Τρίτη, 30 Απριλίου 2013

Lars Ulrich "Θα με έβρισκε προ εκπλήξεως αν το επόμενο άλμπουμ μας έβγαινε πριν το 2015"!!!!

Lars Ulrich
Καλύτερα να περιμένουν λίγο ακόμα οι φαν των Metallica,καθώς ο ντράμερ Lars Ulrich  δεν έχει άμεσες προσδοκίες για την κυκλοφορία ενός άλμπουμ στα επόμενα χρόνια .
Οι Metallica,ξεκίνησαν για τη Νότια Αφρική για μια συναυλία στο Γιοχάνεσμπουργκ και δύο συναυλίες στο Κέιπ Τάουν. 
Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Channel 24,ο  Ulrich μίλησε για την επόμενη κυκλοφορία της μπάντας,τη μακροζωία της και πολλά αλλά.
 «Θα με έβρισκε προ εκπλήξεως αν ο επόμενος full-length δίσκος μας κυκλοφορήσει πριν το 2015. Μας παίρνει χρόνο το να δημιουργούμε δίσκους και είμαστε απασχολημένοι με πολλά άλλα πράγματα. Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό.»
Ο  Ulrich προσφέρει επίσης κάποιες εμπιστευτικές πληροφορίες για τη μακροζωία των Metallica.
"Όταν είσαι νεότερος είσαι σε μεγαλύτερη ετοιμότητα για μάχη η τουλάχιστων πιστεύεις πως είσαι.Πρέπει η να το κανείς με συγκεκριμένο τρόπο,η καθόλου"! 
Εξηγεί ο Ulrich.
"Αλλά όσο μεγαλώνεις αρχίζεις και καταλαβαίνεις πως ο,τι έχεις αυτή τη στιγμή είναι μοναδικό. [Συνειδητοποιήσαμε] ότι, τουλάχιστον σε αυτή τη μπάντα, οι Metallica είναι το άθροισμα όλων των τμημάτων, οπότε  αν κάποιο τμήμα δεν υπάρχει,δεν είναι Metallica. 
Οπότε πρέπει να βρίσκεις πάντα ένα τρόπο να παίρνεις και να δίνεις ισορpοπίες και σεβασμό. Κάποιες φορές να οδηγείς και κάποιες άλλες να ακολουθείς".