Σάββατο, 20 Απριλίου 2013

Phil Anselmo Of Pantera Praises Record Store Day's Passion!!!

Είναι η Record Store Day σήμερα(20 Απριλίου),και οι λάτρεις της μουσικής σε όλο τον κόσμο τρέχουν προς μια κατεύθυνση:Να στηρίξουν τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αγοράζουμε μουσική πηγαίνοντας στα τοπικά καταστήματα της πόλης τους.
Κάνοντας την εμπειρία κάτι περισσότερο από ένα απλό γεγονός είναι το ποσοστό από τις μπάντες που είναι υπεύθυνες για τις μοναδικές εκδόσεις βινυλίου και άλλων αντικειμένων με βάση την σημερινή ημέρα.
Ένας ρόκερ είναι εξαιρετικά ενθουσιαμένος που υπάρχει η Record Store Day,και αυτός δεν είναι άλλος από τον Phil Anselmo,Down frontman των Pantera.
Ο μουσικός που διευθύνει τον τίτλο της Housecore Records,δήλωσε στο περιοδικό  Forbes,ότι αγαπούσε να καθαρίζει τα ράφια των δισκοπωλείων και  όταν ήταν νεότερος έψαχνε για 
ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες βινυλίου.Είπε επίσης πως είναι πολύ χαρούμενος που ακόμα υπάρχει η επιλογή του βινυλίου.
"Η  Record Store Day προωθεί ακριβώς αυτό το είδος του πάθους για το αυθεντικό αντικείμενο και όχι απλά για τη λήψη του.Λατρεύω να έχω το πλήρη άλμπουμ,το εξώφυλλο,τους στίχους και νομίζω ότι στο βινύλιο όλα ακούγονται καλύτερα"είπε ο Anselmo.
Ενώ η μουσική βιομηχανία έχει υποστεί μια κάμψη τα τελευταία χρόνια και η μορφή των CDς  φαίνεται να φθίνει, το βινύλιο, το οποίο κάποτε ήταν το πρότυπο, έχει απολαύσει μια αναβίωση.
Μέρος αυτής της αναβίωσης μπορεί να πιστωθεί η  Record Store Day,καθώς ορισμένες από τις αρχικές προσφορές που είχαν εμφανιστεί με τη μορφή βινυλίου,σύντομα έγιναν περιζήτητες  ως συλλεκτικά κομμάτια!