Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013

Υποστήριξη ζητούν οι Disturbed

David Draiman
Ο τραγουδιστής των Disturbed- David Draiman,πρόσφατα βρήκε την επιτυχία με την νέα του μπάντα Device, και το single ‘Vilify’το οποίο σκαρφάλωσε στην κορυφή του  Active Rock chart.
Εν τω μεταξύ,ο κιθαρίστας των Disturbed- Dan Donegan και ο ντράμερ Mike Wengren απογειώνονται με το νέο outfit Fight or Flight, καθώς ο μπασίστας John Moyer συνεχίζει να συνεργάζεται με την Adrenaline Mob.
Με όλα τα μέλη των Disturbed να είναι αποσχολημένα με διάφορα έργα,υπήρξε κάποια ανησυχία και αντιδράσεις από τους οπαδούς που αμφισβητούν για το αν και ποτέ οι Disturbed θα επιστρέψουν.
Παρά την εξασφάλιση από τους Disturbed προς τους οπαδούς πως θα επιστρέψουν,σε μια δήλωση του χθες στο Facebook ο Draiman ζητάει την υποστήριξη προς τη μπάντα για την ενασχόληση τους με διάφορα έργα. λέγοντας πως η μπάντα μπορεί αυτή τη στιγμή να ασχολείται με διάφορα έργα,αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα επιστρέψει.Γιατί όταν γίνει αυτό θα είναι πολύ σημαντινό για όλους.Και πως για να το πετύχουν χρειάζονται την υποστήριξη από τους οπαδούς τους!