Πέμπτη, 9 Μαΐου 2013

O Πρώην κιθαρίστας των Obituary και των Six Feet Under συνελήφθη μετά από την ανακάλυψη εργαστηρίου μεθαμφεταμίνης στο σπίτι του

Allen WestO Πρώην κιθαρίστας των Obituary και των Six Feet Under συνελλήφθει  στο Lake Panasoffkee στη Φλόριντα,μετά από ένα περίεργο περιστατικό στο οποίο αναφέρεται πως ο εν λόγω κιθαρίστας διατηρούσε εργαστήριο μεθαμφεταμίνης στο σπίτι του.
Σύμφωνα με το Tri-County Sun Times,ο West κάλεσε την αστυνομία στο σπίτι του το βράδυ της Δευτέρας (6 Μαϊου), δηλώνοντας ότι δύο άνδρες είχαν εισέλθει δια της βίας στο σπίτι του και ότι φοβόταν για την ασφάλειά του. Ο μουσικός φέρεται να κατέφυγε στο δάσος πίσω από το σπίτι του για να κάνει το τηλεφώνημα.
Ωστόσο, όταν η αστυνομία έφτασε,παρατήρησε μια έντονη όξινη οσμή να εκπέμπει  από την κρεβατοκάμαρα και  πλαστικά μπουκάλια σόδας  με σωληνώσεις διώξετεύμενες προς τα έξω καθώς και λευκές συγγολητικές ουσίες στα μπουκάλια και μετρητές στο μπάνιο και στο υπνοδωμάτιο.
 Αυτά τα στοιχεία χρησιμοποιούνται συνήθως στην κατασκευή μεθαμφεταμίνης.
Η αστυνομία κάλεσε τον West πίσω στο σπίτι και άρχισε να τον ρωτάει σχετικά με τα αντικείμενα που είχε ανακαλυπσει προηγουμένως.Ο μουσικός φέρεται να είπε στις αρχές ότι έκρυψε μερικά από τα στοιχεία για να αποφύγουνε τα προβλήματα, αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν δικά του. 
Παρόλα αυτά ομολόγησε ότι είχε κατασκευάσει καπνό  μεθαμφεταμίνης στο σπίτι του δύο εβδομάδες πριν.