Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τέσσερις Mοναδικές Bραδιές Μουσικής, Κωμωδίας Και Μουσικής Κωμωδίας Έρχονται Στον Σταυρό Του Νότου. Η Προπώληση Ξεκίνησε!


Ο Αριστοτέλης Ρήγας, ένα από τα πολύ αγαπητά μέλη της σκηνής του StandUp Comedy, θα βρίσκεται στις 15-22-29/12 και 5/1 στο Σταυρός του Νότου Club, για να παρουσιάσει την solo παράσταση του 'Τουρλού'.
Τέσσερις φοβερές εμφανίσεις που σκοπό έχουν να χαρίσουν άφθονο γέλιο στο κοινό, με αστεία και λογοπαίγνια για όλα τα γούστα!!
Παρέα του θα βρίσκεται και η house band του Σταυρού του Νότου, που θα ανέβει στην σκηνή με το τέλος του 'Τουρλού'. Η προπώληση ξεκίνησε!!

Από Το Δελτίο Τύπου

Ο Αριστοτέλης Ρήγας, ένας από τα εξέχοντα μέλη της εγχώριας σκηνής Standup Comedy με εκατοντάδες παραστάσεις στο ενεργητικό του σε όλη την Ελλάδα από την Αλεξανδρούπολη και την Κέρκυρα μέχρι την Κρήτη, μετά το μοναδικό “Musicomedy” παρουσιάζει το «Τουρλού», τη δεύτερη σόλο παράσταση του για όλα τα γούστα!

Μετά τις δυο πρώτες εξαιρετικά επιτυχημένες εμφανίσεις της παράστασης στο Athens Comedy Festival και το Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης, ο Αριστοτέλης Ρήγας έρχεται στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Club τα Σάββατα 15-22-29 Δεκεμβρίου και 5 Ιανουαρίου! Μάλιστα, φρόντισε με το ίδιο εισιτήριο να μπορείτε να παρακολουθήσετε εάν το επιθυμείτε και το πρόγραμμα της house band του Σταυρού του Νότου που ακολουθεί μετά το ΤΟΥΡΛΟΥ! Τέσσερις μοναδικές βραδιές που συνδυάζουν μουσική, κωμωδία και μουσική κωμωδία!

Σου αρέσουν τα σύντομα αστεία και τα λογοπαίγνια; Αυτή η παράσταση είναι για εσένα!
Σου αρέσουν οι ιστορίες και τα μεγαλύτερα αστεία; Αυτή η παράσταση είναι για εσένα!
Σου αρέσουν οι διασκευές και τα mashup γνωστών τραγουδιών; Αυτή η παράσταση είναι για εσένα!

Σου αρέσει η ιστορία του Άμλετ του τραγικού πρίγκηπα της Δανιμαρκίας;
Αυτή η παράσταση και πάλι είναι για εσένα! Απλά δεν είναι ο «Άμλετ»! Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλεις να γελάσεις!

Λογοπαίγνια, σύντομα αστεία προσωπικές ιστορίες, ευφάνταστες παρατηρήσεις, σουρεαλισμός, μουσική κωμωδία, διασκευές, mashup τραγουδιών και πολλά πολλά άλλα “δένουν” μαζί σε μια παράσταση που δεν μοιάζει με καμία!

Σου άρεσε η προηγούμενη παράσταση του Αριστοτέλη Ρήγα, “Musicomedy”?
Δες εδώ τα video

Σερβίρεται κρύα - ή και ζεστή, δεν υπάρχει θέμα – αλλά πάντα με κέφι και παιγνιώδη διάθεση. Μια παράσταση με δυνατά «punch line» και επίγευση που κρατάει.

Αριστοτέλης Ρήγας

Info:
Τιμή Εισόδου στο μπαρ: 8€ (με μπύρα-κρασί)
Σάββατα 15-22-29 Δεκεμβρίου & 5 Ιανουαρίου
Ώρα έναρξης 21:30
Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή – Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 2109226975
Sitewww.stn.gr
Προπώληση εισιτηρίων από το viva.gr και όλο το δίκτυο της Viva.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βιντεοσκοπημένο υλικό από τη συναυλία των Helloween στην Στουτγάρδη

  Το θρυλικό συγκρότημα "Helloween" έπαιξε ζωντανά στις 11 Νοεμβρίου στη Στουτγάρδη της Γερμανίας. Οι Helloween απαρτίζονται από τους τραγουδιστές, Michael Kiske και Andi Deris, τους κιθαρίστες, Kai Hansen, Sascha Gerstner και Michael Weikath, τον μπασίστα Markus Grosskopf και τον drummer,  Dani Löble . Τα μέλη επανενώθηκαν για την παγκόσμια περιοδεία τους με το όνομα "Pumpkins United".  Είναι η πρώτη φορά, που ο Michael Kiske κάνει συναυλία μαζί με τους Helloween μετά από τόσα χρόνια μιας και αποχώρησε το 1993. 'Ιδια περίπου περίπτωση είναι και εκείνη του Hansen, αφού και αυτός έφυγε από τη μπάντα το 1986. Σε μερικές συναυλίες τους, βέβαια,  έπαιζε ζωντανά μαζί τους  όλα αυτά τα χρόνια.  Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω την ερμηνεία των Helloween στη Γερμανία:

Οι Horrendous, Αποκαλύπτουν Λεπτομέρειες Και Πρώτο Single Του Νέου Τους Δίσκου.

Οι Αμερικάνοι Horrendous , έσκασαν με πακετάκι στο οποίο όχι μόνο αποκαλύπτουν όλες τις πληροφορίες για την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά, όχι μόνο μοιράζονται εξώφυλλο και tracklist αυτής αλλά δίνουν και το πρώτο single για μια ολοκληρωμένη εικόνα. Το death metal συγκρότημα, σκοπεύει να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ Idol , στις 28 Σεπτεμβρίου παγκοσμίως παρέα με την εταιρία  Season Of Mist .  H διαδικασία σύνθεσης του Idol, διήρκησε 2 χρόνια και πιο συγκεκριμένα από το Φθινόπωρο του 2015 μέχρι και την Άνοιξη του 2017.  Η ηχογράφηση, μίξη και mastering πραγματοποιήθηκαν στο  Subterranean Watchtower Studios από τον  Damian Herring την περίοδο μεταξύ 2017 και 2018.  Δείτε παρακάτω εξώφυλλο και tracklist και ακούστε το "Soothsayer" . Tracklist 01. Prescience 02. Soothsayer 03. The Idolater 04. Golgothan Tongues 05. Divine Anhedonia 06. Devotion (Blood For Ink) 07. Threnody 08. Obolus

1349, ‘Slaves’ – Δείτε Το Lyric Video!

Φίλοι του black metal σήμερα είναι η μέρα σας!Σας πάμε κατευθείαν στο Νορβηγικό συγκρότημα  1349 και τη κυκλοφορία του νέου τους τραγουδιού ‘Slaves'! Το κομμάτι είναι το πρώτο μετά τη 2010 κυκλοφορία της μπάντας ‘Demonoir’. Το ‘Slaves' σας δίνει όλα όσα μπορεί να θελήσει κάποιος από τους 1349. Βρώμικους ήχους,ουρλιαχτά,κακοπροαίρετους στίχους,έξαλλες εκρήξεις και πολλά περισσότερα!Απολαύστε το κομμάτι στο έπακρο επειδή δεν υπάρχει σχεδόν καμία πληροφορία για το αν οι 1349 θα κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ.Μπορούμε ωστόσο να επιβεβαιώσουμε πως το νέο full-length της μπάντας θα κυκλοφορήσει κάπου μέσα στο 2014. 1349 'Slaves' Official Lyric Video)