Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ακούστε το νέο τραγούδι των P.O.D. (PAYABLE ON DEATH) με τίτλο 'Listening For The Silence' !


Οι Καλιφορνέζοι ρόκερς P.O.D. ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν τον Νοέμβριο το νέο, 10ο άλμπουμ τους και έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο κομμάτι με τίτλο  'Listening For The Silence'
Ο δίσκος θα έχει τίτλο "Circles" και θα κυκλοφορήσει στις 16 Νομβρίου από την Mascot Label Group.
Για το άλμπουμ οι P.O.D. συνεργάστηκαν με το ντουέτο παραγωγών Jason Bell και Jordan Miller από το Λος Άντζελες ώστε να εξασφαλίσουν ότι το άλμπουμ θα έχει τον καλό και δεμένο ήχο που ζητούν με τις ραπ και ρέγγε αλλά και heavy επιρροές που έχουν. 
"Στο "Circles" δεν περιορίσαμε τον εαυτό μας λέγοντας, Ε, πρέπει να ευχαριστήσουμε το μέταλ κοινό μας , αλλά και τους punk ή hardcore οπαδούς μας, λέει ο τραγουδιστής Sonny Sandoval. Απλά θέλαμε να παίξουμε και να γράψουμε νέα τραγούδια που να αρέσουν σε ένα νέο κοινό, αλλά ταυτόχρονα να είμαστε και αληθινοί απέναντι στους εαυτούς μας και στους οπαδούς. Γράφουμε νέο υλικό και κάνουμε περιοδείες γιατί θεωρούμε ότι αυτό σημαίνει κάτι για τον κόσμο που έρχεται να μας δεί ζωντανά και αγοράζει τους δίσκους μας. Παραμένουμε προσγειωμένοι, είμαστε ευγνώμονες και ευχαριστούμε πολύ το κοινό που εξακολουθεί να μας ακολουθεί και να του αρέσει αυτό που κάνουμε."
Τις τελευταίες 2 δεκαετίες οι P.O.D. έχουν κυκλοφορήσει 10 άλμπουμ, ανάμεσα τους το πλατινένιο "Satellite" και έχουν πολλές επιτυχίες όπως τα "Southtown""Alive""Youth Of The Nation" and "Boom", ενώ πιο πρόσφατα τα singles "Higher""Beautiful" και "Lost In Forever" έχουν φτάσει στην κορυφή των charts !
Η μπάντα έχει προταθεί 3 φορές για βραβείο Grammy ενώ η μουσική τους έχει μπεί στο soundtrack αρκετών ταινιών και έχουν φτάσει 4 φορές στην κορυφή στην κατηγορία μουσικό βίντεο.
Τα μέλη της μπάντας έχουν συνεγραστεί πολλές φορές με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως Katy PerryH.R. (BAD BRAINS), Mike Muir(SUICIDAL TENDENCIES), Sen Dog (CYPRESS HILL) και άλλους.
Το προηγούμενο άλμπουμ τους με τίτλο "The Awakening" είχε κυκλοφορήσει το 2015.

"Circles" track listing:
01. Rockin' With The Best
02. Always Southern California
03. Circles
04. Panic Attack
05. On The Radio
06. Fly Away
07. Listening For The Silence
08. Dreaming
09. Domino
10. Soundboy Killa
11. Home



P.O.D. - Listening For The Silence 2018

P.O.D. - Circles Album Trailer

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βιντεοσκοπημένο υλικό από τη συναυλία των Helloween στην Στουτγάρδη

  Το θρυλικό συγκρότημα "Helloween" έπαιξε ζωντανά στις 11 Νοεμβρίου στη Στουτγάρδη της Γερμανίας. Οι Helloween απαρτίζονται από τους τραγουδιστές, Michael Kiske και Andi Deris, τους κιθαρίστες, Kai Hansen, Sascha Gerstner και Michael Weikath, τον μπασίστα Markus Grosskopf και τον drummer,  Dani Löble . Τα μέλη επανενώθηκαν για την παγκόσμια περιοδεία τους με το όνομα "Pumpkins United".  Είναι η πρώτη φορά, που ο Michael Kiske κάνει συναυλία μαζί με τους Helloween μετά από τόσα χρόνια μιας και αποχώρησε το 1993. 'Ιδια περίπου περίπτωση είναι και εκείνη του Hansen, αφού και αυτός έφυγε από τη μπάντα το 1986. Σε μερικές συναυλίες τους, βέβαια,  έπαιζε ζωντανά μαζί τους  όλα αυτά τα χρόνια.  Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω την ερμηνεία των Helloween στη Γερμανία:

Οι Horrendous, Αποκαλύπτουν Λεπτομέρειες Και Πρώτο Single Του Νέου Τους Δίσκου.

Οι Αμερικάνοι Horrendous , έσκασαν με πακετάκι στο οποίο όχι μόνο αποκαλύπτουν όλες τις πληροφορίες για την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά, όχι μόνο μοιράζονται εξώφυλλο και tracklist αυτής αλλά δίνουν και το πρώτο single για μια ολοκληρωμένη εικόνα. Το death metal συγκρότημα, σκοπεύει να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ Idol , στις 28 Σεπτεμβρίου παγκοσμίως παρέα με την εταιρία  Season Of Mist .  H διαδικασία σύνθεσης του Idol, διήρκησε 2 χρόνια και πιο συγκεκριμένα από το Φθινόπωρο του 2015 μέχρι και την Άνοιξη του 2017.  Η ηχογράφηση, μίξη και mastering πραγματοποιήθηκαν στο  Subterranean Watchtower Studios από τον  Damian Herring την περίοδο μεταξύ 2017 και 2018.  Δείτε παρακάτω εξώφυλλο και tracklist και ακούστε το "Soothsayer" . Tracklist 01. Prescience 02. Soothsayer 03. The Idolater 04. Golgothan Tongues 05. Divine Anhedonia 06. Devotion (Blood For Ink) 07. Threnody 08. Obolus

1349, ‘Slaves’ – Δείτε Το Lyric Video!

Φίλοι του black metal σήμερα είναι η μέρα σας!Σας πάμε κατευθείαν στο Νορβηγικό συγκρότημα  1349 και τη κυκλοφορία του νέου τους τραγουδιού ‘Slaves'! Το κομμάτι είναι το πρώτο μετά τη 2010 κυκλοφορία της μπάντας ‘Demonoir’. Το ‘Slaves' σας δίνει όλα όσα μπορεί να θελήσει κάποιος από τους 1349. Βρώμικους ήχους,ουρλιαχτά,κακοπροαίρετους στίχους,έξαλλες εκρήξεις και πολλά περισσότερα!Απολαύστε το κομμάτι στο έπακρο επειδή δεν υπάρχει σχεδόν καμία πληροφορία για το αν οι 1349 θα κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ.Μπορούμε ωστόσο να επιβεβαιώσουμε πως το νέο full-length της μπάντας θα κυκλοφορήσει κάπου μέσα στο 2014. 1349 'Slaves' Official Lyric Video)