Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στις 3 Νοεμβρίου, Όλοι Οι Δρόμοι Δείχνουν Προς Το Temple!


Ένα νέο festival έρχεται να ταράξει τον ήσυχο, underground Νοέμβριο μας και δεν είναι άλλο φυσικά από το 'The Room Of Doom Fest'
Μια διοργάνωση, που σκοπό έχει να ενώσει τις καλύτερες death/ doom μπάντες της χώρας σε μια μοναδική βραδιά που δεν θέλει να χάσει κανείς. 
Εξάλλου, ο χειμώνας μπαίνει για τα καλά και ο doom ήχος φοράει ξανά το χρυσό του στέμμα (όχι το έβγαλε ποτέ), οπότε το βράδυ της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου όλοι οι δρόμοι δείχνουν προς το Temple!
Headliners, θα είναι οι αγαπημένοι On Thorns I Lay. 25 χρόνια στο παιχνίδι, ξέρουν καλά πως παίζεται οπότε να είστε σίγουροι πως δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο! 
Εξάλλου, ποιος από εμάς δεν θέλει να ακούσει live τραγούδια από την υπερδισκάρα Aegean Sorrow, που κυκλοφόρησαν φέτος και μας άφησαν με το σαγόνι στο πάτωμα; Βέβαια το setlist θα περιλαμβάνει και κομμάτια από παλαιότερες δισκογραφικές τους κυκλοφορίες, για να μη μείνει κανένας οπαδός με το παράπονο!
Παρέα τους θα είναι οι φοβεροί Decemberance, άλλο ένα δυνατό death/ doom σχήμα του '90, γιατί πως να το κάνουμε, ο παλιός είναι αλλιώς! Με πλούσιο και γεμάτο πρόγραμμα, θα έρθουν να ταρακουνήσουν το βράδυ της Πέμπτης και να μας προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία!
Αλλά δε σταματάμε εκεί. Ένα ακόμη δυνατό χαρτί είναι και οι Marche Funèbre που θα φέρουν ένα doom αεράκι ή καλύτερα έναν doom τυφώνα από το Βέλγιο. 
Το συγκρότημα στα καλύτερα του, θα ρίξει επιπλέον σκοτάδι εκείνη τη μέρα με μουσικάρες από αυτές που δεν γίνεται να αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο. Μην ξεχνάμε, ότι το The Room Of Doom, θα είναι και η πρώτη εμφάνιση του συγκροτήματος στην Ελλάδα, οπότε αυτός είναι ένας ακόμη λόγος να μη λείψει κανείς!
Τελευταίους αλλά όχι καταιδρωμένους άφησα τους Ocean of Grief. Μα πραγματικά, ποιος δε λάτρεψε το φοβερό ντεμπούτο άλμπουμ τους "Nightfall's Lament"; Το συγκρότημα μπορεί να είναι ενεργό μόλις τέσσερα χρόνια αλλά αυτό δεν τους σταμάτησε από το να κυκλοφορήσουν μια από τις καλύτερες ντεμπούτο δισκογραφικές δουλειές για το '18 και να αποδείξουν περίτρανα, ότι τα χρόνια στο κουρμπέτι ναι μεν είναι σημαντικά αλλά εν τέλει, το μεράκι και το πάθος για αυτό που κάνεις μετράει στην τελική!
Οπότε, μην αργείτε, προμηθευτείτε εισιτήριο, πάρτε ρεπό, ντυθείτε καλά και επόμενο ραντεβού την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στο Temple!

Εισιτήρια Και Προπώληση:
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 
• Προπώληση: 10€ 
• Ταμείο: 12€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
• Τηλεφωνικά στο 11876
• Reload Stores
• Seven Spots
• Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης - Evripidis Bookstores
• Viva Kiosks (Συνταγμα & Τεχνόπολις)
• Kremlino (Καραΐσκου 119, Πειραιάς, τηλ.: 2104100010 – www.kremlino.gr)
• Yoleni's Hellas (Σόλωνος 9, Αθήνα, τηλ.: 2122223623 - www.yolenis.com)
• FULLMOON STORE Rock street fashion 1 (Θεμιστοκλέους 42, Αθήνα, τηλ.: 2103821441)
• FULLMOON STORE Rock street fashion 2 (Νορμανού 7, Αθήνα, τηλ.: 2117109314)
• Le Disque Noir Records Shop (Θεμιστοκλέους 29, Αθήνα, τηλ.: 2112143554)
• Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/temple/the-room-of-doom-festival-2018

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βιντεοσκοπημένο υλικό από τη συναυλία των Helloween στην Στουτγάρδη

  Το θρυλικό συγκρότημα "Helloween" έπαιξε ζωντανά στις 11 Νοεμβρίου στη Στουτγάρδη της Γερμανίας. Οι Helloween απαρτίζονται από τους τραγουδιστές, Michael Kiske και Andi Deris, τους κιθαρίστες, Kai Hansen, Sascha Gerstner και Michael Weikath, τον μπασίστα Markus Grosskopf και τον drummer,  Dani Löble . Τα μέλη επανενώθηκαν για την παγκόσμια περιοδεία τους με το όνομα "Pumpkins United".  Είναι η πρώτη φορά, που ο Michael Kiske κάνει συναυλία μαζί με τους Helloween μετά από τόσα χρόνια μιας και αποχώρησε το 1993. 'Ιδια περίπου περίπτωση είναι και εκείνη του Hansen, αφού και αυτός έφυγε από τη μπάντα το 1986. Σε μερικές συναυλίες τους, βέβαια,  έπαιζε ζωντανά μαζί τους  όλα αυτά τα χρόνια.  Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω την ερμηνεία των Helloween στη Γερμανία:

Οι Horrendous, Αποκαλύπτουν Λεπτομέρειες Και Πρώτο Single Του Νέου Τους Δίσκου.

Οι Αμερικάνοι Horrendous , έσκασαν με πακετάκι στο οποίο όχι μόνο αποκαλύπτουν όλες τις πληροφορίες για την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά, όχι μόνο μοιράζονται εξώφυλλο και tracklist αυτής αλλά δίνουν και το πρώτο single για μια ολοκληρωμένη εικόνα. Το death metal συγκρότημα, σκοπεύει να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ Idol , στις 28 Σεπτεμβρίου παγκοσμίως παρέα με την εταιρία  Season Of Mist .  H διαδικασία σύνθεσης του Idol, διήρκησε 2 χρόνια και πιο συγκεκριμένα από το Φθινόπωρο του 2015 μέχρι και την Άνοιξη του 2017.  Η ηχογράφηση, μίξη και mastering πραγματοποιήθηκαν στο  Subterranean Watchtower Studios από τον  Damian Herring την περίοδο μεταξύ 2017 και 2018.  Δείτε παρακάτω εξώφυλλο και tracklist και ακούστε το "Soothsayer" . Tracklist 01. Prescience 02. Soothsayer 03. The Idolater 04. Golgothan Tongues 05. Divine Anhedonia 06. Devotion (Blood For Ink) 07. Threnody 08. Obolus

Μαύρη Μαγιονέζα: Επιστρέφουν Με Το Δεύτερο Φοβερό Single Τους 'Επίπεδη Γη' !

Επίπεδη Γη, τιτλοφορείται το ολοκαίνουριο τραγούδι του ελληνόφωνου και αγαπημένου underground συγκροτήματος Μαύρη Μαγιονέζα , το οποίο βρίσκεται διαθέσιμο από εχθές σε μουσικές πλατφόρμες καθώς επίσης και στο επίσημο site της μπάντας: www.mavrimagioneza.com Το κομμάτι, το οποίο είναι και το δεύτερο της επερχόμενης κυκλοφορίας των Μαύρη Μαγιονέζα, μπαίνει δυνατά και τα σπάει σε δροσερούς ροκ ρυθμούς, πικάντικους ήχους ενώ οι έξυπνες στροφές, τα φοβερά solos και οι καυστικοί στίχοι απογειώνουν το κομμάτι το οποίο έρχεται με την αυθεντική υπογραφή του συγκροτήματος!  Ρίξτε μια ματιά στο trailer του επερχόμενου βίντεο κλιπ και απολαύστε το κομμάτι παρακάτω! Από Το Δελτίο Τύπου Το καινούργιο τραγούδι της Μαύρης Μαγιονέζας με τίτλο «Επίπεδη Γη», είναι ένας ηχητικός δυναμίτης. Πριν καλά-καλά καταλάβεις τι είναι αυτά που λέει η δημοσιογράφος από το sample τηλεοπτικής εκπομπής, έρχονται τα τύμπανα, οι κιθάρες και το μπάσο με απίστευτη ροκ ενέργεια να πλαισιώσουν την «κολλητική» μελω