Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013

Φόρο τιμής απονέμουν οι ρόκερς για τους στρατιώτες στην Ημέρα Μνήμης

Memorial Day
Ημέρα Μνήμης σήμερα στη Νέα Υόρκη,για τους στρατιώτες που χάσανε τη ζωή τους πολεμώντας για την πατρίδα τους.Αυτό που ξεκίνησε σαν Ημέρα Διακόσμησης προς τιμήν των στρατιωτών που έπεσαν μαχωμένοι για την πατρίδα,αργότερα επεκτάθηκε και μετενομάστηκε.

Ενώ η Ημέρα Μνήμης σηματοδοτεί και τυπικά την έναρξη της σεζόν για τις καλοκαιρινές διακοπές και ένα μπάρμπεκιου στην υπαίθρο, οι ρόκερς απονέμουν φόρο τιμής μέσω tweeter τονίζοντας πως πρέπει όλοι να θυμούνται πως εκτός των άλλων αυτή η μέρα σηματοδοτεί τη μνήμη των χαμένων στρατιωτών που πολέμησαν για την ελευθερία της Αμερικής.

Εδώ  έχουμε κάποια μετεφρασμένα  tweets των rockers


DAVID Draiman:Θέλω να ευχηθώ σε όλους μια οδυνηρή και έντιμη Memorial Day. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ αυτούς που έπεσαν..

David Ellefson: Ενθυμούμενος τους ήρωές μας στην Ημέρα Μνήμης πίσω στις Η.Π.Α 
  
☆ OTEP SHAMAYA ☆:Αν έχετε χάσει κάποιον που υπηρέτησε παρακαλώ κάντε tweet τα ονόματα τους για να μπορέσουν να ζήσουν στα μυαλά αυτών που τα διαβάζουν.

 Nonpoint:Ευτυχισμένη Ημέρα Μνήμης σε όλους,και να θυμάστε δεν έχει να κάνει με το μπάρμπεκιου και τα πάρτυ αλλά με εκείνους που αγωνίστηκαν για εμάς.

  Dee Snider:Είναι Ημέρα Μνήμης.Δεν θα πω "Χαρούμενη"γιατί είναι αργία που δεν στηρίζεται σε ευτυχία αλλά σε λύπη.Πάρτε μια στιγμή να θυμηθείτε...