Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Bullet For My Valentine "TEMPER TEMPER"

Οι  Matt Tuck και  Jason James των  B.F.M.V. έδωσαν μια πρόσφατη συνέντευξη στο εβδομαδιαίο Active Rock ραδιοφωνικό πρόγραμμα ..
Το συγκρότημα με το τέταρτο κατά σειρά άλμπουμ του "Temper Temper",πούλησε 44,000 αντίγραφα στις Ηνωμένες Πολιτείες,και βρέθηκε την πρωτή εβδομάδα κυκλοφορίας του στη δέκατη τρίτη θέση στο Billboard 200 chart!!!Το cd,έφτασε στα καταστήματα στις 12 Φεβρουαρίου μέσω RCA.
Οι  B.F.M.V.,στην προηγούμενη προσπάθεια τους το 2010 με το "Fever",το οποίο ξεκίνησε με 71.000 αντίτυπα στις Ηνωμένες Πολιτείες έκανε το ντεπούτο του πιάνοντας την 3 θέση!
Ήταν επίσης μια από τις 10 κορυφαίες κυκλοφορίες στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιαπωνία, την Αυστραλία, την Αυστρία, τον Καναδά, τη Γερμανία και την Ελβετία!!
Το ουαλικό κουατρέτο,άλλαξε τον τρόπο που προσέγγιζε το κάθε άλμπουμ μέχρι στιγμής, αυτή τη φορά με τον κιθαρίστα/τραγουδιστή Matt Tuck και τον ντράμερ Michael "Moose" Thomas που ταξίδευσαν μέχρι την Ταυλάνδη για να κάνουν την πρώτη καταγραφή και ηχογράφηση του άλμπουμ!
Ο  Tuck είπε πως Ο παλμός του ραδιοφώνου εξηγεί για ποιο λόγο έκαναν αυτό το ταξίδι.
"Ήταν απλά ωραία να βρίσκεσαι σε ένα στούντιο 24/7, χωρίς περισπασμούς από το σπίτι και όλα τα αλλά.Οπότε αυτός ήταν ένας από τους κύριους λόγους που πήγαμε εκεί και δούλεψε τόσο καλά!Επειδή δεν είχαμε όλες αυτές τις πιέσεις από το ταξίδι,μέχρι το να μαγειρέψεις για να φας το φαγητό σου.Απλά όλες αυτές και άλλες καθημερινές διαδικασίες σου τρώνε ώρες από τη μέρα σου που θες,για να φανείς δημιουργικός.
Έτσι το να είσαι σε εκείνο το στούντιο ήταν ένα τεράστιο πλεονέκτημα!!!"

Το πρώτο single "Temper, Temper" ακούγεται ως "Riot".

Οι B.F.M.V.,θα εμφανιστούν σε μια πέμπτη έκδοση του "HardDrive Live" περιοδεία,που θα ξεκινήσει στις 12 Απριλίου στο Ντένβερ.Μαζί τους σαν κύρια ονόματα θα είναι οι HALESTORM,καθώς και special guests οι YOUNG GUNS ενώ την συναυλία θα ανοίξουν οι
 STARS IN STEREO.Το ταξίδι χρηματοδοτήθηκε από τη "HardDrive".


Σχόλια

  1. Θεωρώ ότι το "The poison", ήταν το καλύτερό τους άλμπουμ μέχρι τώρα. Πιο σκληρός ήχος που προσωπικά μου άρεσε περισσότερο.
    Στο Temper Temper, υπάρχουν κομμάτια που κάποιες στιγμές μου θύμιζαν πολύ κάποια παλιότερά τους π.χ. το P.O.W. που μου αφήνει μια αίσθηση από το παλιό All the things I hate. Μπορεί να είναι και ιδέα μου βέβαια... Το ομώνυμο κομμάτι του άλμπουμ, μου άρεσε λίγο περισσότερο από τα υπόλοιπα.
    Προτιμώ τον παλιό Matt με τα screams του και... το μακρύ μαλλί! :) :)
    Καλό βράδυ Fenia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οντως το "The poison" ήταν αναμφισβήτητα μια φοβερή δουλειά.Με ένα Tracklist τραγουδίων που τα έσπαγε!Μπορώ να πω απο τα αγαπημένα μου.Her Voice Resides,tears dont fall,spit you out(top κατα τη γνωμη μου)
    Θα συμφωνήσω απόλυτα σε ο,τι αφορά τον παλιό Matt οτι εκείνο το στυλάκι του μέτραγε πολύ περισσότερο και πρόσθετε κατά πολυ στο όλο συνολο!
    Το νέο τους άλμπουμ τώρα,πιστευω οτι άπλα δεν έχει τόσο hard ήχο(όπως μας ειχαν συνηθίσει)....Βέβαια αν με έβαζαν να διαλέξω ανάμεσα σε poison και Temper Temper ε δεν υπάρχει αμφιβολία poison δαγκωτό!!!!!!!!!!!!! :)
    Καλό βράδυ και σε εσένα Selcouth!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βιντεοσκοπημένο υλικό από τη συναυλία των Helloween στην Στουτγάρδη

  Το θρυλικό συγκρότημα "Helloween" έπαιξε ζωντανά στις 11 Νοεμβρίου στη Στουτγάρδη της Γερμανίας. Οι Helloween απαρτίζονται από τους τραγουδιστές, Michael Kiske και Andi Deris, τους κιθαρίστες, Kai Hansen, Sascha Gerstner και Michael Weikath, τον μπασίστα Markus Grosskopf και τον drummer,  Dani Löble . Τα μέλη επανενώθηκαν για την παγκόσμια περιοδεία τους με το όνομα "Pumpkins United".  Είναι η πρώτη φορά, που ο Michael Kiske κάνει συναυλία μαζί με τους Helloween μετά από τόσα χρόνια μιας και αποχώρησε το 1993. 'Ιδια περίπου περίπτωση είναι και εκείνη του Hansen, αφού και αυτός έφυγε από τη μπάντα το 1986. Σε μερικές συναυλίες τους, βέβαια,  έπαιζε ζωντανά μαζί τους  όλα αυτά τα χρόνια.  Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω την ερμηνεία των Helloween στη Γερμανία:

Οι Horrendous, Αποκαλύπτουν Λεπτομέρειες Και Πρώτο Single Του Νέου Τους Δίσκου.

Οι Αμερικάνοι Horrendous , έσκασαν με πακετάκι στο οποίο όχι μόνο αποκαλύπτουν όλες τις πληροφορίες για την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά, όχι μόνο μοιράζονται εξώφυλλο και tracklist αυτής αλλά δίνουν και το πρώτο single για μια ολοκληρωμένη εικόνα. Το death metal συγκρότημα, σκοπεύει να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ Idol , στις 28 Σεπτεμβρίου παγκοσμίως παρέα με την εταιρία  Season Of Mist .  H διαδικασία σύνθεσης του Idol, διήρκησε 2 χρόνια και πιο συγκεκριμένα από το Φθινόπωρο του 2015 μέχρι και την Άνοιξη του 2017.  Η ηχογράφηση, μίξη και mastering πραγματοποιήθηκαν στο  Subterranean Watchtower Studios από τον  Damian Herring την περίοδο μεταξύ 2017 και 2018.  Δείτε παρακάτω εξώφυλλο και tracklist και ακούστε το "Soothsayer" . Tracklist 01. Prescience 02. Soothsayer 03. The Idolater 04. Golgothan Tongues 05. Divine Anhedonia 06. Devotion (Blood For Ink) 07. Threnody 08. Obolus

1349, ‘Slaves’ – Δείτε Το Lyric Video!

Φίλοι του black metal σήμερα είναι η μέρα σας!Σας πάμε κατευθείαν στο Νορβηγικό συγκρότημα  1349 και τη κυκλοφορία του νέου τους τραγουδιού ‘Slaves'! Το κομμάτι είναι το πρώτο μετά τη 2010 κυκλοφορία της μπάντας ‘Demonoir’. Το ‘Slaves' σας δίνει όλα όσα μπορεί να θελήσει κάποιος από τους 1349. Βρώμικους ήχους,ουρλιαχτά,κακοπροαίρετους στίχους,έξαλλες εκρήξεις και πολλά περισσότερα!Απολαύστε το κομμάτι στο έπακρο επειδή δεν υπάρχει σχεδόν καμία πληροφορία για το αν οι 1349 θα κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ.Μπορούμε ωστόσο να επιβεβαιώσουμε πως το νέο full-length της μπάντας θα κυκλοφορήσει κάπου μέσα στο 2014. 1349 'Slaves' Official Lyric Video)