Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013

Stone Sour's new release ‘House of Gold & Bones Part 2

Οι Stone Sour,έθεσαν ψηλά τον πήχη με το  ‘House of Gold & Bones Part 1′ 2012,και δεν απογοητεύθηκαν με το συμπέρασμα του concept άλμπουμ τους.Αυτό που θα λάβουν οι ακροατές με το Part 2 είναι ένα "σκληρό χτύπημα μουσικής"μια φοβερή συλλογή που σκάβει βαθύτερα τις ιστορίες που έχουν θεσπισθεί στο άνοιγμα του δίσκου. Και, όπως ο Corey Taylor έχει δηλώσει, το δεύτερο τμήμα παίζει περισσότερο σαν ένα soundtrack από την πρώτη έκδοση.
Σε μια συνέντευξη του ο Taylor, ο τραγουδιστής εξήγησε,
 «Ήταν σημαντικό για μένα να βεβαιωθείτε ότι η μουσική και το λυρικό περιεχόμενο ήταν εξίσου δίκαιο με το έργο, όπως ήταν η ιστορία. Έτσι, υπήρχαν πολύ γερά πισωγυρίσματα από την πλευρά μου, και επανεγγραφές για να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι παλμοί ήταν εκεί και ότι ήταν τόσο συναρπαστική η δουλειά  όσο θα ήθελα να είναι. "
Φοβεροί  και συγκροτημένοι καθώς οι Stone Sour,παρέχουν ένα ευρύ φάσμα μορφών δουλειάς και δίνουν πάντα τον καλύτερο τους εαυτό!
 Το  ‘Sadist’,προσφέρει μερικές από τις μελαγχωλικές στιγμές του άλμπουμ,αλλά παρακάτω ροκάρει δυνατά με τα "Enter Sandman'-esque drumming και riffage.