Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Sebastian Bach: "Δε θα αυτοκτονούσα ποτέ"


   Ο Sebastian Bach, ο διάσημος μουσικός, τραγουδιστής και πρώην frontman - τουλάχιστον για μια δεκαετία - των 'Skid Row' δήλωσε στη ραδιοφωνική εκπομπή "WDHA Morning Jolt" πως δεν θεωρεί τίποτα δεδομένο στη ζωή. Για την ακρίβεια, δεν το πιστεύει αυτό για την επιτυχία του σε σχέση με κάποιους άλλους καλλιτέχνες, που αναγνωρίστηκαν ακριβώς το ίδιο. 
   "Μερικοί άνθρωποι θεωρούν ότι χρωστάνε στη ζωή, ενώ εγώ ποτέ δεν το έκανα αυτό. Πάντα είχα την ιδέα ότι είμαι τυχερός που μπορώ και το ζω αυτό. Δεν θέλω να φανώ αναίσθητος τώρα, αλλά όταν βλέπω αυτά τα παιδιά να αυτοκτονούν" - αναφερόμενος στον Chester Bennington και στον Chris Cornell - "με κάνουν και σκέφτομαι ότι ίσως - δε θέλω να ακουστεί κάπως - έχουν μια σκέψη του τι είναι η φήμη, που επέρχεται, όταν είσαι μουσικός της rock και μετά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που σκεφτόντουσαν. Το θέμα μου είναι ότι εγώ ποτέ δεν το περίμενα αυτό. Ποτέ δεν περίμενα να γίνω rock star ή ότι θα έχω μια καριέρα 35 με 40 χρόνων. Ποτέ δεν το περίμενα ότι θα συνέβαινε αυτό το καλό στη ζωή μου, είναι κάτι σαν bonus ή ένα γεγονός που τα σπάει" δηλώνει.
   "Δε θα αυτοκτονούσα ποτέ, γιατί είμαι μεγάλος οπαδός της rock μουσικής" συνεχίζει γελώντας. "Πραγματικά, την αγαπώ. Αλλά, αν ποτέ βρεθώ θύμα αυτοκινητιστικού ατυχήματος - χτύπα ξύλο - και δεν μπορούσα να ερμηνεύσω, σίγουρα θα γινόμουν ένας σπασίκλας της rock και θα έκανα συλλογή από δίσκους, επειδή αυτός είμαι. Αν ποτέ κάνει κάποιος παρέα μαζί μου, θα καταλάβει ότι είμαι ένας τύπος που λατρεύει τη μουσική και κατάφερε να την κάνει κάπως καλύτερη." 

   Ο Sebastian Back κυκλοφόρησε αυτό το μήνα στις 14 Νοεμβρίου την αυτοβιογραφία του από τις εκδόσεις HarperCollins Publishers. Το βιβλίο ονομάστηκε "18 And Life On Skid Row" και ήταν προγραμματισμένο να δημοσιευτεί τον προηγούμενο Δεκέμβρη.Αυτό θα περιλαμβάνει την προσωπική συλλογή του τραγουδιστή από φωτογραφίες και ταυτόγχρονα πολλές ιστορίες του από ταξίδια και περιοδείες δίπλα σε μεγάλα σχήματα της hard rock σκηνής.


    

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βιντεοσκοπημένο υλικό από τη συναυλία των Helloween στην Στουτγάρδη

  Το θρυλικό συγκρότημα "Helloween" έπαιξε ζωντανά στις 11 Νοεμβρίου στη Στουτγάρδη της Γερμανίας. Οι Helloween απαρτίζονται από τους τραγουδιστές, Michael Kiske και Andi Deris, τους κιθαρίστες, Kai Hansen, Sascha Gerstner και Michael Weikath, τον μπασίστα Markus Grosskopf και τον drummer,  Dani Löble . Τα μέλη επανενώθηκαν για την παγκόσμια περιοδεία τους με το όνομα "Pumpkins United".  Είναι η πρώτη φορά, που ο Michael Kiske κάνει συναυλία μαζί με τους Helloween μετά από τόσα χρόνια μιας και αποχώρησε το 1993. 'Ιδια περίπου περίπτωση είναι και εκείνη του Hansen, αφού και αυτός έφυγε από τη μπάντα το 1986. Σε μερικές συναυλίες τους, βέβαια,  έπαιζε ζωντανά μαζί τους  όλα αυτά τα χρόνια.  Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω την ερμηνεία των Helloween στη Γερμανία:

Οι Horrendous, Αποκαλύπτουν Λεπτομέρειες Και Πρώτο Single Του Νέου Τους Δίσκου.

Οι Αμερικάνοι Horrendous , έσκασαν με πακετάκι στο οποίο όχι μόνο αποκαλύπτουν όλες τις πληροφορίες για την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά, όχι μόνο μοιράζονται εξώφυλλο και tracklist αυτής αλλά δίνουν και το πρώτο single για μια ολοκληρωμένη εικόνα. Το death metal συγκρότημα, σκοπεύει να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ Idol , στις 28 Σεπτεμβρίου παγκοσμίως παρέα με την εταιρία  Season Of Mist .  H διαδικασία σύνθεσης του Idol, διήρκησε 2 χρόνια και πιο συγκεκριμένα από το Φθινόπωρο του 2015 μέχρι και την Άνοιξη του 2017.  Η ηχογράφηση, μίξη και mastering πραγματοποιήθηκαν στο  Subterranean Watchtower Studios από τον  Damian Herring την περίοδο μεταξύ 2017 και 2018.  Δείτε παρακάτω εξώφυλλο και tracklist και ακούστε το "Soothsayer" . Tracklist 01. Prescience 02. Soothsayer 03. The Idolater 04. Golgothan Tongues 05. Divine Anhedonia 06. Devotion (Blood For Ink) 07. Threnody 08. Obolus

1349, ‘Slaves’ – Δείτε Το Lyric Video!

Φίλοι του black metal σήμερα είναι η μέρα σας!Σας πάμε κατευθείαν στο Νορβηγικό συγκρότημα  1349 και τη κυκλοφορία του νέου τους τραγουδιού ‘Slaves'! Το κομμάτι είναι το πρώτο μετά τη 2010 κυκλοφορία της μπάντας ‘Demonoir’. Το ‘Slaves' σας δίνει όλα όσα μπορεί να θελήσει κάποιος από τους 1349. Βρώμικους ήχους,ουρλιαχτά,κακοπροαίρετους στίχους,έξαλλες εκρήξεις και πολλά περισσότερα!Απολαύστε το κομμάτι στο έπακρο επειδή δεν υπάρχει σχεδόν καμία πληροφορία για το αν οι 1349 θα κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ.Μπορούμε ωστόσο να επιβεβαιώσουμε πως το νέο full-length της μπάντας θα κυκλοφορήσει κάπου μέσα στο 2014. 1349 'Slaves' Official Lyric Video)