Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013

Ο Πρώην Ντράμερ των Slayer-Dave Lombardo,Ηχογραφεί Guest Spot στο Νέο Sepultura Album


Οι Sepultura,εργάζονται σκληρά για το νέο τους άλμπουμ και ο κιθαρίστας Andreas Kisser,αποκαλύπτει μέσα απο το studio blog/ημερολόγιο του, ότι ο πρώην drummer των Slayer/ Dave Lombardo θα είναι guest για την επικείμενη εγγραφή του δίσκου τους.
Ο Kisser γράφει"Ο Dave Lombardo, ο ένας και μοναδικός πρώην drummer των Slayer, που παίζει επίσης με τον Mike Patton για τους PHANTOMAS, ήταν πραγματικά κοντά στο studio με τα παιδιά και οσο ο σκύλος του απολαμβάνε κάποιες στιγμές στην παραλία,ο παραγωγός Ross Robinson,τον ρώτησε αν θα ήθελε να έρθει στο στούντιο να συμμετέχει στο άλμπουμ μας και είπε ΝΑΙ!
Ήμασταν τόσο ενθουσιασμένοι!Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε πως ένα από τα είδωλα μας ήταν έτοιμο να γίνει μέλος του δικού μας άλμπουμ".
 Ο νέος δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει περίπου τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, μέσω της Nuclear Blast. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο άλμπουμ των Sepultura, και ελέγξτε το πλήρες ημερολόγιο/blog του Kisser εδώ.

Studio Diary -Part 4