Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013

Ο θρυλικός καλλιτέχνης των Ramones + Light Διευθυντής Arturo Vega πεθαίνει στα 65

Arturo Vega
Θλιβερές ειδήσεις φέρνουμε για τους οπαδούς των θρυλικών Ramones,καθώς ο αγαπημένος καλλιτέχνης τους  και light διευθυντής Arturo Vega πέθανε στα 65 του χρόνια.
Ο καλλιτέχνης είναι διάσημος για τη δημιουργία του λογότυπου του συγκροτήματος 
‘Presidential Seal’,που ακολούθησε τους Ramones σε όλη την καριέρα τους.Ο Arturo Vega είχε καλέσει επίσης διάφορα μέλη των Ramones στο loft του στη Νέα Υόρκη,εκεί δηλαδή που έφτιαχνε τα γιγάντια πανό για τους punk rockers στα πρώτα χρόνια της καριέρας τους.
Ο Vega,είχε επίσης ένα τεράστιο τατουάζ στην πλάτη του με το λογότυπο των Ramones,το οποίο είχε την χαρακτηριστική ονομασία  ‘Arty’μαζί με τους  Johnny, Joey και  Dee Dee.
Ο Arturo Vega,ήταν επίσης ο μεγαλύτερος οπαδός των Ramones στον κόσμο,αφού είχε ισχυριστεί στο παρελθόν πως έχει παρακολουθήσει συνολικά 2.263 συναυλίες της μπάντας!
Τα άσχημα νέα για το θάνατο του Vega’,ανακοινώθηκαν σε δύο posts,από τον ιστορικό punk Legs McNeil.Έγραψε:
 "    RIP: ARTURO VEGA: 1948-2013.Κοιμήσου ήρεμα αγαπητέ μου φίλε.Ήσουν  ο πιο αισιόδοξος,χαρούμενος και διασκεδαστικός άνθρωπος που θα ευχόταν να έχει ο καθένας κοντά του.
Δεν θέλω να ξέρω πως θα είναι ο κόσμος χωρίς εσένα ή μάλλον δεν θέλω να φανταστώ..Αλλά ξέρω πως θα βρεις την αιώνια ευτυχία όπου και αν καταλήξεις.Σαγαπάω Arturo".

"Ένας από τους καλύτερους φίλους που θα ευχόταν κάποιος να έχει.Ήξερα και έκανα παρέα με τον Arturo από το  1976 -37  f—ing χρόνια αν τα μαθηματικά μου είναι σωστά,και αν δεν ήταν εκεί ο Arturo,ο Joey και εγώ θα είχαμε πεθάνει από την πείνα τα πρώτα χρόνια.Ο Artie ήταν τόσο απίστευτα χαρούμενος άνθρωπος και έκανε όλα τα πράγματα να μοιάζουν με περιπέτεια.Ο κόσμος  μόλις έγινε ξαφνικά ένα κρύο και μοναχικό μέρος.. F—...Μου λείπει τόσο πολύ ήδη...