Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013

Αχάριστους και εγωιστές χαρακτήρισε ο Scott Weiland τους Stone Temple Pilots


Οι Stone Temple Pilots,σε μια πρόσφατη δήλωση τους ανέφεραν πως ο Scott Weiland,συνεχίζει να ασχολείται με το όνομα τους και την καριέρα τους και πως όλα αυτά τα κάνει σκόπιμα για την προώθηση του δικού του άλμπουμ.
Η δικαστική αγωγή που είχαμε δει πριν λίγες μέρες,αναφέρει εκτός των άλλων πως ο Weiland αργούσε να εμφανιστεί στις συναυλίες του συγκροτήματος και ότι χρησιμοποίησε δικηγόρο για να επέμβει στην εμφάνιση συγκεκριμένου single στις playlist των ραδιοφώνων.
Σε μια συνέντευξη του Scott Weiland, στο AZCentral.com είπε:
"Πριν αποχωρήσω από την μπάντα έλεγα συενχεια πως ήταν μεγάλη ανάγκη να βγάλουμε καινούργιο άλμπουμ.Παίζαμε το ίδιο set για τέσσερα χρόνια. Έπρεπε να γίνει μια μεγάλη αλλαγή. Από γήπεδα 20.000 θέσεων φτάσαμε να παίζουμε σε χώρους και καζίνο των 2.000 θέσεων.
 Δεν ήθελα να κάθομαι και να κοιτάω τη μπάντα να διαλύεται. Έπρεπε να γράψουμε καινούργια μουσική και ραγουδια.. Αυτό κάναμε στην αρχή. Ήμασταν μουσικοί. Ήμασταν δημιουργοί. Τα υπόλοιπα μέλη, όμως, δεν έβλεπαν τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο που τα έβλεπα εγώ.Έτσι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.Καμία φορά κάθομαι και σφετομαι το πόσο αχάριστοι και εγωιστές είναι.Πραγματικά πιστεύουν πως μπορούν να τα καταφέρουν χωρίς εμένα".