Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Linkin Park "Recharge"

Οι Linkin Park έχουν στα χέρια τους διάφορες επιλογές και ένα από τα τελευταία έργα τους βασίζεται πάνω σε ένα βιντεοπαιχνίδι.Παρουσιάζοντας το ενδιαφέρον στον τομέα της ενέργειας και των φυσικών πόρων, η μπάντα προσάρμωσε το παιχνίδι, με τον τίτλο‘Recharge,’γύρω από τα θέματα αυτά.
Η ομάδα συνεργάστηκε με την Kuuluu Interactive Entertainment για τη δημιουργία του παιχνιδιού, το οποίο είναι ένα third-person 3D  που συνδυάζει παζλ, περιπέτεια και δράση. Ωστόσο, αντί να ανταγωνίζονται με τους εχθρούς, εργάζονται σε αρμονία με άλλους παίκτες ως μέρος μιας εξέγερσης με σκοπό να ανακτήσουν  τους φυσικούς πόρους από όσους τους πήραν τη δύναμη.
 Ο Mike Shinoda δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου στο Βερολίνο ότι:
 "Η ιστορία του παιχνιδιού είναι βασικά ρίζες του μελλοντικού κόσμου, οι φυσικοί πόροι της γης έχουν σχεδόν εξαντληθεί.Οι άνθρωποι όπως μπορείτε να φανταστείτε που έχουν τον έλεγχο των πόρων έχουν και την εξουσία την οποία και χρησιμοποιούν με κάθε τρόπο για να κρατήσουν τους υπολοιπους ως κατώτερους τους.  
Ως παίκτης είστε μέλος της εξέγερσης εναντίον τους και εργάζεστε ομαδικά για  να νικήσετε αυτούς τους τύπους, και να πάρετε πίσω τη δύναμη και την απελευθέρωση των ανθρώπων. "
 Ο Shinoda εξέφρασε την ικανοποίησή του με την όλη διαδικασία δημιουργίας του παιχνιδιού, εξηγώντας, "Αυτό είναι σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.Ξέρετε, έχουμε εργαστεί  για αυτούς τους χαρακτήρες και αυτό το παιχνίδι. Η μπάντα χάράξε την είσοδο της στην ιστορία.  
Δώσαμε το αρχικό concept  και στη συνέχεια πήγε πίσω και εμπρός με την Kuuluu σε αυτό,και το παιχνίδι μεταφράστηκε ως μια "ενδιαφέρουσα εμπειρία".
 Είναι το σχέδιο της μπάντας να δέσει επίσης φιλανθρωπικές αναβαθμίσεις, και για αυτό το λόγο,οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν ειδικά χαρακτηριστικά για τον χαρακτήρα τους, με τα έσοδα από τις πωλήσεις να πηγαίνουν για τη βοήθεια των φυσικών πόρων στον πραγματικό αυτή τη φορά κόσμο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι IRON MAIDEN ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Είναι πλέον γεγονός!Σε σημερινή ανακοίνωση του 'Rockwave Festival' και της Didi Music,επισημοποιήθηκαν οι προ λίγων ημερών φήμες για μια πιθανή εμφάνιση των IRON MAIDEΝ στην Ελλάδα.
Για ακόμη μια χρονιά συνεχίζεται η επιτυχημένη περιοδεία των IRON MAIDEN για τη προώθηση του 16ου άλμπουμ τους 'The Book Of Souls' που ξεκίνησε το Φεβρουάριο του 2016.
Το συγκρότημα,απο τους πιο δημοφιλείς εκπροσώπους του Heavy Metal ήχου για πάνω απο 30 χρόνια και με πωλήσεις δίσκων που ξεπερνούν τα 100.000.000 αντίτυπα,θα εμφανιστούν τη Παρασκευή 20 Ιουλίου στο Terra Vibe στη Μαλακάσα για μια καυτή metal βραδιά!
Να σημειώσουμε οτι στο site του συγκροτήματος αναφέρεται σαν guest εμφάνιση στη περιοδεία τους οι KILLSWITCH ENGAGE!

Η Didi Music δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της

Rockwave 2018 is calling
Did you guess the number?
It was 666 the number of the beast
Οι IRON MAIDEN θα φέρουν έναν heavy metal σεισμό ισοπεδώνοντας το TerraVibe!
Γυρίστε τα ρολόγια σας από τώρα στην Παρασκευή 20 Ιουλ…

Album Review - TERRA INCΩGNITA 'Fragments Of A Ruined Mind'

Εκλεπτυσμένα φωνητικά που προκαλούν ενθουσιασμό και απόδοση οργάνων σε αρκετά υψηλό επίπεδο, ευέλικτη μουσική φόρμουλα σε συνδυασμό της δυναμικής παραγωγής του Bob Katsionis καταφέρνουν να κερδίσουν και να καθηλώσουν τον ακροατή από τις πρώτες στιγμές του δίσκου σε ένα ευχάριστο και στέρεο ηχητικό έδαφος.
Ο δίσκος ξεκινάει με το Strahd's Revenge ένα ισχυρό intro που παραπέμπει σε θεματικό soundtrack πολεμικής ταινίας και έναν εξαιρετικό τρόπο εκκίνησης για να δώσει τα ηνία στο My Emptiness ένα heavy έπος με καθαρά power φωνητικά και γεμάτες κιθαριστικές στιγμές. Συνεχίζει στο ίδιο ηχητικό μοτίβο με το In the Mist παρέχοντας μερικές ανατολίτικες νότες και φωνητικές αξιοπρόσεχτες αυξομειώσεις για να σε πετάξει στο εξίσου ανατολίτικο The Word, ένα κομμάτι με ευχάριστες ηχητικές εκπλήξεις, γεμάτα riffs και καθαρές κιθάρες. Οι παλμοί πέφτουν με το A Day without Loss, ένα κομμάτι που παρουσιάζει την ανατριχιαστική φωνητική ερμηνεία του Billy Vass και παραπέμπει σε ένα αποδημητικό ακουσ…

Συνέντευξη Με Τους Building Chaos

Οι Building Chaos με βάση την Αθήνα, δημιουργήθηκαν το 2005 και έχουν ένα demo και ένα δίσκο στο ενεργητικό τους.Η μουσική τους είναι ένα μείγμα από country, thrash, blues, southern και heavy ήχους,που σίγουρα θα σας ταξιδέψει σε νέα μοναδικά μονοπάτια! Κυκλοφόρησαν το πρώτο full length άλμπουμ τους με τίτλο Bourbon Times τον Οκτώβριο που μας πέρασε το οποίο περιέχει 12 εξαιρετικές δημιουργίες που πρέπει να ακουστούν από όλους! Με αφορμή λοιπόν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά βρήκαμε τους Building Chaos οι οποίοι μίλησαν μαζί μας για τη νέα τους κυκλοφορία και μοιράστηκαν σκέψεις και μελλοντικά σχέδια.

Παιδιά καλησπέρα και καλώς ήρθατε στο Rockabulary.
Δημιουργηθήκατε το 2005 και έχετε αρκετά χρόνια στα ελληνικά μουσικά δρώμενα. Πως βλέπατε τα πράγματα τότε και τι έχει αλλάξει στο μεσοδιάστημα των 12 χρόνων;

Καλώς σας βρήκαμε και συγχαρητήρια για αυτό το πολύ όμορφο πράγμα που έχετε δημιουργήσει. Όντως βρισκόμαστε αρκετά χρόνια στο χώρο και αν προσθέσουμε και τα προηγούμενα συγκροτήματα…