Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Poem live at Kyttaro Club w/ Special Guests Nochnoy Dozor & Groove Therapist


Οι Poem, που μετρούν λίγο πολύ 13 δυνατά χρόνια στο χώρο της Ελληνικής progressive metal σκηνής και μας έχουν χαρίσει φοβερές εμφανίσεις, έρχονται την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου στο Kyttaro Club στην Αθήνα για μια ακόμη γεμάτη από metal βραδιά! 
Παρέα τους θα βρίσκονται οι νεοσύστατοι Nochnoy Dozor αλλά και οι Groove Therapist για να συμπληρώσουν με τον δικό τους τρόπο ένα ξεχωριστό live! 
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30 με την αξία του εισιτηρίου να ανέρχεται στα 8 ευρώ (προπώληση) και 10 ευρώ ( ταμείο). Μη λείψει κανείς!

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ 

Poem live at Kyttaro Club w/ Special Guests Nochnoy Dozor & Groove Therapist

KYTTARO Live Club / ΚΥΤΤΑΡΟ (Ηπείρου 48 Αθήνα)
Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
• Προπώληση: 8€
• Ταμείο: 10€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ (η προπώληση ξεκινά τη Δευτέρα 14.01.2019):

WIND σε όλα τα καταστήματα πανελλαδικά.
VIVA.GR: www.viva.gr
Reload Stores: www.facebook.com/ReloadStores
Seven Spot: www.sevenspot.gr
11876 Πληροφορίες Τηλεφωνικού Καταλόγου: www.11876.gr
Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία: www.evripidis.gr
Αθηνόραμα: www.athinorama.gr
Viva Kiosk Συντάγματος: Καθημερινά 9:00πμ - 21:00μμ.
Viva Spot Τεχνόπολη: Δευτ - Σαβ 11:00πμ - 19:00μμ.
Yoleni's: Δευτ - Κυρ: 12:00 - 20:00
ΚΥΤΤΑΡΟ: Ώρες - μέρες συναυλιών www.kyttarolive.gr

POEM

Δημιουργήθηκαν το 2006 και από τότε έχουν στην κατοχή τους 3 albums, έχουν προσθέσει στο βιογραφικό τους 4 Ευρωπαϊκά tours και δεκάδες συμμετοχές σε gigs & festivals σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αναρίθμητες και εξαιρετικές οι κριτικές για όλα τα παραπάνω και όλα δείχνουν ότι για τους Poem, τα πράγματα θα συνεχίσουν έτσι και καλύτερα.
Οι Progressive metallers POEM μετρούν ήδη 13 χρόνια παρουσίας και έχουν μοιραστεί τη σκηνή με πολύ σπουδαία ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας (Ozzy Osbourne, Opeth, Pain of Salvation, Paradise Lost, Burst, Mekong Delta, Cilice, Rotting Christ, Leprous, Anneke Van Giersbergen, Amorphis, Omnioum Gatherum, Textures, Persefone, μεταξύ άλλων).
Πριν έρθει η στιγμή που θα ξαναφύγουν και λίγο πριν ξεκινήσουν να δουλεύουν πυρετωδώς για την προετοιμασία του τέταρτου album τους, επιστρέφουν στο ιστορικό Κύτταρο, στο κέντρο της Αθήνας και μοιράζονται στη σκηνή του μαζί με φίλους, για μία παρουσίαση του Unique καθώς και όλων των σημαντικών στιγμών της μέχρι τώρα πορείας τους.

Links:
Web Site: www.poemband.com
FB: www.facebook.com/PoemOfficial
You tube: www.youtube.com/c/POEMBAND

Nochnoy Dozor

Οι νεοσύστατοι Nochnoy Dozor πριν από περίπου 2 μήνες κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP που φέρει ως τίτλο το όνομά τους, μέσω της Γερμανικής Prophecy Productions και ήδη έχουν πραγματοποιήσει αρκετές Live εμφανίσεις.
Η μουσική τους διακρίνεται από μία πληθώρα ειδών, περιλαμβάνοντας ambient ηχοτόπια και pop σφηνάκια, μέχρι heavy breaks και στιγμές σκληρών ροκ ξεσπασμάτων. Σε όλα αυτά, περίπλοκες αλληλεπιδράσεις κιθαρών και synths, συμβαίνουν αρμονικά και με απόλυτη φυσικότητα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της μπάντας, η συνύπαρξη δύο γυναικείων φωνών, οι οποίες καθοδηγούν την ακρόαση χάρη στο αρμονικό δέσιμό τους.
Είναι γεγονός ότι οι Nochnoy Dozor έχουν έρθει απολύτως έτοιμοι και αποφασισμένοι να διαγράψουν την πορεία τους με επαγγελματισμό και σοβαρότητα.

Links:
FB: www.facebook.com/Nochnoy.dozorband
You tube: www.youtube.com/channel/UCJDW1w8dUkBlHkZHYZNbTQQ/feed

Groove Therapist

Οι Groove Therapist από την Αθήνα, υπάρχουν από το 2010 και το μουσικό τους ύφος συγκαταλέγεται στο Progressive Theatrical Rock/Metal με επιρροές που ξεκινούν από την κλασσική και τη funk μουσική.
Το 2015 κυκλοφόρησαν ντεμπούτο τους με τίτλο "Mr Funker, The Myth". Πρόκειται για ένα καταπληκτικό concept album, με ιδιαίτερα θεατρικά χαρακτηριστικά που με το πρώτο άκουσμα έχουν ως στόχο να παρασύρουν τον ακροατή σε μία παραμυθένια ιστορία.Το album πήρε καταπληκτικές κριτικές στο εξωτερικό και χαρακτηρίστηκε ως «Ντεμπούτο αλμπουμ της δεκαετίας» και ως «ένα από τα καλύτερα concept album του είδους». Μάλιστα το "Mr Funker, The Myth" ηχογραφήθηκε & μαγνητοσκοπήθηκε Live στα Sierra Studios παρουσία κοινού και πολύ σύντομα αναμένεται η κυκλοφορία και αυτής της δουλειάς τους.
Πρόκειται για ένα πολύ έμπειρο Live Act, καθώς έχουν πολύ αξιόλογες συμμετοχές στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Links:
FB: www.facebook.com/Groove-Therapist-161351343904080/
Web Site: www.groovetherapist.com
You Tube: www.youtube.com/channel/UCpdYBwnbbDXUrlD6klGqIsw

-----

Επικοινωνία:

One:Woman:Company - E-mail: riakal.owc@gmail.com
POEM – E-mail: poemgreece@gmail.com
KYTTARO Live Club / ΚΥΤΤΑΡΟ - E-mail: info@kyttarolive.gr 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βιντεοσκοπημένο υλικό από τη συναυλία των Helloween στην Στουτγάρδη

  Το θρυλικό συγκρότημα "Helloween" έπαιξε ζωντανά στις 11 Νοεμβρίου στη Στουτγάρδη της Γερμανίας. Οι Helloween απαρτίζονται από τους τραγουδιστές, Michael Kiske και Andi Deris, τους κιθαρίστες, Kai Hansen, Sascha Gerstner και Michael Weikath, τον μπασίστα Markus Grosskopf και τον drummer,  Dani Löble . Τα μέλη επανενώθηκαν για την παγκόσμια περιοδεία τους με το όνομα "Pumpkins United".  Είναι η πρώτη φορά, που ο Michael Kiske κάνει συναυλία μαζί με τους Helloween μετά από τόσα χρόνια μιας και αποχώρησε το 1993. 'Ιδια περίπου περίπτωση είναι και εκείνη του Hansen, αφού και αυτός έφυγε από τη μπάντα το 1986. Σε μερικές συναυλίες τους, βέβαια,  έπαιζε ζωντανά μαζί τους  όλα αυτά τα χρόνια.  Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω την ερμηνεία των Helloween στη Γερμανία:

Οι Horrendous, Αποκαλύπτουν Λεπτομέρειες Και Πρώτο Single Του Νέου Τους Δίσκου.

Οι Αμερικάνοι Horrendous , έσκασαν με πακετάκι στο οποίο όχι μόνο αποκαλύπτουν όλες τις πληροφορίες για την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά, όχι μόνο μοιράζονται εξώφυλλο και tracklist αυτής αλλά δίνουν και το πρώτο single για μια ολοκληρωμένη εικόνα. Το death metal συγκρότημα, σκοπεύει να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ Idol , στις 28 Σεπτεμβρίου παγκοσμίως παρέα με την εταιρία  Season Of Mist .  H διαδικασία σύνθεσης του Idol, διήρκησε 2 χρόνια και πιο συγκεκριμένα από το Φθινόπωρο του 2015 μέχρι και την Άνοιξη του 2017.  Η ηχογράφηση, μίξη και mastering πραγματοποιήθηκαν στο  Subterranean Watchtower Studios από τον  Damian Herring την περίοδο μεταξύ 2017 και 2018.  Δείτε παρακάτω εξώφυλλο και tracklist και ακούστε το "Soothsayer" . Tracklist 01. Prescience 02. Soothsayer 03. The Idolater 04. Golgothan Tongues 05. Divine Anhedonia 06. Devotion (Blood For Ink) 07. Threnody 08. Obolus

Μαύρη Μαγιονέζα: Επιστρέφουν Με Το Δεύτερο Φοβερό Single Τους 'Επίπεδη Γη' !

Επίπεδη Γη, τιτλοφορείται το ολοκαίνουριο τραγούδι του ελληνόφωνου και αγαπημένου underground συγκροτήματος Μαύρη Μαγιονέζα , το οποίο βρίσκεται διαθέσιμο από εχθές σε μουσικές πλατφόρμες καθώς επίσης και στο επίσημο site της μπάντας: www.mavrimagioneza.com Το κομμάτι, το οποίο είναι και το δεύτερο της επερχόμενης κυκλοφορίας των Μαύρη Μαγιονέζα, μπαίνει δυνατά και τα σπάει σε δροσερούς ροκ ρυθμούς, πικάντικους ήχους ενώ οι έξυπνες στροφές, τα φοβερά solos και οι καυστικοί στίχοι απογειώνουν το κομμάτι το οποίο έρχεται με την αυθεντική υπογραφή του συγκροτήματος!  Ρίξτε μια ματιά στο trailer του επερχόμενου βίντεο κλιπ και απολαύστε το κομμάτι παρακάτω! Από Το Δελτίο Τύπου Το καινούργιο τραγούδι της Μαύρης Μαγιονέζας με τίτλο «Επίπεδη Γη», είναι ένας ηχητικός δυναμίτης. Πριν καλά-καλά καταλάβεις τι είναι αυτά που λέει η δημοσιογράφος από το sample τηλεοπτικής εκπομπής, έρχονται τα τύμπανα, οι κιθάρες και το μπάσο με απίστευτη ροκ ενέργεια να πλαισιώσουν την «κολλητική» μελω