Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013

Η συνεργασία των Serj Tankian / Devin Townsend για την κυκλοφορία του νέου Lyric Video για το ‘We Are’!Απολαύστε το κομμάτι!

Hannah Johnston, Getty Images /  Liz Ramanand, Loudwire
Οι Serj Tankian, Devin Townsend, Ihsahn (ex-Emperor) και ο Ray Holroyd (12 Ton Method),πρόσφατα συνεργάστηκαν για την ηχογράφηση ενός τραγουδιού για την τιμή του Nelson Mandela,και τώρα το  lyric video για το ‘We Are’ μόλις κυκλοφόρησε!

Το φιλανθρωπικό single κυκλοφόρησε από τη μη κερδοσκοπική εταιρία Revolution Harmony που είχε ιδρυθεί από τον Holroyd. Ξεκίνησε το 2011 δίνοντας όλα τα κέρδη σε φιλανθρωπικά ιδρύματα αποκαθιστώντας κάπως την αρμονία μεταξύ των ανθρώπων,των ζώων και του περιβάλλοντος.

Η Revolution Harmony,δημοσίευσε τα εξής για το τραγούδι"Η θεματολογία του ‘We Are,βασίζεται στο όλο concept πίσω από τη Revolution Harmony, η οποία είναι ουσιαστικά η πεποίθηση ότι η μουσική αρμονία έχει τη δύναμη να εμπνεύσει μια επανάσταση προς την κοινωνική αρμονία.
Το single είναι αφιερωμένο στον Nelson Mandela και στη μνήμη του Lucky Dube και θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο στις 18 Ιουλίου  με το 100% των εσόδων να πηγαίνει στη Buskaid,μια φιλανθρωπική οργάνωση που παρέχει δωρεάν μαθήματα μουσικής και όλα τα ηχητικά μέσα στα παιδιά της πόλης Σοβέτο".

Δείτε το βίντεο!