Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013

Ο Tony Iommi των Black Sabbath μιλάει για τον καρκίνο και τη νέα δισκογραφική δουλειά!

Black Sabbath Tony Iommi
Ενώ όλες οι μπάντες μπορεί να βρεθούν αντιμέτωπες με κάποια χτυπήματα όταν ξεκινάνε νέο άλμπουμ,δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που αντιμετώπισαν οι  Black Sabbath ενώ ήταν έτοιμοι για τη διαδικασία εγγραφής  του ’13′.,
Καθώς όλοι οι ροκ θρύλοι θα μαζευόντουσαν για να εργαστούν πάνω στο νέο δίσκο,ο κιθαρίστας τους Tony Iommi διαγνώστηκε με καρκινικό λέμφωμα και έπρεπε να υποβληθεί σε θεραπεία.

Ο Iommi είπε στο Guitar World:"Μόλις άκουσα το γιατρό μου να λέει αυτό το πράγμα,ολόκληρος ο κόσμος μου άλλαξε.Σκέφτηκα..Καρκινικά λεμφώματα??Λοιπόν αυτό ήταν όλο.Το είχα".Ο κιθαρίστας  είπε πως μόλις έγινε η διάγνωση η θεραπεία ξεκίνησε αμέσως. 
"Με ταρακούνησε.Ήμουν στη σκηνή και σκεφτόμουν,'Μπορώ να το κάνω εγώ αυτό';Και μετά ξανασκεφτόμουν'Φυσικά και μπορώ να το κάνω.Δεν θέλω να πεθάνω.Θέλω να συνεχίσω,για αυτό θα γίνει ότι πρέπει να γίνει"!

Ο κιθαρίστας είπε πως όλο αυτό καθυστέρησε την αρχική κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ της μπάντας,αλλά καθώς το σώμα του Iommi άρχισε να ανταποκρίνεται πήρε πίσω τη δημιουργική σπίθα του,και κάλεσε τους  bandmates του να τον συνοδεύσουν.
"Νόμιζαν πως θα πακετάρω"είπε ο Iommi."Αλλά ρώτησα τον γιατρό μου"Είναι εντάξει αν δουλέψω?και μου είπε ναι αλλά προσεκτικά.Οπότε μπήκα στο στούντιο και έπαιξα για λίγο!Μετά κουράστηκα και έπρεπε να καθίσω κάτω.Τα παιδιά μου είπαν να μην πιέζω τον εαυτό μου".

Ο Ozzy Osbourne πρόσθεσε "Ήμασταν όλοι γύρω του.Αλλά όχι σαν να λέμε 
'Είσαι καλά;Είσαι καλά';Σαφώς και έδειχνε κουρασμένος,αλλά ήταν μαχητής και προχώρησε!Ακόμα μπορούσε να βγάλει τα περισσότερα  riffs από τον καθένα!Κανένας από εμάς δεν είχε το σκεπτικό
'Α.. Αρρώστησε πάλι'.Είμαστε αδέρφια,μεγαλώσαμε μαζί.Ειναι σαν  να αρρώστησε ένα μέλος της οικογένειας μας.

Με τον Iommi να έχει επικεντρωθεί στη μουσική και την υγεία του να βελτιώνεται σταθερά,οι 
Black Sabbath τελείωσαν τελικά την πολυαναμενόμενη προσπάθειά τους.Το ’13′  θα χτυπήσει τα καταστήματα στις 11 Ιουνίου και επιλογές προ-παραγγελίας είναι διαθέσιμες στο παρακάτω link.

 http://www.blacksabbath.com/