό σήμα, πνευματικά δικαιώματα, λογότυπα και έργα τέχνης.

 Μπορείτε να δείτε το αντιγράφο αγωγής εδώ 


 http://www.hollywoodreporter.com/sites/default/files/custom/Documents/ESQ/STP-complaint.pdf