Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Your Demise Split Up!!!!

Οι Your Demise,ανακοίνωσαν μέσω ενός βίντεο πως δεν μπορούν να συνεχίσουν πλέον σαν μπάντα.
Τονίζουν ότι ο διαχωρισμός είναι απολύτως αμοιβαίος και τον χαρακτηρίζουν ως"θετικό πράγμα".
 Λένε ότι έχουν καταφέρει πολλά πράγματα και είναι πλέον καιρός να προχωρήσουνε  και να κάνουμε κάτι διαφορετικό με τη ζωή τους.
Παρακολουθείστε το βίντεο ανακοίνωσης της διάσπασης του γκρουπ παρακάτω.

"Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι που θα πρέπει να απογοητεύσουμε τους φαν μας του Ατλαντικού".
Είπε η μπάντα για την ακύρωση των συναυλιών.
"Με βαριά καρδιά βρεθήκαμε στη θέση να πάρουμε την απόφάση ακύρωσης των περιοδειών μας
στο Μεξικό, τις ΗΠΑ και τον Καναδά.
Πίστεψε μας.Δεν είμαστε μια μπάντα που το έχει σαν τακτική η συνήθεια να ακυρώνει συναυλίες,πόσο μάλλον περιοδείες,οπότε πραγματικά δεν πήραμε αυτή την απόφαση με ελαφριά καρδιά.
Αισθανόμαστε τρομερή απογοήτευση που αυτά τα νέα θα προκαλέσουν τους οπαδούς μας σε αυτές τις χώρες,και θα θέλαμε να εκμεταλευτούμε αυτή την ευκαιρία για να ζητήσουμε συγνώμη σε όλους τους υπερατλαντικούς και μη,υποστηρικτές μας,τη stateside ομάδα μας,τους διαφημιστές των σόου μας και φυσικά τους Rotting Out και Expire που και οι δύο τους ενώθηκαν για να μας φτιάξουν τις ημερομηνίες.
Σε μια πιο θετική νότα οι Rotting Out θα συνεχίσουν  να κάνουν  το τμήμα των ημερομηνιών στο West Coast gia to Rainfest Festival ως headliner."

 My address is in my suitcase…” : Your Demise, 2006 – 2013.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βιντεοσκοπημένο υλικό από τη συναυλία των Helloween στην Στουτγάρδη

  Το θρυλικό συγκρότημα "Helloween" έπαιξε ζωντανά στις 11 Νοεμβρίου στη Στουτγάρδη της Γερμανίας. Οι Helloween απαρτίζονται από τους τραγουδιστές, Michael Kiske και Andi Deris, τους κιθαρίστες, Kai Hansen, Sascha Gerstner και Michael Weikath, τον μπασίστα Markus Grosskopf και τον drummer,  Dani Löble . Τα μέλη επανενώθηκαν για την παγκόσμια περιοδεία τους με το όνομα "Pumpkins United".  Είναι η πρώτη φορά, που ο Michael Kiske κάνει συναυλία μαζί με τους Helloween μετά από τόσα χρόνια μιας και αποχώρησε το 1993. 'Ιδια περίπου περίπτωση είναι και εκείνη του Hansen, αφού και αυτός έφυγε από τη μπάντα το 1986. Σε μερικές συναυλίες τους, βέβαια,  έπαιζε ζωντανά μαζί τους  όλα αυτά τα χρόνια.  Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω την ερμηνεία των Helloween στη Γερμανία:

Οι Horrendous, Αποκαλύπτουν Λεπτομέρειες Και Πρώτο Single Του Νέου Τους Δίσκου.

Οι Αμερικάνοι Horrendous , έσκασαν με πακετάκι στο οποίο όχι μόνο αποκαλύπτουν όλες τις πληροφορίες για την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά, όχι μόνο μοιράζονται εξώφυλλο και tracklist αυτής αλλά δίνουν και το πρώτο single για μια ολοκληρωμένη εικόνα. Το death metal συγκρότημα, σκοπεύει να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ Idol , στις 28 Σεπτεμβρίου παγκοσμίως παρέα με την εταιρία  Season Of Mist .  H διαδικασία σύνθεσης του Idol, διήρκησε 2 χρόνια και πιο συγκεκριμένα από το Φθινόπωρο του 2015 μέχρι και την Άνοιξη του 2017.  Η ηχογράφηση, μίξη και mastering πραγματοποιήθηκαν στο  Subterranean Watchtower Studios από τον  Damian Herring την περίοδο μεταξύ 2017 και 2018.  Δείτε παρακάτω εξώφυλλο και tracklist και ακούστε το "Soothsayer" . Tracklist 01. Prescience 02. Soothsayer 03. The Idolater 04. Golgothan Tongues 05. Divine Anhedonia 06. Devotion (Blood For Ink) 07. Threnody 08. Obolus

Μαύρη Μαγιονέζα: Επιστρέφουν Με Το Δεύτερο Φοβερό Single Τους 'Επίπεδη Γη' !

Επίπεδη Γη, τιτλοφορείται το ολοκαίνουριο τραγούδι του ελληνόφωνου και αγαπημένου underground συγκροτήματος Μαύρη Μαγιονέζα , το οποίο βρίσκεται διαθέσιμο από εχθές σε μουσικές πλατφόρμες καθώς επίσης και στο επίσημο site της μπάντας: www.mavrimagioneza.com Το κομμάτι, το οποίο είναι και το δεύτερο της επερχόμενης κυκλοφορίας των Μαύρη Μαγιονέζα, μπαίνει δυνατά και τα σπάει σε δροσερούς ροκ ρυθμούς, πικάντικους ήχους ενώ οι έξυπνες στροφές, τα φοβερά solos και οι καυστικοί στίχοι απογειώνουν το κομμάτι το οποίο έρχεται με την αυθεντική υπογραφή του συγκροτήματος!  Ρίξτε μια ματιά στο trailer του επερχόμενου βίντεο κλιπ και απολαύστε το κομμάτι παρακάτω! Από Το Δελτίο Τύπου Το καινούργιο τραγούδι της Μαύρης Μαγιονέζας με τίτλο «Επίπεδη Γη», είναι ένας ηχητικός δυναμίτης. Πριν καλά-καλά καταλάβεις τι είναι αυτά που λέει η δημοσιογράφος από το sample τηλεοπτικής εκπομπής, έρχονται τα τύμπανα, οι κιθάρες και το μπάσο με απίστευτη ροκ ενέργεια να πλαισιώσουν την «κολλητική» μελω