Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013

Avril Lavigne and the musical pairing with Marilyn Manson

Το περασμένο καλοκαίρι υπήρξαν φήμες πως ο Marilyn Manson και η Avril Lavigne έβγαιναν.
Βέβαια όλες αυτές τις φήμες διέψευσε χιουμοριστικά ο τραγουδιστής και ο κόσμος σύντομα ανακαλύψε πως η Avril Lavigne είχε μάτια μόνο για τον ποπ τραγουδιστή των Nickelback Chad Kroege.Το μόνο "ζευγάρωμα"που υπήρξε μεταξύ της νεαρής τραγουδίστριας και του Manson ήταν καθαρά μουσικό!!
Η Lavigne αποκαλύπτει σε μια νέα συνέντευξη ότι ο λόγος που την ώθησε να συνεργαστεί με τον Manson στο επερχόμενο άλμπουμ της, οφείλεται σε αυτό το καλοκαίρι.
 «Η εγγραφή είναι πολύ διαφορετική ," είπε η Lavigne στο  Billboard. "Έχουμε αυτή την ανάμειξη της  pop-rock μουσικής, και στη συνέχεια τις μπαλάντες σε ορχήστρες με πιάνο. Έχω ένα βαρύτερο τραγούδι που ο Marilyn Manson ονόμασε ‘Bad Girl,’ και στη συνέχεια το  ‘Hello Kitty’ που ακούγεται λες και δν έχω ξανακάνει τίποτα πιο πριν!Το ‘Here’s To Never Growing Up’  είναι από τις πιο ροκ μελωδίες μου>>!!
Ο  Manson συνηθισμένος στις φήμες που τον θέλουν να βγαίνει με διαφορετικές κοπέλες ανά καιρούς δήλωσε στους δημοσιογράφους:
"Χθες διάβασα πως έβγαινα με την  Avril Lavigne και είπα F***k δεν θα το έκανα ποτέ αυτό!!Είναι από τον Καναδά.Χωρίς παρεξήγηση προς τον Καναδά".
Ωστόσο παραδέχτηκε πως αυτός οφείλετε για το λάθος να ξυρίσει το κέφαλι της!
Ενώ το μουσικό ζευγάρωμα των δύο καλλιτεχνών μπορεί να μας φάνηκε παράξενο,ο shock rocker έκανε την επιστροφή του πάνω στο στοιχείο του φέτος στη Masters of Madness περιοδεία του με τον Alice Cooper.