Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Top 50 21st Century Metal Songs Part 1'

 
No.50:Behemoth "At The Left Hand Ov God":Το κομμάτι διερευνά το φιλοσοφικό ταξίδι της «αριστερής ατραπού», η οποία απορρίπτει την θρησκευτική συμμόρφωση, ενώ περιστρέφεται γύρω από την  πρακτική της μαγείας, τη σεξουαλική απελευθέρωση και τη θραύση των κοινωνικών ταμπού.

 
 
No.49:Napalm Ceath "The Wolf I Feed":To ‘The Wolf I Feed’,εισάγει τη χρήση ενός απίστευτα σπάνιου χαρακτηριστικού στη μουσική των Napalm Death με άκρως καθαρά φωνητικά.
Παρόλο που τα φωνητικά του  Barney Greenway είναι γελοια έντονα,ο κιθαρίστας  Mitch Harris παρέχει ένα ελαφρώς μελωδικό ύφος από τον Gregorian Chant,δίνοντας στο κομμάτι μια ατάραχη, αλλά συναρπαστική ποιότητα.

 
No.48:Gwar "Bring Back The Bomb":Είναι αδύνατο για τους οπαδούς των GWAR να σταματήσουν να ουρλιάζουν!Το ‘Bring! Bring back the bomb!’ σε ένα από τα πιο κακόφημα σόου της μπάντας,με τον  Oderus Urungus πίσω από τα πράγματα να μας απειλεί όλους με τους στίχους
"I must use the nukes / I can’t kill you all with my hands!"

 
No.47:Trivium"Pull Harder On The Strings Of Your Martyr:
Ο frontman Matt Heafy έχει προσφέρει εξηγήσεις σχετικά με την έννοια της γραμμής:Pull Harder’
"Είναι μια έννοια σε μια μάτια αχρείου τυράννου.Αυτός που μπορεί πολύ απλά να σκοτώσει η να καταστρέψει τη θέληση και βάζει την πίστη του πάνω από όλα.Είναι μισητός από οποιαδήποτε δύναμη αλλά συγχρόνως αγαπητός από πολλούς κανόνες"!

 
No.46:Goatwhore,"Apocalyptic Havoc:Ένα εκλεκτικό μείγμα death και black metal προς τον 21ο 
αιώνα.

 
 
No.45:Revocation "Dismantle The Dictator:Κυκλοφόρησε σαν single από το  2009 full-length, 
‘Existence is Futil.Το τραγούδι αναδεικνύει καθαρά το ταλέντο της μπάντας ως μουσικοί, την δεξιοτεχνία τους στο riff και την δύναμη τους  στην ενσωμάτωση τους  στην σύνθεση των τραγουδιών.


 
No.44:Septicflesh"The Vampire From Nazareth:To  ‘The Vampire From Nazareth,’  όπως και κάθε κομμάτι στο The Great Mass,’διαθέτει την Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας, η οποία παρέχει μια τόσο όμορφη  και demonically ατμοσφαιρική πινελιά στο album.



 
No.43:Gorgoth"Incipit Satan":
Το ομότιτλο τραγούδι στο άλμπουμ του 2000 Gorgoroth, η «Incipit Satan» ήταν το πρώτο κομμάτι μουσικής της μπάντας που είχαν τον  Gaahl ως πλήρους απασχόλησης τραγουδιστή τους.
 
 
 
 
No.42:Daughters"The Theatre Goer":Tο ‘The Theatre Goer’ είναι μία από τις πιο παράξενες και πραγματικά ξεχωριστές διαδρομές στην πειραματική metal.Ο μακρινός, αλλά βαρύς χαρακτήρας  του τραγουδιού είναι κάπως υπνωτικός  και σας δελεάζει σε μια άβολη διάσταση!
 
  
 
 
No.41:Immortal"One By One": Ως ένα από τα πιο καθαρά heavy black metal κομμάτια της δεκαετίας του 2000,το  «One By One» προσελκύει  τους οπαδούς του death metal με τις ελαφριές νότες διαφόρων ειδών παιξίματος 
 
 
 
 
No.40:Anthrax "Fight 'Em 'Til You Can:Ένα fan favorite κομμάτι σχετικά με την αποκάλυψη των ζόμπι και τη δυναμικότητα της μπάντας!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βιντεοσκοπημένο υλικό από τη συναυλία των Helloween στην Στουτγάρδη

  Το θρυλικό συγκρότημα "Helloween" έπαιξε ζωντανά στις 11 Νοεμβρίου στη Στουτγάρδη της Γερμανίας. Οι Helloween απαρτίζονται από τους τραγουδιστές, Michael Kiske και Andi Deris, τους κιθαρίστες, Kai Hansen, Sascha Gerstner και Michael Weikath, τον μπασίστα Markus Grosskopf και τον drummer,  Dani Löble . Τα μέλη επανενώθηκαν για την παγκόσμια περιοδεία τους με το όνομα "Pumpkins United".  Είναι η πρώτη φορά, που ο Michael Kiske κάνει συναυλία μαζί με τους Helloween μετά από τόσα χρόνια μιας και αποχώρησε το 1993. 'Ιδια περίπου περίπτωση είναι και εκείνη του Hansen, αφού και αυτός έφυγε από τη μπάντα το 1986. Σε μερικές συναυλίες τους, βέβαια,  έπαιζε ζωντανά μαζί τους  όλα αυτά τα χρόνια.  Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω την ερμηνεία των Helloween στη Γερμανία:

Οι Horrendous, Αποκαλύπτουν Λεπτομέρειες Και Πρώτο Single Του Νέου Τους Δίσκου.

Οι Αμερικάνοι Horrendous , έσκασαν με πακετάκι στο οποίο όχι μόνο αποκαλύπτουν όλες τις πληροφορίες για την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά, όχι μόνο μοιράζονται εξώφυλλο και tracklist αυτής αλλά δίνουν και το πρώτο single για μια ολοκληρωμένη εικόνα. Το death metal συγκρότημα, σκοπεύει να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ Idol , στις 28 Σεπτεμβρίου παγκοσμίως παρέα με την εταιρία  Season Of Mist .  H διαδικασία σύνθεσης του Idol, διήρκησε 2 χρόνια και πιο συγκεκριμένα από το Φθινόπωρο του 2015 μέχρι και την Άνοιξη του 2017.  Η ηχογράφηση, μίξη και mastering πραγματοποιήθηκαν στο  Subterranean Watchtower Studios από τον  Damian Herring την περίοδο μεταξύ 2017 και 2018.  Δείτε παρακάτω εξώφυλλο και tracklist και ακούστε το "Soothsayer" . Tracklist 01. Prescience 02. Soothsayer 03. The Idolater 04. Golgothan Tongues 05. Divine Anhedonia 06. Devotion (Blood For Ink) 07. Threnody 08. Obolus

1349, ‘Slaves’ – Δείτε Το Lyric Video!

Φίλοι του black metal σήμερα είναι η μέρα σας!Σας πάμε κατευθείαν στο Νορβηγικό συγκρότημα  1349 και τη κυκλοφορία του νέου τους τραγουδιού ‘Slaves'! Το κομμάτι είναι το πρώτο μετά τη 2010 κυκλοφορία της μπάντας ‘Demonoir’. Το ‘Slaves' σας δίνει όλα όσα μπορεί να θελήσει κάποιος από τους 1349. Βρώμικους ήχους,ουρλιαχτά,κακοπροαίρετους στίχους,έξαλλες εκρήξεις και πολλά περισσότερα!Απολαύστε το κομμάτι στο έπακρο επειδή δεν υπάρχει σχεδόν καμία πληροφορία για το αν οι 1349 θα κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ.Μπορούμε ωστόσο να επιβεβαιώσουμε πως το νέο full-length της μπάντας θα κυκλοφορήσει κάπου μέσα στο 2014. 1349 'Slaves' Official Lyric Video)