Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Kip Winger Έρχεται Ελλάδα Για Μια Μοναδική Ακουστική Συναυλία!


O Αμερικάνος και βραβευμένος με grammy ροκ μουσικός Charles Frederick Kip Winger, γνωστός ως μέλος του συγκροτήματος Winger αλλά και ως solo καλλιτέχνης, θα εμφανιστεί στη χώρα μας την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου για ένα ακουστικό live show που δε θέλετε να χάσετε! 
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Wave Athens (Ηρακλειδών 61, Γκάζι) και η τιμή του εισιτηρίου θα ανέρχεται στα 15 ευρώ.
Το live θα ανοίξουν οι Mistful ενώ σε μια guest εμφάνιση θα δούμε και τον καλλιτέχνη GEORGE GAKIS.

Από το δελτίου Τύπου:

Wave Presents...

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018
KIP WINGER - Special Acoustic Show Live in Athens
Grammy Nominated 2017 !

Special Guest: GEORGE GAKIS
Opening Act : MISTFUL

Event info : https://www.facebook.com/events/2203524859880807

Προπώληση : Viva.gr – Sirens records – Cult café bar
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 12 ευρώ, Ταμείο 15 ευρώ
Doors Open: 20:00
Venue: Wave Athens / Ηρακλειδών 61, Γκάζι

Ο Kip Winger, ένας μουσικός με τεράστιους μουσικούς ορίζοντες θα είναι την χώρα μας για μια μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018. Με ακουστικό show και set list τραγουδιών και με συντροφιά την κιθαριστική αύρα και το ταλέντο του συνθέτει το δικό του μουσικό στρόβιλο!
Έχει εμφανιστεί αρκετές φορές στην Ελλάδα που είναι από τους αγαπημένους του προορισμούς και κάθε εμφάνιση του είναι ξεχωριστή. Η πρόσφατη βράβευση του με το βραβείο Grammy αποτελεί μια ακόμη επιβράβευση για την προσφορά του και την πορεία του στην μουσική. Κάποιους απ τις πιο σημαντικές στιγμές αυτής της πορείας θα μοιραστεί μαζί μας στην σκηνή του Wave.

Γεννημένος στο Denver των Ηνωμένων Πολιτειών, από γονείς μουσικούς, ο Kip Winger δεν χαρακτηρίζεται απλώς ως ένας καλλιτέχνης που επιβίωσε του λεγόμενου hair metal κύματος που στα μέσα της δεκαετίας του ‘80 σάρωσε τα charts της Αμερικής! Το μουσικό του background ως μπασίστας/τραγουδιστής αλλά και ως μουσικός γενικότερα είναι εξαιρετικά πλούσιο και πολυσχιδές. Μόλις στα 16 του χρόνια αρχίζει να ασχολείται με την κλασσική μουσική και για 2 χρόνια συμμετάσχει ενεργά στην μπάντα του super star Αlice Cooper, κάνοντας περιοδείες και ηχογραφώντας δύο άλμπουμ μαζί. Στόχος του πάντα όμως ήταν σχηματίσει το δικό του συγκρότημα και κάπως έτσι οι πολυβραβευμένοι WINGER θα γεννηθούν κυκλοφορώντας τρία άλμπουμ και γνωρίζοντας πολύ μεγάλη επιτυχία. Το 1990 βραβεύονται ως "Best New Heavy Metal Band" (American Music Award) αν και ο ήχος τους πλησιάζει πιο πολύ το hard rock παρά το heavy metal.



Το 1994 οι WINGER κλείνουν τον πρώτο κύκλο ζωής τους κι ο Kip Winger θα μετακομίσει το Μεξικό προκειμένου να συνεχίσει τις μουσικές του σπουδές. Κυκλοφορεί τρία προσωπικά άλμπουμ με ήχο βασισμένο κατά κύριο λόγο στις ακουστικές και κλασικές κιθάρες και φόρμες, πολύ διαφορετικό σε σχέση με αυτόν που είχε με την μπάντα του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βιντεοσκοπημένο υλικό από τη συναυλία των Helloween στην Στουτγάρδη

  Το θρυλικό συγκρότημα "Helloween" έπαιξε ζωντανά στις 11 Νοεμβρίου στη Στουτγάρδη της Γερμανίας. Οι Helloween απαρτίζονται από τους τραγουδιστές, Michael Kiske και Andi Deris, τους κιθαρίστες, Kai Hansen, Sascha Gerstner και Michael Weikath, τον μπασίστα Markus Grosskopf και τον drummer,  Dani Löble . Τα μέλη επανενώθηκαν για την παγκόσμια περιοδεία τους με το όνομα "Pumpkins United".  Είναι η πρώτη φορά, που ο Michael Kiske κάνει συναυλία μαζί με τους Helloween μετά από τόσα χρόνια μιας και αποχώρησε το 1993. 'Ιδια περίπου περίπτωση είναι και εκείνη του Hansen, αφού και αυτός έφυγε από τη μπάντα το 1986. Σε μερικές συναυλίες τους, βέβαια,  έπαιζε ζωντανά μαζί τους  όλα αυτά τα χρόνια.  Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω την ερμηνεία των Helloween στη Γερμανία:

Οι Horrendous, Αποκαλύπτουν Λεπτομέρειες Και Πρώτο Single Του Νέου Τους Δίσκου.

Οι Αμερικάνοι Horrendous , έσκασαν με πακετάκι στο οποίο όχι μόνο αποκαλύπτουν όλες τις πληροφορίες για την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά, όχι μόνο μοιράζονται εξώφυλλο και tracklist αυτής αλλά δίνουν και το πρώτο single για μια ολοκληρωμένη εικόνα. Το death metal συγκρότημα, σκοπεύει να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ Idol , στις 28 Σεπτεμβρίου παγκοσμίως παρέα με την εταιρία  Season Of Mist .  H διαδικασία σύνθεσης του Idol, διήρκησε 2 χρόνια και πιο συγκεκριμένα από το Φθινόπωρο του 2015 μέχρι και την Άνοιξη του 2017.  Η ηχογράφηση, μίξη και mastering πραγματοποιήθηκαν στο  Subterranean Watchtower Studios από τον  Damian Herring την περίοδο μεταξύ 2017 και 2018.  Δείτε παρακάτω εξώφυλλο και tracklist και ακούστε το "Soothsayer" . Tracklist 01. Prescience 02. Soothsayer 03. The Idolater 04. Golgothan Tongues 05. Divine Anhedonia 06. Devotion (Blood For Ink) 07. Threnody 08. Obolus

Μαύρη Μαγιονέζα: Επιστρέφουν Με Το Δεύτερο Φοβερό Single Τους 'Επίπεδη Γη' !

Επίπεδη Γη, τιτλοφορείται το ολοκαίνουριο τραγούδι του ελληνόφωνου και αγαπημένου underground συγκροτήματος Μαύρη Μαγιονέζα , το οποίο βρίσκεται διαθέσιμο από εχθές σε μουσικές πλατφόρμες καθώς επίσης και στο επίσημο site της μπάντας: www.mavrimagioneza.com Το κομμάτι, το οποίο είναι και το δεύτερο της επερχόμενης κυκλοφορίας των Μαύρη Μαγιονέζα, μπαίνει δυνατά και τα σπάει σε δροσερούς ροκ ρυθμούς, πικάντικους ήχους ενώ οι έξυπνες στροφές, τα φοβερά solos και οι καυστικοί στίχοι απογειώνουν το κομμάτι το οποίο έρχεται με την αυθεντική υπογραφή του συγκροτήματος!  Ρίξτε μια ματιά στο trailer του επερχόμενου βίντεο κλιπ και απολαύστε το κομμάτι παρακάτω! Από Το Δελτίο Τύπου Το καινούργιο τραγούδι της Μαύρης Μαγιονέζας με τίτλο «Επίπεδη Γη», είναι ένας ηχητικός δυναμίτης. Πριν καλά-καλά καταλάβεις τι είναι αυτά που λέει η δημοσιογράφος από το sample τηλεοπτικής εκπομπής, έρχονται τα τύμπανα, οι κιθάρες και το μπάσο με απίστευτη ροκ ενέργεια να πλαισιώσουν την «κολλητική» μελω