Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Joey Jordison των Slipknot επιβεβαιώνει το Lineup για το Νέο Πρόγραμμα της νέας του μπάντας

Joey Jordison
Τα μέλη των Slipknot,δεν είναι στη θέση να κάνουν άλλα πράγματα αυτή τη στιγμή καθώς έχουν επικεντρωθεί στον νέο τους δίσκο για τον επόμενο χρόνο.Ανάμεσα σε αυτούς που χρησιμοποιούν το χρόνο για να βρεθούν σε άλλες δημιουργικές καταστάσεις είναι ο Joey Jordison, ο οποίος νωρίτερα φέτος την άνοιξη αποκάλυψε ότι δούλευε για ένα νέο έργο.
Ο Jordison,έχει αποκαλύψει πλέον την ταυτότητα των bandmates του σε αυτό το εγχείρημα,σε μια νέα συνέντευξη με το Metal Hammer.
Ο Jordison επιβεβαίωσε,"Έχω κάνει το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας στο στούντιο, αλλά τώρα έχω
τον Jed [Simon, Strapping Young Lad] και τον Kris [Norris, Darkest Hour] να παίζουν κιθάρα σε όλα τα τραγούδια.Ο  Chris [Vrenna, Nine Inch Nails] είναι στα πλήκτρα και τα synths όπως κα τα υπόλοιπα πράγματα τα έχω κάνει με έναν σχετικά άγνωστο άντρα.Το όνομα του είναι  Henry και είναι μεγάλο ταλέντο όπως και σπουδαίος τραγουδιστής.Δεν ήθελα κάποιον γνωστό από συγκρότημα να αναλάβει το φωνητικό μέρος σε αυτή την μπάντα,γιατί μετά κατευθείαν θα γινόταν κάτι σαν supergroup και δεν ήθελα αυτό το πράγμα".
Ο  Joey είπε πως το  project εξελίχθηκε αφού συνειδητοποίησε πως είχε παρά πολύ υλικό για το επόμενο άλμπουμ των  Slipknot.
Εξήγησε"Δούλευα πάνω στο νέο υλικό των Slipknot από το τέλος του κύκλου περιοδείας 
'All Hope Is Gone' και κατέληξα με τόσα πολλά πράγματα πάνω σε αυτό που έπρεπε να κάνω ένα βήμα πίσω και να σταματήσω να το δουλεύω".

Ο Jordison,δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες από το στούντιο με τους νέους συνεργάτες του μέσω του Facebook στο site του. Τα πλάνα μπορείτε να δείτεπαρακάτω!

 Joey Jordison Band

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βιντεοσκοπημένο υλικό από τη συναυλία των Helloween στην Στουτγάρδη

  Το θρυλικό συγκρότημα "Helloween" έπαιξε ζωντανά στις 11 Νοεμβρίου στη Στουτγάρδη της Γερμανίας. Οι Helloween απαρτίζονται από τους τραγουδιστές, Michael Kiske και Andi Deris, τους κιθαρίστες, Kai Hansen, Sascha Gerstner και Michael Weikath, τον μπασίστα Markus Grosskopf και τον drummer,  Dani Löble . Τα μέλη επανενώθηκαν για την παγκόσμια περιοδεία τους με το όνομα "Pumpkins United".  Είναι η πρώτη φορά, που ο Michael Kiske κάνει συναυλία μαζί με τους Helloween μετά από τόσα χρόνια μιας και αποχώρησε το 1993. 'Ιδια περίπου περίπτωση είναι και εκείνη του Hansen, αφού και αυτός έφυγε από τη μπάντα το 1986. Σε μερικές συναυλίες τους, βέβαια,  έπαιζε ζωντανά μαζί τους  όλα αυτά τα χρόνια.  Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω την ερμηνεία των Helloween στη Γερμανία:

Οι Horrendous, Αποκαλύπτουν Λεπτομέρειες Και Πρώτο Single Του Νέου Τους Δίσκου.

Οι Αμερικάνοι Horrendous , έσκασαν με πακετάκι στο οποίο όχι μόνο αποκαλύπτουν όλες τις πληροφορίες για την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά, όχι μόνο μοιράζονται εξώφυλλο και tracklist αυτής αλλά δίνουν και το πρώτο single για μια ολοκληρωμένη εικόνα. Το death metal συγκρότημα, σκοπεύει να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ Idol , στις 28 Σεπτεμβρίου παγκοσμίως παρέα με την εταιρία  Season Of Mist .  H διαδικασία σύνθεσης του Idol, διήρκησε 2 χρόνια και πιο συγκεκριμένα από το Φθινόπωρο του 2015 μέχρι και την Άνοιξη του 2017.  Η ηχογράφηση, μίξη και mastering πραγματοποιήθηκαν στο  Subterranean Watchtower Studios από τον  Damian Herring την περίοδο μεταξύ 2017 και 2018.  Δείτε παρακάτω εξώφυλλο και tracklist και ακούστε το "Soothsayer" . Tracklist 01. Prescience 02. Soothsayer 03. The Idolater 04. Golgothan Tongues 05. Divine Anhedonia 06. Devotion (Blood For Ink) 07. Threnody 08. Obolus

Μαύρη Μαγιονέζα: Επιστρέφουν Με Το Δεύτερο Φοβερό Single Τους 'Επίπεδη Γη' !

Επίπεδη Γη, τιτλοφορείται το ολοκαίνουριο τραγούδι του ελληνόφωνου και αγαπημένου underground συγκροτήματος Μαύρη Μαγιονέζα , το οποίο βρίσκεται διαθέσιμο από εχθές σε μουσικές πλατφόρμες καθώς επίσης και στο επίσημο site της μπάντας: www.mavrimagioneza.com Το κομμάτι, το οποίο είναι και το δεύτερο της επερχόμενης κυκλοφορίας των Μαύρη Μαγιονέζα, μπαίνει δυνατά και τα σπάει σε δροσερούς ροκ ρυθμούς, πικάντικους ήχους ενώ οι έξυπνες στροφές, τα φοβερά solos και οι καυστικοί στίχοι απογειώνουν το κομμάτι το οποίο έρχεται με την αυθεντική υπογραφή του συγκροτήματος!  Ρίξτε μια ματιά στο trailer του επερχόμενου βίντεο κλιπ και απολαύστε το κομμάτι παρακάτω! Από Το Δελτίο Τύπου Το καινούργιο τραγούδι της Μαύρης Μαγιονέζας με τίτλο «Επίπεδη Γη», είναι ένας ηχητικός δυναμίτης. Πριν καλά-καλά καταλάβεις τι είναι αυτά που λέει η δημοσιογράφος από το sample τηλεοπτικής εκπομπής, έρχονται τα τύμπανα, οι κιθάρες και το μπάσο με απίστευτη ροκ ενέργεια να πλαισιώσουν την «κολλητική» μελω