Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013

Η ζωή του Gerard Way μετά τους My Chemical Romance¨'Απλα εξερευνώ και βλέπω τι γίνεται..."

My Chemical Romance Gerard Way
Παρόλο που οι  My Chemical Romance ανακοίνωσαν την διάλυση τους νωρίτερα αυτή την Άνοιξη,ο frontman και ιδρυτής του συγκροτήματος Gerard Way δεν φαίνεται να τα πηγαίνει ακριβώς καλά.
Ο τραγουδιστής είπε στο Yahoo! Music,πως είναι πολύ αποσχολημένος με τη συγγραφή νέου υλικού και αφού ο ίδιος δεν έχει επιλέξει ακόμα το επόμενο έργο του,γράφει μουσική για μια μελλοντική παιδική παράσταση.
 Ο Way,συν-σκηνοθετεί και δάνεισε τη μουσική του για το ντεμπούτο του επεισοδίου της δεύτερης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς ‘The Aquabats! Super Show!’.Το επεισόδιο βγαίνει στον αέρα στις 1 Ιουνίου στο The Hub network.
Εν τω μεταξύ ο τραγουδιστής είπε πως παρέμεινε δημιουργικός,ενώ προσπαθεί να καταλάβει την επόμενη κίνηση του στη μουσική βιομηχανία.
"Πραγματικά δεν έχω κάνει κάτι συγκεκριμένο από το να γράφω τόνους από υλικό"είπε ο  Way."Απλά μαζεύω εμπειρίες και γράφω μουσική.Πιστεύω πως εγώ ο ίδιος πήρα τον ευατό μου πιέζοντας τον και τον έβαλα σε αυτή τη θέση.Ο μόνος τρόπος που μπορώ να περιγράψω όλο αυτό που μου συμβαίνει είναι πως δεν μπορώ να βρω και να θυμηθώ ποιος ήμουν πριν από τους My Chem.Ξέρω πως αυτή η απάντηση δεν είναι τίποτα αλλά αυτό είναι το σημείο που θέλω να σταθώ.Απλά εξερευνώ και βλέπω τι γίνεται".