Σάββατο, 20 Απριλίου 2013

Top 50 21st Century Metal Songs Part 1'

 
No.50:Behemoth "At The Left Hand Ov God":Το κομμάτι διερευνά το φιλοσοφικό ταξίδι της «αριστερής ατραπού», η οποία απορρίπτει την θρησκευτική συμμόρφωση, ενώ περιστρέφεται γύρω από την  πρακτική της μαγείας, τη σεξουαλική απελευθέρωση και τη θραύση των κοινωνικών ταμπού.

 
 
No.49:Napalm Ceath "The Wolf I Feed":To ‘The Wolf I Feed’,εισάγει τη χρήση ενός απίστευτα σπάνιου χαρακτηριστικού στη μουσική των Napalm Death με άκρως καθαρά φωνητικά.
Παρόλο που τα φωνητικά του  Barney Greenway είναι γελοια έντονα,ο κιθαρίστας  Mitch Harris παρέχει ένα ελαφρώς μελωδικό ύφος από τον Gregorian Chant,δίνοντας στο κομμάτι μια ατάραχη, αλλά συναρπαστική ποιότητα.

 
No.48:Gwar "Bring Back The Bomb":Είναι αδύνατο για τους οπαδούς των GWAR να σταματήσουν να ουρλιάζουν!Το ‘Bring! Bring back the bomb!’ σε ένα από τα πιο κακόφημα σόου της μπάντας,με τον  Oderus Urungus πίσω από τα πράγματα να μας απειλεί όλους με τους στίχους
"I must use the nukes / I can’t kill you all with my hands!"

 
No.47:Trivium"Pull Harder On The Strings Of Your Martyr:
Ο frontman Matt Heafy έχει προσφέρει εξηγήσεις σχετικά με την έννοια της γραμμής:Pull Harder’
"Είναι μια έννοια σε μια μάτια αχρείου τυράννου.Αυτός που μπορεί πολύ απλά να σκοτώσει η να καταστρέψει τη θέληση και βάζει την πίστη του πάνω από όλα.Είναι μισητός από οποιαδήποτε δύναμη αλλά συγχρόνως αγαπητός από πολλούς κανόνες"!

 
No.46:Goatwhore,"Apocalyptic Havoc:Ένα εκλεκτικό μείγμα death και black metal προς τον 21ο 
αιώνα.

 
 
No.45:Revocation "Dismantle The Dictator:Κυκλοφόρησε σαν single από το  2009 full-length, 
‘Existence is Futil.Το τραγούδι αναδεικνύει καθαρά το ταλέντο της μπάντας ως μουσικοί, την δεξιοτεχνία τους στο riff και την δύναμη τους  στην ενσωμάτωση τους  στην σύνθεση των τραγουδιών.


 
No.44:Septicflesh"The Vampire From Nazareth:To  ‘The Vampire From Nazareth,’  όπως και κάθε κομμάτι στο The Great Mass,’διαθέτει την Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας, η οποία παρέχει μια τόσο όμορφη  και demonically ατμοσφαιρική πινελιά στο album. 
No.43:Gorgoth"Incipit Satan":
Το ομότιτλο τραγούδι στο άλμπουμ του 2000 Gorgoroth, η «Incipit Satan» ήταν το πρώτο κομμάτι μουσικής της μπάντας που είχαν τον  Gaahl ως πλήρους απασχόλησης τραγουδιστή τους.
 
 
 
 
No.42:Daughters"The Theatre Goer":Tο ‘The Theatre Goer’ είναι μία από τις πιο παράξενες και πραγματικά ξεχωριστές διαδρομές στην πειραματική metal.Ο μακρινός, αλλά βαρύς χαρακτήρας  του τραγουδιού είναι κάπως υπνωτικός  και σας δελεάζει σε μια άβολη διάσταση!
 
  
 
 
No.41:Immortal"One By One": Ως ένα από τα πιο καθαρά heavy black metal κομμάτια της δεκαετίας του 2000,το  «One By One» προσελκύει  τους οπαδούς του death metal με τις ελαφριές νότες διαφόρων ειδών παιξίματος 
 
 
 
 
No.40:Anthrax "Fight 'Em 'Til You Can:Ένα fan favorite κομμάτι σχετικά με την αποκάλυψη των ζόμπι και τη δυναμικότητα της μπάντας!