Σάββατο, 18 Μαΐου 2013

Φταίνε τα στεροειδή,Είπε ο δικηγόρος του Tim Lambesis

Tim Lambesis
Ο frontman των As I Lay Dying,Tim Lambesis επέστρεψε στο Ανώτατο δικαστήριο Vista χθες ,Παρασκευή (17 Μαΐου) για ακρόαση εγγύησης σύμφωνα με την υποτιθέμενη πρόσληψη πληρωμένου δολοφόνου για να σκοτώσει την εν διάστασει συζύγο του,καθώς περισσότερες λεπτομέρειες ανακαλύφθηκαν κατά τη διαδικασία.
Σύμφωνα με το  UTSanDiego.com,κατά τη διάρκεια της Παρασκευής,ακούστηκε ο δικηγόρος του rocker Thomas Warwick να υποστηρίζει πως ο πελάτης του ξεκίνησε αρχικά με υγιεινή διατροφή και στη συνέχεια με κάποια συμπληρώματα  bodybuilding ενώ κατέληξε στη λήψη στεροειδών,τα οποία όπως υποστήριξε ο δικηγόρος φταίνε για την υποκίνηση της συμπεριφοράς του πελάτη του που τον οδήγησε στην πρόσληψη πληρωμένου δολοφόνου.
Ο Warwick δήλωσε:"Οι διαδικασίες της σκέψης του,επηρεάζονται καταστροφικά από τη χρήση στεροειδών.Σύμφωνα με το  NBCSanDiego.com, ο δικηγόρος πρόσθεσε:"Είναι μοα φοβερή τραγωδία.Ήταν ένας άνθρωπος ήρεμος,ευγενικός πριν από τη λήψη αυτών των χαπιών και πρέπει να πάρει τον εαυτό του πίσω".
Ο Lambesis,έχει διογκωθεί αρκετά και σύμφωνα με τον Warwick δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος.
Κατά τη διάρκεια της ακρόασης  ο δικηγόρος κατάφερε να πάρει την εγγύηση η οποία ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια μετά από διαπραγματεύσεις.
Ο  Tim Lambesiς,έμεινε πίσω από τα καγεκελα στις 7 Μαϊου ενώ ο εν λόγω hitman ήταν ένας μυστικός αστυνομικός.