Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

Kirk Hammett of Metallica talks about the pretty slow process of their upcoming album and the 3D movie of the band!

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι Metallica έχουν το πιάτο τους γεμάτο, αλλά ο κιθαρίστας Kirk Hammett,λέει πως ελπίζει η μπάντα να έχει βγάλει τον επόμενο δίσκο της μέχρι το 2014 παρόλο που ακόμα δεν υπάρχει κάποια εγγύηση για αυτό.
Σε μια νέα συνέντευξη, ο Hammett έδωσε μια ενημέρωση για το επόμενο άλμπουμ των Metallica, καθώς και για άλλα έργα τους. 
Μιλώντας για το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα του 2014 του επόμενου άλμπουμ των  Metallica,
ο Hammett είπε στο  GulfNews.com 's Tabloid!,:
"Αυτό ελπίζουμε πως θα συμβεί.Αν το όλο σκεπτικό γίνει και πραγματικότητα αυτό θα το δείξει ο χρόνος.Εχουμε καταγράψει αρκετό υλικό εδώ αλλά συμβαίνει με πολύ αργή διαδικασία".
 Ένα από τα πράγματα που επιβραδύνει το τελείωμα του δίσκου τους είναι η επερχόμενη έκδοση συναυλίας του σε 3D ταινία.
 Το επόμενο μεγάλο έργο της ομάδας έχει αρχίσει να παίρνει μορφή και ο Hammett λέει ότι είναι εντυπωσιασμένος με τα αποτελέσματα.
Εξηγεί:"Είναι το σημείο που οι περισσότερες ταινίες γίνονται 3D.Το όλο είδος έχει μόλις αρχίσει και πιστεύουμε πως θα είναι το μέλλον.Υπάρχει πολύ λίγο behind-the-scenes υλικό,και καθόλου συνεντεύξεις από το συγκρότημα 
Είναι μια συναυλία  και υπάρχει και μια αφηγηματική ιστορία που υφαίνει μέσα και έξω με το βίντεο. Είναι διασυνδεδεμένα με κάποιο τρόπο!Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι γι 'αυτό, αισθανόμαστε πως δεν έχουμε κάνει τίποτα άλλο πριν".
 Και προσθέτει:"Από το βίντεο που έχουμε δει,φαίνεται αρκετά εκπληκτικό.
 Είναι ένα ταξίδι που βλέπετε τον εαυτό σας σε 3D στα σίγουρα!!!Στην πραγματικότητα θα δείτε τον εαυτό σας σε μια 25-feet οθόνη κινηματογράφου.Η 3D διάσταση τα καθιστά όλα αυτά μια πολύ έντονη εμπειρία. "