Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013

Rob Zombie and His New Freaky Video Dead City Radio

Ο Rob Zombie,παρουσίασε τη νέα του μουσική για το βίντεο Dead City Radio and
the New Gods of Supertown,’ το πρώτο single για το επερχόμενο άλμπουμ του 2013 "
‘Venomous Rat Regeneration Vendor.’
Μαζί με πολλές άλλες συλλαβές,το  ‘Dead City Radio and the New Gods of Supertown’ συμπεριλαμβάνονται από τον στυλιστικό ήχο της κιθάρας του Rob Zombie,για τον οποίο και άλλωστε είναι γνωστός,μαζί με τα πιασάρικα ρεφραίν και ένα στυλ πλήκτρων του 60'.
Ο  Zombie,είναι το επίκεντρο στo video clip του,με τον βιρτουόζο κιθαρίστα John 5,παρουσιάζοντας τις κορυφαίες δυναμικές του κομματιού,ενώ σε κάποια σημεία έχει και ένα στυλ των Black Sabbath μεταξύ των κομματιών.
Οπτικά,το κλιπάκι για το ‘Dead City Radio and the New Gods of Supertown"είναι ένα κλασικό Zombie βίντεο.Γυρισμένο σε μαύρο και άσπρο,οι ξεχωριστές παραδοξότητες του  ρόκερ/συνθέτη/παραγωγού είναι:ένας σκελετός breakdancer,rock and roll ερμηνίες,τσιγγάνικος χορός της κοιλιάς ένας ανατριχιαστικός αστροναύτης,νάνος χορευτής και πολλά ακόμα έρχονται να συμπληρώσουν τη δημιουργία του καλλιτέχνη.
Ανάμεσα στα αστέρια του βίντεο είναι και η γυναίκα του  Rob Zombie Sheri Moon Zombie,που επίσης εμφανίζεται σε πολλές από της ταινίες τρόμου του συμπεριλαμβανομένης και της καινούριας του ταινίας ‘The Lords of Salem.’