Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συνέντευξη Με Τους Mass Infection


Από τα πιο δυνατά και αναγνωρισμένα death metal συγκροτήματα της χώρας μας, οι Mass Infection ξέρουν πως να κρατούν τους οπαδούς τους σε εγρήγορση και να κάνουν περήφανη την ελληνική σκηνή! 
Ενεργοί από το 2003, με τέσσερις πλέον δισκογραφικές δουλειές στο μουσικό βιογραφικό τους και με εμφανίσεις σε φεστιβάλ σε όλη την Ευρώπη, τα παιδιά από την Λιβαδειά δε σταματούν στιγμή να δημιουργούν και να μας εκπλήσσουν! 
Στις 7 Δεκεμβρίου, κυκλοφορήσαν το καινούριο τους άλμπουμ 'Shadows Bacame Flesh', το οποίο δεν χρειάζεται να αναφέρω πως μας άφησε με το σαγόνι στο πάτωμα. 
Και φυσικά, είχαμε πολλά να πούμε!



Καλησπέρα παιδιά και καλώς ήρθατε στο Rockabulary. 3 demo, 4 δίσκοι και ένα split άλμπουμ στο δημιουργικό σας. Είστε ευχαριστημένοι με όσα έχετε καταφέρει μέχρι στιγμής; 
Καλησπέρα και από εμάς. Ναι, φυσικά και είμαστε ευχαριστημένοι με την πορεία της μπάντας τα τελευταία 15 χρόνια. Έχουμε έναν λόγο παραπάνω να είμαστε ευχαριστημένοι τον τελευταίο καιρό μιας και  πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το 4ο album μας "Shadows Became Flesh".

Από όσο γνωρίζω, μένετε όλοι σε διαφορετικές πόλεις. Πως οργανώνετε τις ηχογραφήσεις, πρόβες κ.λ.π 
Όλα αυτά τα χρόνια είμαστε σε διαφορετικές πόλεις, από το ξεκίνημα της μπάντας έως και σήμερα . Οι πρόβες είναι αρκετά περιορισμένες πόσο μάλλον τώρα που το ένα μέλος είναι από την Ιταλία. Κατά βάση όμως η περισσότερη δουλειά γίνεται από τον Γιώργο και εμένα στην σύνθεση των κομματιών. Βρισκόμαστε συχνά πυκνά στην Λιβαδειά που είναι η "έδρα" μας και δουλεύουμε έτσι το υλικό. Εφόσον είναι έτοιμο το περισσότερο μέρος της σύνθεσης, τότε κανονίζουμε να κάνουμε πρόβες όλοι μαζί ώστε τα κομμάτια να πάρουν την τελική τους μορφή .Όλες οι ηχογραφήσεις αλλά και οι πρόβες  γίνονται στα INFECTED STUDIOS του Γιώργου που επίσης εέναι στην Λιβαδειά.

Είστε από τα πιο αναγνωρισμένα και αγαπητά death metal συγκροτήματα στη χώρα μας. Τι πιστεύετε ότι είναι αυτό που λαμβάνει ο κόσμος από εσάς που σας βοήθησε να πετύχετε αυτή την αναγνώριση. 
Πιστεύω η μουσική μας και η πορεία που έχουμε κάνει έως τώρα.

Τέταρτο άλμπουμ για Mass Infection. Μιλήστε μου λίγο για αυτό. Πως καταλήξατε στο όνομα, πόσο διήρκεσε η περίοδος ηχογράφησης και ποιες διαφορές θα δούμε σε σχέση με τους τρεις προηγούμενους; 
Από τη αρχή που ξεκίνησε η σύνθεση του άλμπουμ οι ιδέες ήταν πιο σκοτεινές  και μουσικά και στιχουργικά. Υπάρχουν πολλές διαφορές σε σχέση με τα προηγούμενά μας άλμπουμ σε όλους τους τομείς. Από την σύνθεση των κομματιών και τη δομή τους, έως τον τελικό ήχο παραγωγής, το εξώφυλλο και τον τρόπο παιξίματος. Όλοι οι στίχοι έχουν γραφτεί για  άλλη μια φορά από τον Βίκτορα και πραγματικά ήρθαν και έδεσαν απόλυτα με αυτό που είχαμε στο μυαλό μας. Οι ηχογραφήσεις έγιναν στα INFECTED STUDIOS από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο του 2018 και το τελικό mastering ανέλαβε ο Alan Douches
(Death, Deicide, Hate Eternal etc) από τα west west side music στην Νέα Υόρκη.

Στο Shadows Became Flesh, το artwork, είναι λιγάκι διαφοροποιημένο από ο,τι σας είχαμε συνηθίσει. Πως προέκυψε αυτό; 
Βάση μουσικής και στίχων θέλαμε κάτι διαφορετικό εξ αρχής για το artwork του άλμπουμ. Κάτι που θα ήταν κοντά στην θεματολογία του  και  ζωγραφισμένο σε καμβά. Ο Μάξιμος Μανώλης που είναι δημιουργός του, έκανε φανταστική δουλειά και πράγματι πιστεύω το εξώφυλλο αντικατροπτίζει στο 100% τη μουσική του "Shadows Became Flesh". 

 Τα τελευταία χρόνια, οι εμφανίσεις σας είναι σχετικά λίγες. Αυτό συνδέεται ίσως με την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις αυτής; 
Ο βασικότερος λόγος όπως και εσύ προείπες  έχει να κάνει με τις καθημερινές υποχρεώσεις που έχουμε όλοι μας. Επίσης για να πραγματοποιήσουμε κάποιο Live,  απαιτείται και μια προετοιμασία η οποία θέλει τον δικό της χρόνο. Έτσι λοιπόν δε μπορούμε να παίζουμε ανά πάσα στιγμή μιας και θέλουμε να παρουσιάζουμε κάτι νέο, ότι και να είναι αυτό,  τουλάχιστον στο Ελληνικό κοινό που λίγο πολύ μας έχει δει κάπου όλα αυτά τα χρόνια. 

Πότε θα δούμε στη Λιβαδειά το death fest που οργανώνατε κάθε χρόνο; Σε παλαιότερες συνεντεύξεις σας είχατε σχολιάσει την πιθανότητα ενός διήμερου φεστιβάλ. 
Η αλήθεια είναι ότι μας έχει λείψει αρκετά η φάση αυτή αλλά τα τελευταία χρόνια ήταν πραγματικά δύσκολο να διοργανωθεί κάτι τέτοιο για διάφορους λόγους, πόσο μάλλον διήμερο εν τέλει. Ελπίζουμε να ξεπεραστούν κάποιες δυσκολίες που υπάρχουν και να ξανά πραγματοποιήσουμε το event αυτό. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο άμεσο πλάνο για φέτος τουλάχιστον...

Αγαπημένη συναυλιακή στιγμή που θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας; 
Ίσως η συμμετοχή μας στο τελευταίο Neurotic Deathfest στην Ολλανδία . Τρομερός χώρος, κόσμος, μπάντες, ατμόσφαιρα, διοργάνωση... Από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Δε βλέπουμε την ώρα να ξεκινήσουμε τις εμφανίσεις για την προώθηση του νέου μας album.

Κλείνοντας τη συνέντευξη, θα ήθελα να πείτε δυο λόγια στους Έλληνες οπαδούς σας που μας διαβάζουν αυτή τη στιγμή. 
Θα θέλαμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους σας που μας δίνετε δύναμη να συνεχίζουμε όλα αυτά τα χρόνια. Για όσους δεν έχουν τσεκάρει ακόμα το νέο μας album μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην επίσημη σελίδα μας massinfection.net όπου και θα βρείτε σχετικές πληροφορίες. Σύντομα ελπίζουμε να σας δούμε και από κοντά, παρουσιάζοντας σας  το νέο μας υλικό επί σκηνής.
Support the underground!

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
Εμείς ευχαριστούμε! Να είσαι καλά. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βιντεοσκοπημένο υλικό από τη συναυλία των Helloween στην Στουτγάρδη

  Το θρυλικό συγκρότημα "Helloween" έπαιξε ζωντανά στις 11 Νοεμβρίου στη Στουτγάρδη της Γερμανίας. Οι Helloween απαρτίζονται από τους τραγουδιστές, Michael Kiske και Andi Deris, τους κιθαρίστες, Kai Hansen, Sascha Gerstner και Michael Weikath, τον μπασίστα Markus Grosskopf και τον drummer,  Dani Löble . Τα μέλη επανενώθηκαν για την παγκόσμια περιοδεία τους με το όνομα "Pumpkins United".  Είναι η πρώτη φορά, που ο Michael Kiske κάνει συναυλία μαζί με τους Helloween μετά από τόσα χρόνια μιας και αποχώρησε το 1993. 'Ιδια περίπου περίπτωση είναι και εκείνη του Hansen, αφού και αυτός έφυγε από τη μπάντα το 1986. Σε μερικές συναυλίες τους, βέβαια,  έπαιζε ζωντανά μαζί τους  όλα αυτά τα χρόνια.  Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω την ερμηνεία των Helloween στη Γερμανία:

Οι Horrendous, Αποκαλύπτουν Λεπτομέρειες Και Πρώτο Single Του Νέου Τους Δίσκου.

Οι Αμερικάνοι Horrendous , έσκασαν με πακετάκι στο οποίο όχι μόνο αποκαλύπτουν όλες τις πληροφορίες για την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά, όχι μόνο μοιράζονται εξώφυλλο και tracklist αυτής αλλά δίνουν και το πρώτο single για μια ολοκληρωμένη εικόνα. Το death metal συγκρότημα, σκοπεύει να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ Idol , στις 28 Σεπτεμβρίου παγκοσμίως παρέα με την εταιρία  Season Of Mist .  H διαδικασία σύνθεσης του Idol, διήρκησε 2 χρόνια και πιο συγκεκριμένα από το Φθινόπωρο του 2015 μέχρι και την Άνοιξη του 2017.  Η ηχογράφηση, μίξη και mastering πραγματοποιήθηκαν στο  Subterranean Watchtower Studios από τον  Damian Herring την περίοδο μεταξύ 2017 και 2018.  Δείτε παρακάτω εξώφυλλο και tracklist και ακούστε το "Soothsayer" . Tracklist 01. Prescience 02. Soothsayer 03. The Idolater 04. Golgothan Tongues 05. Divine Anhedonia 06. Devotion (Blood For Ink) 07. Threnody 08. Obolus

1349, ‘Slaves’ – Δείτε Το Lyric Video!

Φίλοι του black metal σήμερα είναι η μέρα σας!Σας πάμε κατευθείαν στο Νορβηγικό συγκρότημα  1349 και τη κυκλοφορία του νέου τους τραγουδιού ‘Slaves'! Το κομμάτι είναι το πρώτο μετά τη 2010 κυκλοφορία της μπάντας ‘Demonoir’. Το ‘Slaves' σας δίνει όλα όσα μπορεί να θελήσει κάποιος από τους 1349. Βρώμικους ήχους,ουρλιαχτά,κακοπροαίρετους στίχους,έξαλλες εκρήξεις και πολλά περισσότερα!Απολαύστε το κομμάτι στο έπακρο επειδή δεν υπάρχει σχεδόν καμία πληροφορία για το αν οι 1349 θα κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ.Μπορούμε ωστόσο να επιβεβαιώσουμε πως το νέο full-length της μπάντας θα κυκλοφορήσει κάπου μέσα στο 2014. 1349 'Slaves' Official Lyric Video)