Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Linkin Park "Recharge"

Οι Linkin Park έχουν στα χέρια τους διάφορες επιλογές και ένα από τα τελευταία έργα τους βασίζεται πάνω σε ένα βιντεοπαιχνίδι.Παρουσιάζοντας το ενδιαφέρον στον τομέα της ενέργειας και των φυσικών πόρων, η μπάντα προσάρμωσε το παιχνίδι, με τον τίτλο‘Recharge,’γύρω από τα θέματα αυτά.
Η ομάδα συνεργάστηκε με την Kuuluu Interactive Entertainment για τη δημιουργία του παιχνιδιού, το οποίο είναι ένα third-person 3D  που συνδυάζει παζλ, περιπέτεια και δράση. Ωστόσο, αντί να ανταγωνίζονται με τους εχθρούς, εργάζονται σε αρμονία με άλλους παίκτες ως μέρος μιας εξέγερσης με σκοπό να ανακτήσουν  τους φυσικούς πόρους από όσους τους πήραν τη δύναμη.
 Ο Mike Shinoda δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου στο Βερολίνο ότι:
 "Η ιστορία του παιχνιδιού είναι βασικά ρίζες του μελλοντικού κόσμου, οι φυσικοί πόροι της γης έχουν σχεδόν εξαντληθεί.Οι άνθρωποι όπως μπορείτε να φανταστείτε που έχουν τον έλεγχο των πόρων έχουν και την εξουσία την οποία και χρησιμοποιούν με κάθε τρόπο για να κρατήσουν τους υπολοιπους ως κατώτερους τους.  
Ως παίκτης είστε μέλος της εξέγερσης εναντίον τους και εργάζεστε ομαδικά για  να νικήσετε αυτούς τους τύπους, και να πάρετε πίσω τη δύναμη και την απελευθέρωση των ανθρώπων. "
 Ο Shinoda εξέφρασε την ικανοποίησή του με την όλη διαδικασία δημιουργίας του παιχνιδιού, εξηγώντας, "Αυτό είναι σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.Ξέρετε, έχουμε εργαστεί  για αυτούς τους χαρακτήρες και αυτό το παιχνίδι. Η μπάντα χάράξε την είσοδο της στην ιστορία.  
Δώσαμε το αρχικό concept  και στη συνέχεια πήγε πίσω και εμπρός με την Kuuluu σε αυτό,και το παιχνίδι μεταφράστηκε ως μια "ενδιαφέρουσα εμπειρία".
 Είναι το σχέδιο της μπάντας να δέσει επίσης φιλανθρωπικές αναβαθμίσεις, και για αυτό το λόγο,οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν ειδικά χαρακτηριστικά για τον χαρακτήρα τους, με τα έσοδα από τις πωλήσεις να πηγαίνουν για τη βοήθεια των φυσικών πόρων στον πραγματικό αυτή τη φορά κόσμο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συνέντευξη με τους POEM: "Δεν γίνεται να ξεχωρίσει κανείς εάν περιμένει απλά να τον μάθουν με μαγικό τρόπο. Αν δεν κάνουμε κάτι για να μας μάθουν, θα χαθούμε μέσα στην πληθώρα των πληροφοριών".

"Γίνεται το τρίτο album της καριέρας των POEM να τους εκτοξεύσει επαγγελματικά και μουσικά και να θεωρηθεί 'μοναδικό'; Και όμως γίνεται!" Ξεκίνησα αυτή τη συνέντευξη με μια πρόταση της κριτικής που είχα γράψει πέρυσι για τον τρίτο δίσκο των POEM, "Unique", για να τονίσω ότι η συγκεκριμένη επαληθεύτηκε. Ο εν λόγω δίσκος τους χάρισε την πρώτη τους headlining Ευρωπαϊκή περιοδεία μέσα στο 2018 καθώς και περισσότερη αναγνώριση τόσο στο ελληνικό όσο και στο ευρύ κοινό. Το συγκρότημα μας μετέφερε με λίγα λόγια τις σκέψεις του και τα σχέδια του λίγο πριν επιστρέφει στη βάση του, την Αθήνα, για μια μοναδική συναυλία στο Κύτταρο στις 15 Φλεβάρη, μαζί με τους Nochnoy Dozor και τους Groove Therapist, για να 'ταρακουνήσουν' την πρωτεύουσα για τα καλά! Μάθετε περισσότερα για το event εδώ.
- Καλησπέρα, παιδιά! Πέρασε ένας χρόνος σχεδόν από τη κυκλοφορία του τρίτου σας full length. Πόσα πράγματα έχουν αλλάξει από τότε έως σήμερα για τους POEM;


Γ - Καλησπέρα Δικαία! Π…

Live Review: Poem, Nochnoy Dozor, Groove Therapist, 15/02/19, Κύτταρο

Φωτογραφίες: Χρήστος Λεμονής

Αν και το βράδυ της Παρασκευής ήταν βροχερό και γεμάτο κρύο, η πρόταση για τη συναυλία των Poem, πίσω στη πρωτεύουσα, ήταν άκρως δελεαστική. Όχι μόνο, γιατί επέστρεφαν, με απώτερο σκοπό να κατακτήσουν με την εμφάνισή τους την Αθήνα, αλλά γιατί στο πλευρό τους θα ήταν ακόμα οι καταπληκτικοί (και προσφάτως αγαπημένοι μου), ατμοσφαιρικοί, Nochnoy Dozor, και οι ανερχόμενοι progsters Groove Therapist. Ειλικρινά, είχα μεγάλη περιέργεια να δω τι θα συνέβαινε στο Κύτταρο, με ένα τέτοιο εκπληκτικό line up επί σκηνής και επί τω έργω. 


Πιστοί στο πρόγραμμα, λίγα λεπτά μετά τις 21:00 πήραν τη σκυτάλη οι Αθηναίοι prog metallers/ rockers, Groove Therapist. Αυτό που ακολούθησε με την παρουσίαση των τραγουδιών τους με έπιασε προ εκπλήξεως και καταχάρηκα όταν είδα ότι μαζί μου 'φτιάχτηκαν' αισθητικά και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι. Η μπάντα ήταν δεμένη ερμηνευτικά πάνω στο σανίδι και αυτό ήταν ολοφάνερο στο πως ακούγονταν οι συνθέσεις τους στο τελικό αποτέλεσμα, δηλ…

Αλλαγή στο έμψυχο δυναμικό των Rotting Christ !!

Μετά από αρκετά χρόνια έχουμε μια απροσδόκητη αλλαγή στη σύνθεση των Rotting Christ.
Ο κιθαρίστας του συγκροτήματος George Emmanuel αποχώρησε από το συγκρότημα.
Η αποχώριση έγινε σε απόλυτα φιλικό κλίμα και η αιτία είναι οι αυξημένες υποχρεώσεις του Γιώργου με το συγκρότημα του, Lucifer's Child που πρόσφατα κυκλοφόρησαν τον νέο 2ο και εντυπωσιακό τους δίσκο με αποτέλεσμα να έχουν δεχτεί βροχή προτάσεων για εμφανίσεις στο εξωτερικό. Επίσης η πολύωρη ενασχόλησή του στο στούντιο ηχογραφήσεων που διατηρεί στον Πειραιά με το όνομα Pentagram Studio (εκεί ηχογράφησαν και οι Rotting Christ το νέο τους άλμπουμ), αναπόφευκτα τον οδήγησαν στην έξοδο.
Πάντως, "όλα καλά!" όπως είπαν τα παιδιά και ήδη η μπάντα πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση με τον αντικαταστάτη του Γιώργου που είναι ο Γιάννης Καλαμάτας (a.k.a. Jonkal) 30 χρονών,  τις ικανότητες του οποίου μπορείτε να θαυμάσετε στο link της επαγγελμαστικής του σελίδας στο τέλος αυτού του κειμένου.
Jonkal