Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Top 50 21st Century Metal Songs Part 2


No.39 Testament "More Than Meets the Eye":Το ‘More Than Meets the Eye’ δεν είναι μόνο ενα δολοφονικό κομμάτι,αλλά είναι και το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε από το συγκρότημα μετά την ανάppωση από τον καρκίνο του τραγουδιστή Chuck Billy, αποδεικνυώντας ότι ακόμα και μετά από μια δεκαετία η μπάντα μπορούσε να ανεβάσει αρκετά ψηλά τον πήχη!


 
No.38  Shining ‘Manniska O’Avskyvarda Manniska,’:Το  ‘Manniska O’Avskyvarda Manniska, το οποίο μεταφράζεται στα αγγλικά  ‘Man, O’ Despicable Man,’ κυκλοφόρησε στο έβδομο άλμπουμ της μπάντας ‘Fodd Forlorare.’




No.37 Fleshgod Apocalypse "Embodied Deception":Ξεκινώντας με ένα όμορφο πιάνο το
‘Embodied Deception’φτάνει κατευθείαν  από το 0 στο 100 καθώς το κομμάτι χτυπάει δυνατά.
Αυτό το τραγούδι είναι όσο πιο μοντέρνο μπορεί να γίνει ένα τραγούδι death metal.



No.36 Amon Amarth "Twilight Of Thunder God":Κυκλοφόρησε το 2008 στον ομότιτλο δίσκο,
εκφράζοντας τη μοναδική αίσθηση που προσφέρουν κάθε φορά στους οπαδούς τους οι Amon Amarth.



No.35 Baroness "A Horse Called Golgotha":Οι Baroness κυκλοφόρησαν το άλμπουμ  ‘Blue Record’
το 2009.Το τραγούδι από άλλους κρίθηκε άσχημα και άλλοι το λάτρεψαν.Παρόλα αυτά οι θετικές απόψεις κατεκλησαν τις αρνητικές.



No.34.Bloodbath "Eaten":Βασισμένο στην πραγματική ζωή του κανίβαλου  Armin Meiwes, το ‘Eaten’ προσπαθεί αν σκαλίσει το μυαλό του θύματος  Bernd Jurgen Brandes,μεταφερώντας την άρρωστη αντίληψη του μέσα από τους στίχους του!


 
No.33 Municipal Waste "Born To Party" :Κυκλοφόρησε το 2007 στο full-length του
‘The Art of Partying,ένα ισχυρό τραγούδι που συνήθως ακόμα και ως σήμερα κλείνει τις συναυλίες της μπάντας!



No.32 Obscura "Anticosmic Overload":Οι Obscura παρέδωσαν μια σταδιακή αριστοτεχνική ισορpοπία με το  ‘Anticosmic Overload,με φοβερά σόλο,ευτυχισμένες μελωδίες  και μια πληθώρα από χημικές και ασταθείς στιγμές μπάσου.



No.31 Sigh "Inked In Blood": Ένα κομμάτι που θέλει το χρόνο απόλαυσης του.Οι  Sigh  από την Ιαπωνία είναι μια από τις πιο καινοτόμες μπάντες στον πλανήτη.Ο χαρακτηριστικός τους ήχος βασίζεται στο black metal,περιλαμβάνει περίεργες δόσεις του death metal, progressive rock και κλασική μουσική.Μια εντελώς διαφορετική ηχητική εμπειρία!


AILDFrail 
No.30 As I Lay Dying :Forever":Ο ύμνος των  As I Lay Dying "Forever"κυκλοφόρησε το 2003 
στο άλμπουμ  ‘Frail Words Collapse,’και ήταν μια βιτρίνα όλων των στοιχείων της μπάντας που παρουσιάζουν με μεγάλη επιτυχία 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βιντεοσκοπημένο υλικό από τη συναυλία των Helloween στην Στουτγάρδη

  Το θρυλικό συγκρότημα "Helloween" έπαιξε ζωντανά στις 11 Νοεμβρίου στη Στουτγάρδη της Γερμανίας. Οι Helloween απαρτίζονται από τους τραγουδιστές, Michael Kiske και Andi Deris, τους κιθαρίστες, Kai Hansen, Sascha Gerstner και Michael Weikath, τον μπασίστα Markus Grosskopf και τον drummer,  Dani Löble . Τα μέλη επανενώθηκαν για την παγκόσμια περιοδεία τους με το όνομα "Pumpkins United".  Είναι η πρώτη φορά, που ο Michael Kiske κάνει συναυλία μαζί με τους Helloween μετά από τόσα χρόνια μιας και αποχώρησε το 1993. 'Ιδια περίπου περίπτωση είναι και εκείνη του Hansen, αφού και αυτός έφυγε από τη μπάντα το 1986. Σε μερικές συναυλίες τους, βέβαια,  έπαιζε ζωντανά μαζί τους  όλα αυτά τα χρόνια.  Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω την ερμηνεία των Helloween στη Γερμανία:

Οι Horrendous, Αποκαλύπτουν Λεπτομέρειες Και Πρώτο Single Του Νέου Τους Δίσκου.

Οι Αμερικάνοι Horrendous , έσκασαν με πακετάκι στο οποίο όχι μόνο αποκαλύπτουν όλες τις πληροφορίες για την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά, όχι μόνο μοιράζονται εξώφυλλο και tracklist αυτής αλλά δίνουν και το πρώτο single για μια ολοκληρωμένη εικόνα. Το death metal συγκρότημα, σκοπεύει να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ Idol , στις 28 Σεπτεμβρίου παγκοσμίως παρέα με την εταιρία  Season Of Mist .  H διαδικασία σύνθεσης του Idol, διήρκησε 2 χρόνια και πιο συγκεκριμένα από το Φθινόπωρο του 2015 μέχρι και την Άνοιξη του 2017.  Η ηχογράφηση, μίξη και mastering πραγματοποιήθηκαν στο  Subterranean Watchtower Studios από τον  Damian Herring την περίοδο μεταξύ 2017 και 2018.  Δείτε παρακάτω εξώφυλλο και tracklist και ακούστε το "Soothsayer" . Tracklist 01. Prescience 02. Soothsayer 03. The Idolater 04. Golgothan Tongues 05. Divine Anhedonia 06. Devotion (Blood For Ink) 07. Threnody 08. Obolus

Μαύρη Μαγιονέζα: Επιστρέφουν Με Το Δεύτερο Φοβερό Single Τους 'Επίπεδη Γη' !

Επίπεδη Γη, τιτλοφορείται το ολοκαίνουριο τραγούδι του ελληνόφωνου και αγαπημένου underground συγκροτήματος Μαύρη Μαγιονέζα , το οποίο βρίσκεται διαθέσιμο από εχθές σε μουσικές πλατφόρμες καθώς επίσης και στο επίσημο site της μπάντας: www.mavrimagioneza.com Το κομμάτι, το οποίο είναι και το δεύτερο της επερχόμενης κυκλοφορίας των Μαύρη Μαγιονέζα, μπαίνει δυνατά και τα σπάει σε δροσερούς ροκ ρυθμούς, πικάντικους ήχους ενώ οι έξυπνες στροφές, τα φοβερά solos και οι καυστικοί στίχοι απογειώνουν το κομμάτι το οποίο έρχεται με την αυθεντική υπογραφή του συγκροτήματος!  Ρίξτε μια ματιά στο trailer του επερχόμενου βίντεο κλιπ και απολαύστε το κομμάτι παρακάτω! Από Το Δελτίο Τύπου Το καινούργιο τραγούδι της Μαύρης Μαγιονέζας με τίτλο «Επίπεδη Γη», είναι ένας ηχητικός δυναμίτης. Πριν καλά-καλά καταλάβεις τι είναι αυτά που λέει η δημοσιογράφος από το sample τηλεοπτικής εκπομπής, έρχονται τα τύμπανα, οι κιθάρες και το μπάσο με απίστευτη ροκ ενέργεια να πλαισιώσουν την «κολλητική» μελω