Κυριακή, 26 Μαΐου 2013

Οι In Flames,απομακρύνονται για να εργαστούν πάνω στο νέο τους άλμπουμ!


Αν πήρε το μάτι σας τους In Flames στο Rock on the Range την περασμένη εβδομάδα,κρατήστε αυτή τη μνήμη για αρκετό καιρό...
Ο κιθαρίστας Bjorn Gelotte επιβεβαίωσε σε μια συνέντευξη με το KQXR 100.3 The X Rocks from Boise,ότι το συγκρότημα θα απομακρυνθεί από συναυλίες για να εργαστεί για τον επόμενο δίσκο τους.
"Αυτά είναι τα τελευταία 30 λεπτά για ένα χρόνο"
 είπε ο Gelotte στο X Rocks‘σε μια βίντεο συνέντευξη που μπορείτε να δείτε παρακάτω. 
"Πρέπει να ασχοληθούμε με το επόμενο άλμπουμ.Εντάξει δεν μας το επιβάλει και κανένας,αυτά τα λόγια αντιπροσωπεύουν εμένα,απλά μου αρέσει η όλη διαδικασία.Από την άλλη είναι λίγο χάλια όλο αυτό γιατί εμένα μου αρέσει να περιοδεύω και ειδικά εδώ που έχω πολλούς φίλους.Θα είναι λυπηρό μεν να γυρίσω πίσω στο σπίτι,αλλά ξέρω πως θα επιστρέψουμε να το επαναλάβουμε...δεν ξέρω σε 25 χρόνια"..
Ο Gelotte,πρόσθεσε ότι η μπάντα δεν είναι από του είδους τα συγκροτήματα που γράφουν στο δρόμο και βλέπουν τη δημιουργική τους διαδικασία ξεχωριστά με την περιοδεία,οπότε η ομάδα πρέπει να είναι φρέσκια για το νέο άλμπουμ.
Οι Σουηδοί metallers θα εργαστούν για το ενδέκατο studio album τους για τη συνέχεια του  2011 ‘Sounds of a Playground Fading.’
Προς το παρόν, δεν υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα για τη μουσική απόδοση της μπάντας.

Δείτε  το βίντεο!!!!!
In Flames Rock On The Range 2013