Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013

"Wagner Reloaded - Apocalyptica Meets Wagner" Δείτε το trailer!!!


Στις 22 Μαϊου,ήταν η 200τη επέτειος για τη γέννηση του σύνθετη Richard Wagner.
Ο Gregor Seyffert από το Βερολίνο,χορογράφος,βραβευμένος χορευτής(Βραβείο καλύτερου χορευτή στον κόσμο) και καλλιτεχνικός διευθυντής της Κρατικής Σχολής Μπαλέτου του Βερολίνου,θέλησε να οργανώσει τη βιογραφία του Βάγκνερ με ένα σύγχρονο τρόπο. Ο Gregor Seyffert προσδοκεί  να δημιουργήσει νέες κορυφαίες μουσικές περιπλανήσεις προσθέτοντας σαν κύριο στοιχείο τη ροκ μουσική του σήμερα σε συνδυασμό με τις συνθέσεις του Richard Wagner.
Κάπου εδώ λοιπόν μπαίνουν η φιλανδικής καταγωγής cello-rock μπάντα Apocalyptica,δημιουργώντας ένα σύγχρονο δυναμικό με τις συνθέσεις τους και προσφέροντας με αλάνθαστο ήχο μια γέφυρα στη μοντέρνα μουσική.
Ένα μαγικό σύμπαν μυθικών προσώπων και ακουστικού κόσμου δημιουργήθηκε,το οποίο με τη βοήθεια οπτικών ειδών του σημερινού τσίρκου, το χορό και την τεχνολογία μέσων,συμβολίζουν με πρωτοποριακό ρόλο την απεραντοσύνη της δημιουργικής εργασίας του Βάγκνερ.Κινητά και κινούμενα αντικείμενα,δίνουν στην παράσταση τις ίδιες οπτικές διαστάσεις και ισχύ,με τις προδιαγραφές που θέτει η μουσική του Βάγκνερ.
Η παγκόσμια πρεμιέρα του  "Wagner Reloaded - Apocalyptica Meets Wagner"
θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου στο Arena στη Λειψία της Γερμανίας.

Δείτε  το trailer εδώ!

Trailer del Wagner Reloaded, Apocalyptica Meets Wagner - Rockombia