Τρίτη, 30 Απριλίου 2013

Οι Dream Theater,ελπίζουν πως θα έχουν τελειώσει το νέο τους άλμπουμ μέχρι τέλος καλοκαιριού

Dream Theater
Σε μια σειρά  από μηνύματα στο Twitter και Q&A videos,ο μπασίστας των Dream Theater John Myung,απάντησε σε μια ερώτηση από φαν του για το ποτέ θα κυκλοφορήσει το επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας.

Ο Myung είπε: "Αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο περιμένουμε να έχει τελειώσει μέχρι το τέλος του φετινού καλοκαιριού.Αυτό θα είναι πιθανότατα πιο νωρίς απότι υπολογίζαμε".

Από το τελευταίο άλμπουμ των Dream Theater ‘A Dramatic Turn of Events'που είχε γραφτεί από τον καινούριο ντράμερ της μπάντας  Mike Mangino,τέθηκε μια ερώτηση για το αν αυτή τη φορά η σύνθεση και η δυναμική του δίσκου θα ήταν διαφορετική.
Ο τραγουδιστής  James LaBrie απάντησε:

"Απολύτως.Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει.Η δυναμική του άλμπουμ σε αυτή τη διαδικασία γραφής  είναι πρωτοφανής.Πιστεύω πως ο  Mike,ερχόμενος από όπου ήρθε,είναι ένας μουσικός με μεγάλες προοπτικές που θα πάει τη μπάντα μας σε άλλο επίπεδο και θα προσθέσει ένα ακόμα στοιχείο στην σύνθεση τραγουδιών των  Dream Theater.Πρόκειτε να αποδείξουμε τις δυναμικές του συγκροτήματος μας καθώς μαζί με το να έχουμε τον  Mike ως μέλος μας και νομίζω πως οι οπαδοί μας πραγματικά θα το απολαύσουν"!

Ως οπαδοί των DT περιμένουμε αγωνιωδώς το νέο στούντιο άλμπουμ που η μπάντα θα κυκλοφορήσει ως CD/DVD/Blu-ray το Μάιο.Το  ‘Live At Luna Park’ γυρίστηκε στη Νότια Αμερική και θα κυκλοφορήσει σε διάφορες μορφές ,συμπεριλαμβανομένων των 2 DVD, Blu-ray, Digital Video, 2 DVDs / 3 CDs, Blu-ray / 3 CD και μια deluxe έκδοση με 2 DVDs, 3 CD και Blu-ray.