Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανταπόκριση : Phil Campbell & the Bastard Sons w/ Full House BC & Beggars @ Gagarin 205



 


 
 




Phil Campbell & the Bastard Sons w/ Full House BC & Beggars @ Gagarin 205

Συνήθως ο Αύγουστος δεν ενδίκνυτε για συναυλιακά event σε κλειστό χώρο, και ειδικά μέσα στην Αθήνα, όπου έτσι κι αλλιώς ο κόσμος λείπει και συνήθω η ζέστη είναι αφόρητη όσο κλιματισμό και να χρησιμοποιήσει κανείς.
Το χτεσινό ραντεβού όμως στο γνωστό στέκι της Λιοσίων ήταν προγραματισμένο εδώ και πάρα πολύ καιρό οπότε είμασταν όλοι προετοιμασμένοι. Έτσι κι αλλιώς, οι πόρτες άνοιξαν στις 20.30 που σημαίνει ότι ο ήλιος μας είχε ήδη αποχαιρετήσει.
Η προσέλευση του κόσμου πολύ χαμηλή για ένα τέτοιο σκηνικό .... ήθελα να ξερα που ήταν όλοι αυτοί που μετά το 2015 και το τέλος των MOTORHEAD εξέφραζαν το θαυμασμό τους και την αγάπη για το συγκρότημα με διάφορα αφιερώματα στα social media και μοστράρισμα διαφόρων t-shirt και αντικειμένων .... δεν πειράζει, καλύτερα για μας που απολαύσαμε και τα 3 συγκροτήματα σχεδόν από την πρώτη σειρά !
Στη σκηνή ανέβηκαν πρώτοι οι Beggars, πρώην Beggars Blues Diary, οι οποίοι μόλις πρω τριών εβδομάδων κυκλοφόρησαν το νέο 5ο δίσκο τους με τίτλο "The day I lost my head".
Θα έλεγα ότι ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή για προθέρμανση καθώς το αλήτικο heavy rock n roll που παίζουν είναι κοντά στον ήχο των MOTORHEAD και δεν είναι απ' τις μπάντες που παίζουν παντού και οπουδήποτε (βλ. μαϊντανοί) οπότε είχε πολύ ενδιαφέρον να τους δεί κανείς. Ο ήχος τους ήταν αρκετά καλός, το ίδιο και η παρουσία τους στη σκηνή και η απόδοσή τους με αποτέλεσμα να κερδίσουν το κοινό και απ' ότι είδα να πάνε αρκετοί να τσιμπήσουν τα δισκάκια τους απ' το γνωστό περίπτερο στην είσοδο του κλαμπ. Καλή επιτυχία με το νέο τους δίσκο να χουν, αξίζουν πολύ !!
Στη συνέχεια ανέβηκαν οι πιο έμπειροι FULL HOUSE B.C. οι οποίοι μετά από σχεδόν 7 χρόνια τώρα ετοιμάζουν τον πρώτο ουσιαστικά δίσκο τους με κανονική εταιρία, την ελληνική Rock Of Angels. Με σαφώς καλύτερο ήχο, εμφανίστηκαν πολύ δεμένοι και δυνατοί παίζοντας λίγα τραγούδια απ' το πρώτο CD και πολύ περισσότερο νέο υλικό. Για όσους ακόμη δεν τους ξέρετε και λέτε ότι ακούτε ροκ απλά δείτε τους λάιβ με την πρώτη ευκαιρία και αποκτήστε το υλικό τους !! Φαντάζομαι η πορεία τους θα ήταν πιο ανοδική αν δεν ήταν ο Βαγγέλης Καρζής (κιθάρα-φωνή) τόσο απασχολημένος με τους Rotting Christ και το βαρύ τους πρόγραμμα, αλλά και πάλι δεν έχουν πετύχει και λίγα, καθώς έχουν παίξει πολλές φορές εδώ και στο εξωτερικό και σίγουρα με το νέο δίσκο θα εκτοξευθούν !!
Καθώς η ώρα έχει πάει 11, ήρθε η στιγμή να ανέβουν στη σκηνή οι headliners της βραδιάς 
Phil Campbell and the Bastard Sons !
Φαντάζομαι ότι μετά από 25 χρόνια με τους Θεούς MOTORHEAD, το να κάνεις ένα ροκ συγκρότημα μαζί με τα τρία παιδιά σου είναι μια ακόμα μεγάλη ανταμοιβή στη ζωή σου. Ο Phil Campbell λοιπόν, με τους 3 γιούς του και τον τραγουδιστή Neil Starr (Attack! Attack!Dopamine) δημιούργησε το σχήμα που ταυτόχρονα δισκογραφεί και παρουσιάζει νέο φρέσκο υλικό αλλά και ταυτόχρονα αποδίδει φόρο τιμής στο συγκρότημα θρύλο με το οποίο έκανε καριέρα.
Έτσι λοιπόν, ξεκίνησαν δυνατά με 2 δικά τους τραγούδια και συνέχισαν με 2 κλασικά Motorhead. Η συνέχεια είχε πάλι εναλλαγές από δικά τους τραγούδια μέσα από τον δίσκο που κυκλοφόρησε στις αρχές του χρόνου από την Nuclear Blast Records και κλασικά Motorhead κομμάτια για να φτάσουμε σε μία διασκευή στο "Silver Machine" από Hawkwind και μετά από λίγο, ένα encore από 4 Motorhead classics μέσα σε χαμό από τους οπαδούς. Οι Dane, Todd & Tyler Campbell μαζί με τον Neil Starr στο μικρόφωνο έδειξαν παραπάνω από έτοιμοι και έμπειροι να κρατήσουν ψηλά το βαρύ όνομα που κουβαλάνε, η απόδοσή τους ήταν πάρα πολύ καλή, είχαν επικοινωνία με το κοινό και σίγουρα δείχνουν να διασκεδάζουν αυτό που κάνουν αλλά και να σέβονται αυτό που πλέον εκπροσωπούν, δηλαδή τόσο τον εαυτό τους, όσο και τον πατέρα τους που τους δίνει αυτή τη μεγάλη ευκαιρία όσο και την κληρονομιά που κουβαλάνε και πρέπει να αποδώσουν στο σανίδι. Ο κόσμος που στην πλειοψηφία του ήταν μεγάλης ηλικίας, δηλαδή πάνω από 40, τους αποδέχτηκε και ευχαριστήθηκε τη συναυλία ενώ βέβαια συμμετείχε τόσο στα Motorhead classics όσο και στα τραγούδια της νέας αυτής μπάντας. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα που τελείωσε το λάιβ, ξεκινήσαμε σιγα σιγά να αποχωρούμε έχοντας ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό μας, καθώς όπως φαίνεται, νέο αίμα υπάρχει και οι ροκ βραδιές δεν τελείωσαν ακόμη !


TRACKLISTING :

BEGGARS
1. Motorchrist
2. Book of days
3. That road
4. Modern Baby
5. Lightning
6. Devil's Highway
7. Not my war
8. I don't know

FULL HOUSE B.C.
1. Bury me in
2. Black Shade
3. Hollow God
4. Black Empty box
5. Bring the chaos
6. Nooone is safe
7. Cannot be
8. Me against you
9. No retreat

PHIL CAMPBELL & THE BASTARD SONS
1. Big mouth
2. Welcome to Hell
3. Rock out
4. Deaf Forever
5. Freak show
6. Raise Hell
7. Get on your knees
8. R.A.M.O.N.E.S.
9. Ringleader
10. Dark Days
11. Silver Machine
12. Ace of Spades
13. High Rule
14. Just cause you got the power
15. Going to Brazil
16. Orgasmatron
17. Rock n Roll

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βιντεοσκοπημένο υλικό από τη συναυλία των Helloween στην Στουτγάρδη

  Το θρυλικό συγκρότημα "Helloween" έπαιξε ζωντανά στις 11 Νοεμβρίου στη Στουτγάρδη της Γερμανίας. Οι Helloween απαρτίζονται από τους τραγουδιστές, Michael Kiske και Andi Deris, τους κιθαρίστες, Kai Hansen, Sascha Gerstner και Michael Weikath, τον μπασίστα Markus Grosskopf και τον drummer,  Dani Löble . Τα μέλη επανενώθηκαν για την παγκόσμια περιοδεία τους με το όνομα "Pumpkins United".  Είναι η πρώτη φορά, που ο Michael Kiske κάνει συναυλία μαζί με τους Helloween μετά από τόσα χρόνια μιας και αποχώρησε το 1993. 'Ιδια περίπου περίπτωση είναι και εκείνη του Hansen, αφού και αυτός έφυγε από τη μπάντα το 1986. Σε μερικές συναυλίες τους, βέβαια,  έπαιζε ζωντανά μαζί τους  όλα αυτά τα χρόνια.  Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω την ερμηνεία των Helloween στη Γερμανία:

Οι Horrendous, Αποκαλύπτουν Λεπτομέρειες Και Πρώτο Single Του Νέου Τους Δίσκου.

Οι Αμερικάνοι Horrendous , έσκασαν με πακετάκι στο οποίο όχι μόνο αποκαλύπτουν όλες τις πληροφορίες για την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά, όχι μόνο μοιράζονται εξώφυλλο και tracklist αυτής αλλά δίνουν και το πρώτο single για μια ολοκληρωμένη εικόνα. Το death metal συγκρότημα, σκοπεύει να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ Idol , στις 28 Σεπτεμβρίου παγκοσμίως παρέα με την εταιρία  Season Of Mist .  H διαδικασία σύνθεσης του Idol, διήρκησε 2 χρόνια και πιο συγκεκριμένα από το Φθινόπωρο του 2015 μέχρι και την Άνοιξη του 2017.  Η ηχογράφηση, μίξη και mastering πραγματοποιήθηκαν στο  Subterranean Watchtower Studios από τον  Damian Herring την περίοδο μεταξύ 2017 και 2018.  Δείτε παρακάτω εξώφυλλο και tracklist και ακούστε το "Soothsayer" . Tracklist 01. Prescience 02. Soothsayer 03. The Idolater 04. Golgothan Tongues 05. Divine Anhedonia 06. Devotion (Blood For Ink) 07. Threnody 08. Obolus

Μαύρη Μαγιονέζα: Επιστρέφουν Με Το Δεύτερο Φοβερό Single Τους 'Επίπεδη Γη' !

Επίπεδη Γη, τιτλοφορείται το ολοκαίνουριο τραγούδι του ελληνόφωνου και αγαπημένου underground συγκροτήματος Μαύρη Μαγιονέζα , το οποίο βρίσκεται διαθέσιμο από εχθές σε μουσικές πλατφόρμες καθώς επίσης και στο επίσημο site της μπάντας: www.mavrimagioneza.com Το κομμάτι, το οποίο είναι και το δεύτερο της επερχόμενης κυκλοφορίας των Μαύρη Μαγιονέζα, μπαίνει δυνατά και τα σπάει σε δροσερούς ροκ ρυθμούς, πικάντικους ήχους ενώ οι έξυπνες στροφές, τα φοβερά solos και οι καυστικοί στίχοι απογειώνουν το κομμάτι το οποίο έρχεται με την αυθεντική υπογραφή του συγκροτήματος!  Ρίξτε μια ματιά στο trailer του επερχόμενου βίντεο κλιπ και απολαύστε το κομμάτι παρακάτω! Από Το Δελτίο Τύπου Το καινούργιο τραγούδι της Μαύρης Μαγιονέζας με τίτλο «Επίπεδη Γη», είναι ένας ηχητικός δυναμίτης. Πριν καλά-καλά καταλάβεις τι είναι αυτά που λέει η δημοσιογράφος από το sample τηλεοπτικής εκπομπής, έρχονται τα τύμπανα, οι κιθάρες και το μπάσο με απίστευτη ροκ ενέργεια να πλαισιώσουν την «κολλητική» μελω