Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013

Thirty Seconds to Mars Deliver Artistic Short Film for New Single ‘Up in the Air’


Για όσους ακολουθείτε την καριέρα των Thirty Seconds to Mars,θα ξέρετε πως τα βιντέο κλιπ τους κάθε άλλο παρά τυπικά είναι,ειδικά όταν συμβαίνει συνεργασία με τον frontman Jared Letoν και τον  παραγωγό του Bartholomew Cubbins,που ενώνουν συχνά τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν εντυπωσιακές ταινίες μικρού μήκους γύρω από τη μουσική της μπάντας.

Με ένα νέο άλμπουμ έτοιμο να κυκλοφορήσει,ο "Cubbins" για μια ακόμα φορά βρίσκεται πίσω από το όλο έργο για την νέα καλλιτεχνική ταινία του τελευταίου single των  Thirty Seconds to Mars 
‘Up in the Air.’

Η ολοκληρωμένη 8λεπτή ταινία βρίσκει τη μπάντα και ένα cast από χαρακτήρες να στήνουν ένα μαγαζί  σε ένα φαινομενικά  εγκαταλελειμμένο υπόστεγο αεροπλάνων.
Αυτό που ακολουθεί είναι μια σειρά από γρήγορα χτυπήματα,πυροβολισμούς  και κόλπα με την κάμερα που είναι σίγουρα εντυπωσιακά στο μάτι,τόσο πολύ έτσι ώστε το promo έρχεται με μια προειδοποίηση ότι μπορεί να προκαλέσει επιληπτικές κρίσεις για τα άτομα με επιληψία.

Το  ‘Up in the Air’ εμφανίζεται ως το τέταρτο studio album του  ‘Love Lust Faith + Dreams,’το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαϊου.