Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013

Οι Pearl Jam Με Νέο Single Τον Ιούλιο!!

Pearl Jam
Ενώ οι περισσότεροι είχαν επικεντρωθεί στο αν οι Pearl Jam θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ το 2013 η το 2014,τώρα όλοι αναρωτιούνται ποτέ θα πάρουμε την πρώτη γεύση από τη νέα δισκογραφική τους δουλειά.Σύμφωνα με ένα post στο AllAccess.com το οποίο όμως τώρα έχει αφαιρεθεί,οι Pearl Jam φέρεται να υποστηρίζουν πως η πρεμιέρα του νέου τους τραγουδιού θα γίνει στις 16 Ιουλίου.
Η GrungeReport.net,εντοπίσε άρχισα τη δήλωση,η οποία περιλάμβανε το τραγούδι
 ‘Mind Your Manners’ ,με χρονοδιάγραμμα για το ντεμπούτο του στις 16 Ιουλίου.
Αυτή θα είναι η πρώτη μουσική της μπάντας από την υποστήριξη του άλμπουμ τους το 2009   ‘Backspacer’που ολοκληρώθηκε το 2011.
Κατά τη διάρκεια μια εμφάνισης τους στο Σιάτλ με βάση το «Bob & Groz Show,ο κιθαρίστας  
Mike McCready,δήλωσε πως ο καινούριος δίσκος θα είναι πολύ καλύτερος από τον  Backspacer.
Πρόσθεσε"Είναι απλά διαφορετικός.Πρόκειται να είναι ένας μεγάλος δίσκος.Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό παρόλο που δεν έχει τελειώσει ακόμα.Δεν είμαι σίγουρος ποτέ θα κυκλοφορήσει,αλλά θα γίνει κάποια μέρα".
Προς τα τέλη Απριλίου,ο ακολούθος κιθαρίστας Stone Gossard δήλωσε πως η μπάντα πλησιάζει στο σημείο ολοκλήρωσης του δίσκου.
Πρόσθεσε"Όσο για το τι και πως θα ακούγεται,θα ακούγεται απλά σαν Pearl Jam.Θα ακούσετε κάποια ροκ τραγούδια,θα ακούσετε και κάποια ήρεμα τραγούδια,και θα ακούσετε και κάποια ενδιάμεσα τραγούδια".

Μείνετε  συντονισμένοι για περισσότερα Pearl Jam νέα!!!