Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

Linkin Park "Recharge"

Οι Linkin Park έχουν στα χέρια τους διάφορες επιλογές και ένα από τα τελευταία έργα τους βασίζεται πάνω σε ένα βιντεοπαιχνίδι.Παρουσιάζοντας το ενδιαφέρον στον τομέα της ενέργειας και των φυσικών πόρων, η μπάντα προσάρμωσε το παιχνίδι, με τον τίτλο‘Recharge,’γύρω από τα θέματα αυτά.
Η ομάδα συνεργάστηκε με την Kuuluu Interactive Entertainment για τη δημιουργία του παιχνιδιού, το οποίο είναι ένα third-person 3D  που συνδυάζει παζλ, περιπέτεια και δράση. Ωστόσο, αντί να ανταγωνίζονται με τους εχθρούς, εργάζονται σε αρμονία με άλλους παίκτες ως μέρος μιας εξέγερσης με σκοπό να ανακτήσουν  τους φυσικούς πόρους από όσους τους πήραν τη δύναμη.
 Ο Mike Shinoda δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου στο Βερολίνο ότι:
 "Η ιστορία του παιχνιδιού είναι βασικά ρίζες του μελλοντικού κόσμου, οι φυσικοί πόροι της γης έχουν σχεδόν εξαντληθεί.Οι άνθρωποι όπως μπορείτε να φανταστείτε που έχουν τον έλεγχο των πόρων έχουν και την εξουσία την οποία και χρησιμοποιούν με κάθε τρόπο για να κρατήσουν τους υπολοιπους ως κατώτερους τους.  
Ως παίκτης είστε μέλος της εξέγερσης εναντίον τους και εργάζεστε ομαδικά για  να νικήσετε αυτούς τους τύπους, και να πάρετε πίσω τη δύναμη και την απελευθέρωση των ανθρώπων. "
 Ο Shinoda εξέφρασε την ικανοποίησή του με την όλη διαδικασία δημιουργίας του παιχνιδιού, εξηγώντας, "Αυτό είναι σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.Ξέρετε, έχουμε εργαστεί  για αυτούς τους χαρακτήρες και αυτό το παιχνίδι. Η μπάντα χάράξε την είσοδο της στην ιστορία.  
Δώσαμε το αρχικό concept  και στη συνέχεια πήγε πίσω και εμπρός με την Kuuluu σε αυτό,και το παιχνίδι μεταφράστηκε ως μια "ενδιαφέρουσα εμπειρία".
 Είναι το σχέδιο της μπάντας να δέσει επίσης φιλανθρωπικές αναβαθμίσεις, και για αυτό το λόγο,οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν ειδικά χαρακτηριστικά για τον χαρακτήρα τους, με τα έσοδα από τις πωλήσεις να πηγαίνουν για τη βοήθεια των φυσικών πόρων στον πραγματικό αυτή τη φορά κόσμο.