Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Outloud Live: 22, 23 Και 24 Δεκεμβρίου Για 3 Μοναδικές X-mas Special Εμφανίσεις!


Τους δρόμους της Ελλάδας παίρνουν οι Outloud στις 22, 23 και 24 Δεκεμβρίου για ένα χριστουγεννιάτικο τριήμερο από φοβερές hard rock μελωδίες. 
Συγκεκριμένα, το συγκρότημα θα εμφανιστεί Στην Αθήνα, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στο Black Box Methodia ,στο Γκάζι, την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στο Club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη και την Παραμονή των Χριστουγέννων Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου στη Λάρισα!
Παρέα τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα βρίσκονται οι Αθηναίοι Voidnaut ενώ σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα, οι Λαρισσαίοι Dreamrites. Μη λείψει κανείς!!

Από Το Δελτίο Τύπου:
Outloud Live: Aθήνα - Θεσ/νίκη-Λάρισα -  22,23,24 Δεκεμβρίου


OUTLOUD Virtual Heroes: Alive in Greece!
[X-mas Special shows]

Special Guests: Voidnaut + Dreamrites

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.12 - Black Box (Athens)
ΚΥΡΙΑΚΗ 23.12 - Mylos Club (Thessaloniki)
ΔΕΥΤΕΡΑ 24.12 - Larissa Sports Center (Larissa)

Οι OUTLOUD, το αναμφισβήτητα μεγαλύτερο συγκρότημα της χώρας στο χώρο του μελωδικού hard-rock, 
ξεκινούν τις συναυλίες για την προώθηση του νέου τους album "Virtual Hero Society" με τρεις μοναδικές εμφανίσεις στη χώρα μας!

Στην Αθήνα, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στο Black Box Methodia ,στο Γκάζι, 
την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στο Club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη 
και την Παραμονή των Χριστουγέννων Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου στη Λάρισα!

Μαζί τους, σε Αθήνα και Θεσ/νίκη μια νέα μπάντα που έρχεται να κάνει τη διαφορά στην Ελληνική σκηνή, 
οι Αθηναίοι Voidnaut που παρουσιάζουν για πρώτη φορά live το εκπληκτικό ντεμπούτο modern/groove metal (Distrurbed meets Pantera!) άλμπουμ τους!

Στη Θεσ/νίκη KAI στη Λάρισα θα μοιραστούν τη σκηνή με τους Λαρισσαιους Dreamrites 
που έχουν τη δική τους ιστορία στο χώρο του classic metal με επιρροές από Iced Earth μέχρι Nevermore και έναν χαρισματικό τραγουδιστή.

Για το live της Αθήνας
Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 10 ευρώ
στο VIVA.GR
και στο δισκοπωλείο SIRENS RECORDS (Νικηταρά 14 – Αθήνα, τηλ 210-3822304)
Ειδική προσφορά στο δισκοπωλείο SIRENS RECORDS….για τους 10 πρώτους….με 20 ευρώ….2 εισιτήρια + cd ή t-shirt!!
Ταμείο: 12 ευρώ

Λεπτομέρειες, για τα live της Θεσσαλονίκης και την Λάρισας (ticket price, σημεία προπώλησης και πρόγραμμα) θα ανακοινωθούν σύντομα.

Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την παρέα των Bob Katsionis & Chandler Mogel 
σε αυτά τα δυο μοναδικά X-mas Special shows, με ένα setlist γεμάτο εκπλήξεις αλλά και "κλασσικά" κομμάτια των OUTLOUD
 όπως "We Run", "Waiting For Your Love", "I Was So Blind", "Tonite", "One More Time" μαζί με τραγούδια απο το "VHS" όπως "Virtual Heroes",
 "I Am The One", "My Promise", "Borrowed Time", "And I Tried" όπως και διασκευές...ΦΩΤΙΑ!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βιντεοσκοπημένο υλικό από τη συναυλία των Helloween στην Στουτγάρδη

  Το θρυλικό συγκρότημα "Helloween" έπαιξε ζωντανά στις 11 Νοεμβρίου στη Στουτγάρδη της Γερμανίας. Οι Helloween απαρτίζονται από τους τραγουδιστές, Michael Kiske και Andi Deris, τους κιθαρίστες, Kai Hansen, Sascha Gerstner και Michael Weikath, τον μπασίστα Markus Grosskopf και τον drummer,  Dani Löble . Τα μέλη επανενώθηκαν για την παγκόσμια περιοδεία τους με το όνομα "Pumpkins United".  Είναι η πρώτη φορά, που ο Michael Kiske κάνει συναυλία μαζί με τους Helloween μετά από τόσα χρόνια μιας και αποχώρησε το 1993. 'Ιδια περίπου περίπτωση είναι και εκείνη του Hansen, αφού και αυτός έφυγε από τη μπάντα το 1986. Σε μερικές συναυλίες τους, βέβαια,  έπαιζε ζωντανά μαζί τους  όλα αυτά τα χρόνια.  Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω την ερμηνεία των Helloween στη Γερμανία:

Οι Horrendous, Αποκαλύπτουν Λεπτομέρειες Και Πρώτο Single Του Νέου Τους Δίσκου.

Οι Αμερικάνοι Horrendous , έσκασαν με πακετάκι στο οποίο όχι μόνο αποκαλύπτουν όλες τις πληροφορίες για την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά, όχι μόνο μοιράζονται εξώφυλλο και tracklist αυτής αλλά δίνουν και το πρώτο single για μια ολοκληρωμένη εικόνα. Το death metal συγκρότημα, σκοπεύει να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ Idol , στις 28 Σεπτεμβρίου παγκοσμίως παρέα με την εταιρία  Season Of Mist .  H διαδικασία σύνθεσης του Idol, διήρκησε 2 χρόνια και πιο συγκεκριμένα από το Φθινόπωρο του 2015 μέχρι και την Άνοιξη του 2017.  Η ηχογράφηση, μίξη και mastering πραγματοποιήθηκαν στο  Subterranean Watchtower Studios από τον  Damian Herring την περίοδο μεταξύ 2017 και 2018.  Δείτε παρακάτω εξώφυλλο και tracklist και ακούστε το "Soothsayer" . Tracklist 01. Prescience 02. Soothsayer 03. The Idolater 04. Golgothan Tongues 05. Divine Anhedonia 06. Devotion (Blood For Ink) 07. Threnody 08. Obolus

Μαύρη Μαγιονέζα: Επιστρέφουν Με Το Δεύτερο Φοβερό Single Τους 'Επίπεδη Γη' !

Επίπεδη Γη, τιτλοφορείται το ολοκαίνουριο τραγούδι του ελληνόφωνου και αγαπημένου underground συγκροτήματος Μαύρη Μαγιονέζα , το οποίο βρίσκεται διαθέσιμο από εχθές σε μουσικές πλατφόρμες καθώς επίσης και στο επίσημο site της μπάντας: www.mavrimagioneza.com Το κομμάτι, το οποίο είναι και το δεύτερο της επερχόμενης κυκλοφορίας των Μαύρη Μαγιονέζα, μπαίνει δυνατά και τα σπάει σε δροσερούς ροκ ρυθμούς, πικάντικους ήχους ενώ οι έξυπνες στροφές, τα φοβερά solos και οι καυστικοί στίχοι απογειώνουν το κομμάτι το οποίο έρχεται με την αυθεντική υπογραφή του συγκροτήματος!  Ρίξτε μια ματιά στο trailer του επερχόμενου βίντεο κλιπ και απολαύστε το κομμάτι παρακάτω! Από Το Δελτίο Τύπου Το καινούργιο τραγούδι της Μαύρης Μαγιονέζας με τίτλο «Επίπεδη Γη», είναι ένας ηχητικός δυναμίτης. Πριν καλά-καλά καταλάβεις τι είναι αυτά που λέει η δημοσιογράφος από το sample τηλεοπτικής εκπομπής, έρχονται τα τύμπανα, οι κιθάρες και το μπάσο με απίστευτη ροκ ενέργεια να πλαισιώσουν την «κολλητική» μελω