Σάββατο, 13 Απριλίου 2013

Ανακοινώθηκαν τα 3 πρώτα ονόματα για το Rockwave Festival!!

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα Rockwavefestival.gr ,την Κυριακή 7 Ιουλίου θα παρευρεθούν στο Terra Vibe στη Μαλακάσα:
 οι 1000MODS και ο Marky Ramone στο Terra Stage και οι Saxon στο Vibe Stage.

Λίγα λόγια για της μπάντες:

 Οι 1000MODS με τρία EP και ένα ολοκληρωμένο LP (“Super Van Vacation”) στο ενεργητικό τους, οι 1000mods έχουν κάνει πάνω από 100 lives από το 2006, συμπεριλαμβανομένης μίας ευρωπαϊκής περιοδείας.


 Ο Marky Ramone για 15 χρόνια έδινε το ρυθμό στα πιο ιστορικά κομμάτια της punk ως drummer των θρυλικών Ramones.
Τώρα επιστρέφει στο Rockwave Festival με τους Marky Ramone's Blitzkrieg και τον Andrew WK στα φωνητικά.
 Με παίξιμο γρήγορο, δυνατό, ωμό, με τις μπαγκέτες του να παίρνουν φωτιά ρίχνωντας κεραυνούς στα drums, ο Marky υπόσχεται (και πάντα εκτελεί) ένα ξεσηκωτικό live με όλες τις επιτυχίες που έκαναν τους Ramones σπουδαίους.Όποιος δεν έχει δει τους Marky Ramones Blitzkrieg live ας σπεύσει για να καταλάβει τι θα πει “punk”.
 Σίγουρα είναι μία εμφάνιση που δεν αφήνει κανέναν “sedated”. Όταν ο Marky Ramone «τα σπάει» πάνω στη σκηνή, το κοινό δεν μπορεί να κάνει τίποτα παρά να τον ακολουθήσει!


 Από την αλλη οι Saxon,ένα από τα αιώνια αγαπημένα συγκροτήματα του ελληνικού κοινού, ξέρουν ακριβώς πως να ξεσηκώσουν έναν από τους πιο αξιόπιστους προμαχώνες θαυμαστών τους.
  Αυτή τη φορά οι Saxon θα δώσουν την πιο μεγαλειώδη παράσταση που έχουν δώσει στο Rockwave (να περιμένετε καπνούς και πυροτεχνήματα!). Όπως γνωρίζουν ήδη οι βετεράνοι του Rockwave, οι Saxon είναι μία εκπληκτική live μπάντα, οπότε αν δεν τους έχετε δει ποτέ αυτή είναι μία ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε.
 Κομμάτια όπως το “Wheels of Steel” , το αγαπημένο του κοινού “747 (Strangers in the Night)” αλλά και το “Denim and Leather” αποτελούν ύμνους του μεταλικού κινήματος. Προφανώς, λοιπόν, θα παίξουν άφθονα κλασικά κομμάτια, αλλά και νέο υλικό από την τελευταία κυκλοφορία των Saxon, τον 20ο (!) δίσκο τους, “Sacrifice”, o οποίος φυσικά είναι το καλύτερο δείγμα δουλειάς που θα μπορούσαμε να περιμένουμε από μία από τις μεγαλύτερες μπάντες του κλασικού heavy metal, που άξια κατέχει μία θέση στο πάνθεον του rock!