Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

Ο Joey Jordison των Slipknot επιβεβαιώνει το Lineup για το Νέο Πρόγραμμα της νέας του μπάντας

Joey Jordison
Τα μέλη των Slipknot,δεν είναι στη θέση να κάνουν άλλα πράγματα αυτή τη στιγμή καθώς έχουν επικεντρωθεί στον νέο τους δίσκο για τον επόμενο χρόνο.Ανάμεσα σε αυτούς που χρησιμοποιούν το χρόνο για να βρεθούν σε άλλες δημιουργικές καταστάσεις είναι ο Joey Jordison, ο οποίος νωρίτερα φέτος την άνοιξη αποκάλυψε ότι δούλευε για ένα νέο έργο.
Ο Jordison,έχει αποκαλύψει πλέον την ταυτότητα των bandmates του σε αυτό το εγχείρημα,σε μια νέα συνέντευξη με το Metal Hammer.
Ο Jordison επιβεβαίωσε,"Έχω κάνει το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας στο στούντιο, αλλά τώρα έχω
τον Jed [Simon, Strapping Young Lad] και τον Kris [Norris, Darkest Hour] να παίζουν κιθάρα σε όλα τα τραγούδια.Ο  Chris [Vrenna, Nine Inch Nails] είναι στα πλήκτρα και τα synths όπως κα τα υπόλοιπα πράγματα τα έχω κάνει με έναν σχετικά άγνωστο άντρα.Το όνομα του είναι  Henry και είναι μεγάλο ταλέντο όπως και σπουδαίος τραγουδιστής.Δεν ήθελα κάποιον γνωστό από συγκρότημα να αναλάβει το φωνητικό μέρος σε αυτή την μπάντα,γιατί μετά κατευθείαν θα γινόταν κάτι σαν supergroup και δεν ήθελα αυτό το πράγμα".
Ο  Joey είπε πως το  project εξελίχθηκε αφού συνειδητοποίησε πως είχε παρά πολύ υλικό για το επόμενο άλμπουμ των  Slipknot.
Εξήγησε"Δούλευα πάνω στο νέο υλικό των Slipknot από το τέλος του κύκλου περιοδείας 
'All Hope Is Gone' και κατέληξα με τόσα πολλά πράγματα πάνω σε αυτό που έπρεπε να κάνω ένα βήμα πίσω και να σταματήσω να το δουλεύω".

Ο Jordison,δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες από το στούντιο με τους νέους συνεργάτες του μέσω του Facebook στο site του. Τα πλάνα μπορείτε να δείτεπαρακάτω!

 Joey Jordison Band