Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013

Ο κιθαρίστας Mark Heylmun των Suicide Silence, μιλάει για τα σχέδια της μπάντας μετα τον θάνατο του Mitch Lucker

Suicide Silence 
Η χρονιά που πέρασε ήταν μια δύσκολη χρονιά για τους Suicide Silence, καθώς έχασαν τον frontman τους Mitch Lucker σε ένα τραγικό δυστύχημα μοτοσικλέτας τη νύχτα των αποκριών. Στο διάστημα που μεσολάβησε, η μπάντα θρηνούσε την απώλεια του φίλου τους, ξεκινώντας με μια μεγάλη έκθεση μνημόσυνου το περασμένο φθινόπωρο,παρουσιάζοντας μια σειρά από κορυφαία ονόματα του rock σε εκδηλώσεις προς τιμήν του frontman τους.

Τα εναπομείναντα μέλη της μπάντας έκαναν μια σπάνια δημόσια εμφάνιση από εκείνη την περίοδο αφού πήραν μέρος στα 2013 Revolver Golden Gods.Οι Suicide Silence, περπάτησαν στο μαύρο χαλί και ο κιθαρίστας  Mark Heylmun είπε μερικά λόγια σε μια συνέντευξη που του κάνανε για τα σχέδια τους μετά τον θάνατο του Mitch Lucker.

"Αυτή τη στιγμή,μετά από όσα γίνανε κανένας μας δεν έχει την ενέργεια να πράξει όπως θα ήθελε.
Εμείς δεν θέλουμε να κάνουμε τίποτα.Δεν θέλουμε να σκεφτούμε τι θα πάμε να κάνουμε.
Θέλουμε να χαλαρώσουμε λίγο και αν γίνει κάτι έγινε.Αν δεν γίνει κάτι,δεν έγινε!Είναι τόσο απλό".

Όταν ρωτήθηκε για το επόμενο βήμα της μπάντας είπε:"Σίγουρα θα κυκλοφορήσουμε ένα dvd στη μνήμη του Mitch.Κάναμε μια συναυλία πέρυσι στην Καλιφόρνια και όπου να'ναι θα το έχουμε στα χέρια μας.Αυτά είναι όλα.Όπως σας είπα δεν σκοπεύουμε να κάνουμε τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή".