Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Dee Snider before and after Twisted Sister!!

Σήμερα θα κλείσουμε τη μέρα μας με ένα αφιέρωμα στον Dee Snider...
Κάτι σαν short biografy στην πορεία του πριν και μετά τους θρυλικούς Twisted Sister!!!!!!
Γεννημένος στην Astoria Queens, ο Dee Snider έδειξε από νωρίς την αγάπη του και το ταλέντο του στη μουσική.Αφού δοκίμασε σε διάφορες μπάντες,έκανε ένα μεγάλο διάλλειμα από τη μουσική πριν μπει στους Twisted Sister το 1976!Σαν ηγετικός τραγουδιστής  ο  Snider έφερε το style του glam rock στην ομάδα!Οι Twisted Sister είχαν τις πρώτες τους μουσικές επιτυχίες στις αρχές του '80 με τραγούδια όπως το "We're Not Gonna Take It" και  "I Wanna Rock."
 Ο Snider εκτός από επιτυχημένος στη μουσική ήταν και τηλεοπτική προσωπικότητα παρουσιάζοντας το  Heavy Metal Mania στο  MTV το  '80 και αργότερα με την γυναίκα του και την οικογένεια του στο reality show Growing Up Twisted στο A&E.

After Twisted Sister

Το συγκρότημα διαλύθηκε το 1987.Μετά τη ρήξη,ο Snider εισήλθε σε μια περίοδο κλινικής κατάθλιψης και τελικά βυθίστηκε στα χρέη.Επειχήρησε νέα μουσικά projects,διαμορφώνοντας το γκρουπ Desperado με τον πρώην ντράμερ των  Iron Maiden  Clive Burr,τον Bernie Torme, και
 Marc Russel. Η συνέχεια του γκρουπ ήταν το άλμπουμ  Ace, το οποίο όμως δεν κυκλοφόρησε ποτέ επισήμως.Στις αρχές του '90 ο Snider βρέθηκε στο γκρουπ Widowmaker που κυκλοφόρησε δύο άλμπουμ  Blood and Bullets και Standby For Pain.Tο γκρουπ είχε ας πούμε μέτρια επιτυχία.
Στα τέλη του '90 ο Snider έφτιαξε ένα δικό του συγκρότημα που το αποκάλεσαι Dee Snider's SMGs!!!!!
Κάπως έτσι,με μια short εκδοχή της μεγάλης πορείας αυτού του υπέροχου καλλιτέχνη και με ένα αγαπημένο τραγούδι σε μια από της καλύτερες live εκτελέσεις (κατά τη γνώμη μου) κλείνουμε τη μέρα μας και ανανεώνουμε για αύριο!!!!Πολλές καληνύχτες!!
Και τώρα I WANNA ROCK!!!!!!!!!!!!!!!!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βιντεοσκοπημένο υλικό από τη συναυλία των Helloween στην Στουτγάρδη

  Το θρυλικό συγκρότημα "Helloween" έπαιξε ζωντανά στις 11 Νοεμβρίου στη Στουτγάρδη της Γερμανίας. Οι Helloween απαρτίζονται από τους τραγουδιστές, Michael Kiske και Andi Deris, τους κιθαρίστες, Kai Hansen, Sascha Gerstner και Michael Weikath, τον μπασίστα Markus Grosskopf και τον drummer,  Dani Löble . Τα μέλη επανενώθηκαν για την παγκόσμια περιοδεία τους με το όνομα "Pumpkins United".  Είναι η πρώτη φορά, που ο Michael Kiske κάνει συναυλία μαζί με τους Helloween μετά από τόσα χρόνια μιας και αποχώρησε το 1993. 'Ιδια περίπου περίπτωση είναι και εκείνη του Hansen, αφού και αυτός έφυγε από τη μπάντα το 1986. Σε μερικές συναυλίες τους, βέβαια,  έπαιζε ζωντανά μαζί τους  όλα αυτά τα χρόνια.  Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω την ερμηνεία των Helloween στη Γερμανία:

Οι Horrendous, Αποκαλύπτουν Λεπτομέρειες Και Πρώτο Single Του Νέου Τους Δίσκου.

Οι Αμερικάνοι Horrendous , έσκασαν με πακετάκι στο οποίο όχι μόνο αποκαλύπτουν όλες τις πληροφορίες για την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά, όχι μόνο μοιράζονται εξώφυλλο και tracklist αυτής αλλά δίνουν και το πρώτο single για μια ολοκληρωμένη εικόνα. Το death metal συγκρότημα, σκοπεύει να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ Idol , στις 28 Σεπτεμβρίου παγκοσμίως παρέα με την εταιρία  Season Of Mist .  H διαδικασία σύνθεσης του Idol, διήρκησε 2 χρόνια και πιο συγκεκριμένα από το Φθινόπωρο του 2015 μέχρι και την Άνοιξη του 2017.  Η ηχογράφηση, μίξη και mastering πραγματοποιήθηκαν στο  Subterranean Watchtower Studios από τον  Damian Herring την περίοδο μεταξύ 2017 και 2018.  Δείτε παρακάτω εξώφυλλο και tracklist και ακούστε το "Soothsayer" . Tracklist 01. Prescience 02. Soothsayer 03. The Idolater 04. Golgothan Tongues 05. Divine Anhedonia 06. Devotion (Blood For Ink) 07. Threnody 08. Obolus

1349, ‘Slaves’ – Δείτε Το Lyric Video!

Φίλοι του black metal σήμερα είναι η μέρα σας!Σας πάμε κατευθείαν στο Νορβηγικό συγκρότημα  1349 και τη κυκλοφορία του νέου τους τραγουδιού ‘Slaves'! Το κομμάτι είναι το πρώτο μετά τη 2010 κυκλοφορία της μπάντας ‘Demonoir’. Το ‘Slaves' σας δίνει όλα όσα μπορεί να θελήσει κάποιος από τους 1349. Βρώμικους ήχους,ουρλιαχτά,κακοπροαίρετους στίχους,έξαλλες εκρήξεις και πολλά περισσότερα!Απολαύστε το κομμάτι στο έπακρο επειδή δεν υπάρχει σχεδόν καμία πληροφορία για το αν οι 1349 θα κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ.Μπορούμε ωστόσο να επιβεβαιώσουμε πως το νέο full-length της μπάντας θα κυκλοφορήσει κάπου μέσα στο 2014. 1349 'Slaves' Official Lyric Video)