Κυριακή, 12 Μαΐου 2013

Ο Rob Zombie και το μουσικό του παρελθόν για τα ‘Classic Albums Collection’

Rob Zombie
Εάν είστε ένας αρχειοθέτης λάτρης της μουσικής και ψάχνετε  να συμπληρώσετε τη συλλογή σας για τον Rob Zombie,τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να το κάνετε.
Ομάδα της Universal Music έσκαψε βαθιά το παρελθόν του Zombie,και είναι σε θέση να παραδώσει το  ‘Classic Album Collection,που θα καταφθάσει στα καταστήματα την Τρίτη 14 Μαϊου.
Τα σετ των πακέτων  ‘Hellbilly Deluxe,’ ‘The Sinister Urge,’ ‘Educated Horses’και
 ‘Past, Present & Future’ — καταγράφηκαν ενώ ο Geffen ήταν ακόμα η ετικέτα τους — δίνοντας μια ενιαία προσφορά.

Το 1988 ο  Rob Zombie ξεκίνησε τη σόλο καριέρα του με το ‘Hellbilly Deluxe' το οποίο απέδωσε στα ‘Dragula,’ ‘Living Dead Girl’ και ‘Superbeast.
Το ‘The Sinister Urge’ ακολούθησε το  2001, παρουσιάζοντας τα ‘Feels So Numb,’
 ‘Never Gonna Stop (The Red Red Kroovy)’ και ‘Demon Speeding.’ Το άλμπουμ ‘Educated Horses’ κυκλοφόρησε το 2006 συμπεριλαμβάνοντας τα ‘Foxy Foxy,’ ‘American Witch’ και
 ‘Let It All Bleed Out.’Όσο για το ‘Past, Present and Future,’αυτός ο δίσκος συμπληρώνει τη μουσική δουλειά του Zombie με το Two-Lane Blacktop’ single να λαμβάνει την ίδια μεταχείρηση.

Κάθε ένα από τα άλμπουμ θα συσκευάζονται με ένα νέο  slipcase και θα διαθέτουν μια κάρτα κράτησης για το νέο άλμπουμ.Από τη συλλογή λείπουν τα ‘Hellbilly Deluxe 2,’το πρώτο του άλμπουμ με τη Roadrunner Records,καθώς και η πρόσφατη κυκλοφορία του 
‘Venomous Rat Regeneration Vendor.’

Ο τελευταίος δίσκος του Zombie είναι αρκετά δυνατός και ενισχυμένος από το single
‘Dead City Radio and the New Gods of Supertown.’