Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Trailer Για Το "With Doom We Come" Των SUMMONING


Από την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ τους , Lugburz, του 1995 οι SUMMONING έχουν αποδείξει εντός πολλών χρόνων ότι είναι οι πραγματικοί φύλακες της Μέσης Γης!

Το καινούριο album "With Doom We Comeπεριέχει οκτώ κομμάτια και ενδίδει σε ύψιστα και μεγαλοπρεπή πράγματα, ενώ τα έξοχα υπόβαθρα των πλήκτρων και τα μυστικιστικά intros φτιάχνουν μια καθαρή ατμόσφαιρα σε αντίθεση με το ακατέργαστο black metal. Το εναρκτήριο "Tar-Calion" είναι μια κατάλληλη ωδή στον τελευταίο βασιλιά του νησιού Númenor, ενώ το κομμάτι "Carcharoth" διηγείται την αιμοδιψή ιστορία του πιο δυνατού λύκου στην 'Αρντα. Τα έπη και οι μύθοι είναι παρμένα από το τεράστιο σύμπαν, που έχει δημιουργήσει μέσω από τα παραμύθια του ο J.R.R. Tolkien. Είναι το μαύρο αίμα που διέρχεται από τις φλέβες των SUMMONING και η νέα δισκογραφική δουλειά τους συνιστά το απόλυτο soundtrack για ένα φανταστικό ταξίδι! Η κυκλοφορία του αναμένεται στις 5 Ιανουαρίου του 2018.

Αν είσαστε λάτρεις του ατμοσφαιρικού black/ doom metal παραγγείλετε το "With Doom We Came" και παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

WITHIN TEMPTATION: Νέο video

Τέσσερα χρόνια πέρασαν από την τελευταία δισκογραφική δουλειά των symphonic metallers,  Within Temptation , " Hydra ". Το συγκρότημα κυκλοφόρησε την 1η Φεβρουαρίου το καινούριο και έβδομο τους album, το οποίο φέρει τον τίτλο " Resist " και ταυτόχρονα διανεμήθηκε μέσω της  Spinefarm Records . Το συγκρότημα διέθεσε το επίσημο video για το τραγούδι, " Supernova " και μπορείτε να το ακούσετε και δείτε παρακάτω.

Αλλαγή στο έμψυχο δυναμικό των Rotting Christ !!

Μετά από αρκετά χρόνια έχουμε μια απροσδόκητη αλλαγή στη σύνθεση των Rotting Christ . Ο κιθαρίστας του συγκροτήματος George Emmanuel αποχώρησε από το συγκρότημα. Η αποχώριση έγινε σε απόλυτα φιλικό κλίμα και η αιτία είναι οι αυξημένες υποχρεώσεις του Γιώργου με το συγκρότημα του, Lucifer's Child που πρόσφατα κυκλοφόρησαν τον νέο 2ο και εντυπωσιακό τους δίσκο με αποτέλεσμα να έχουν δεχτεί βροχή προτάσεων για εμφανίσεις στο εξωτερικό. Επίσης η πολύωρη ενασχόλησή του στο στούντιο ηχογραφήσεων που διατηρεί στον Πειραιά με το όνομα Pentagram Studio  (εκεί ηχογράφησαν και οι Rotting Christ το νέο τους άλμπουμ), αναπόφευκτα τον οδήγησαν στην έξοδο. Πάντως, "όλα καλά!" όπως είπαν τα παιδιά και ήδη η μπάντα πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση με τον αντικαταστάτη του Γιώργου που είναι ο Γιάννης Καλαμάτας (a.k.a. Jonkal) 30 χρονών,  τις ικανότητες του οποίου μπορείτε να θαυμάσετε στο link της επαγγελμαστικής του σελίδας στο τέλος αυτού του κειμένου. Jonkal

Album Review: Nevricon 'Death Machine'

Που και που το χρειάζεσαι τελικά λίγο heavy/thrash, πόσο μάλλον αν είναι καλοπαιγμένο. Ομολογώ ότι αποφεύγω να ακούω εδώ και πολλά χρόνια πέραν από ελάχιστες εξαιρέσεις, και οι Nevricon ήταν μια από αυτές! Ο λόγος; Έχουν μια γκρουβιά στη μουσική που παίζουν, που σε κολλάει. Βασικά συντονίζεσαι σχεδόν αμέσως με το ρυθμό στα τραγούδια τους, ενώ στα «συν» είναι ότι δεν φοβούνται να τολμήσουν τα ενδιάμεσα ακουστικά περάσματα. Περισσότερο όμως από όλα, χάρηκα την αυτοπεποίθηση που βγάζουν προς τα έξω και καταφέρνουν να σου τη μεταδώσουν. Εκεί που έχει συνηθίσει το αυτί στον γρήγορο ρυθμό, στα σκάει ξαφνικά με ένα hard & heavy riff και αλλάζει εντελώς διάθεση το τραγούδι.  Μόλις κυκλοφόρησαν το EP «Death Machine» , το οποίο περιέχει 4 κομμάτια και ακούγεται νεράκι. Θα βρείτε και μερικές crossover αναφορές (απόλυτα καλοδεχούμενες!), οι οποίες είναι όμορφα τοποθετημένες μέσα στα κομμάτια.   Βασικά νομίζω ότι το δυνατό τους στοιχείο είναι οι κοφτερές εναλλαγές. Όχι τίποτα progressiv