Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

‘New Beginning, New Members, New Evilyn’

Πίσω στα τέλη του Ιανουαρίου για να σας συστήσουμε τους Evilyn.Ένα νέο συγκρότημα από το Λονδίνο που απότι φαίνεται είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα!
Σε μια πρόσφατη σειρά γεγονότων, η μπάντα έχασε δύο μέλη,και ενω αυτό θα μπορούσε να είναι το τέλος του συγκροτήματος,
οι Evilyn,επέλεξαν να ψάξουν για να βρουν ακόμα πιό ανώτερους αντικαστάτες.
Εδώ ο τραγουδιστής Ryder Ataxia, λέει:
"Πολλοί από εσάς αναρωτιούνται τι γίνεται τους τελευταίους μήνες,
και αυτά που έχετε δει είναι :μια πολύ επισφαλής συναυλία τον Δεκέμβριο στο The Peel,που ακολουθείται από μερικούς μήνες φαινομενικού τίποτα,εκτός από την κυκλοφορία ενός διπλού  
A Side δίσκου,και στη συνέχεια ξαφνικά δύο μέλη της μπάντας μας χάνονται..
Ναι μπορώ να σας πω ότι και για μας το όλο θέμα υπήρξε ταραχώδης..
 Λόγω των μουσικών και προσωπικών διαφορών μας,αποφασίσαμε να μην συνεχίσουμε με τον John και τον  Liam, κάτι που ήταν τόσο δύσκολο στο να συμβιβαστούμε, αλλά ειχε και μια μικρή ανακούφιση. 
Η όλη κατάσταση θα μπορούσε να πάει με τον ένα η τον άλλο τρόπο,αλλά εξαιτίας του δικού μου πείσματος και του  Luke,ήταν πραγματικά μονόδρομος ο τρόπος με τον οποίο καταλήξαμε πως θα μπορούσαμε να χειριστούμε την όλη κατάσταση.
Αφού χάσαμε το 50% των μελών μας ,τώρα δεν θα έπρεπε μόνο να αναζητήσουμε καινούριο κιθαρίστα αλλά και ντράμερ,και αυτό απαιτούσε πολύ δουλειά.
Στο μυαλό μας επικρατούσαν πολλά πράγματα αλλά μέχρι το τέλος της μέρας, ξέραμε ότι αυτό που είχαμε ξεκινήσει όλοι μαζί το 2011,όλες οι φιλίες που είχαμε κάνει,οι καταπληκτικοί  fans που είχαμε αποκτήσει,ήταν παρά πολύ πολύτιμα για να παραιτηθούμε ,οπότε αρχίσαμε τη δουλειά και πολύ νωρίτερα από τις αναμενωμένες προσδοκίες μας είχαμε φτιάξει το νέο μας lineup.Τώρα είμαστε πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!!!!"
Εμείς ας ευχηθούμε στο συγκρότημα τα καλύτερα!!!! 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βιντεοσκοπημένο υλικό από τη συναυλία των Helloween στην Στουτγάρδη

  Το θρυλικό συγκρότημα "Helloween" έπαιξε ζωντανά στις 11 Νοεμβρίου στη Στουτγάρδη της Γερμανίας. Οι Helloween απαρτίζονται από τους τραγουδιστές, Michael Kiske και Andi Deris, τους κιθαρίστες, Kai Hansen, Sascha Gerstner και Michael Weikath, τον μπασίστα Markus Grosskopf και τον drummer,  Dani Löble . Τα μέλη επανενώθηκαν για την παγκόσμια περιοδεία τους με το όνομα "Pumpkins United".  Είναι η πρώτη φορά, που ο Michael Kiske κάνει συναυλία μαζί με τους Helloween μετά από τόσα χρόνια μιας και αποχώρησε το 1993. 'Ιδια περίπου περίπτωση είναι και εκείνη του Hansen, αφού και αυτός έφυγε από τη μπάντα το 1986. Σε μερικές συναυλίες τους, βέβαια,  έπαιζε ζωντανά μαζί τους  όλα αυτά τα χρόνια.  Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω την ερμηνεία των Helloween στη Γερμανία:

Οι Horrendous, Αποκαλύπτουν Λεπτομέρειες Και Πρώτο Single Του Νέου Τους Δίσκου.

Οι Αμερικάνοι Horrendous , έσκασαν με πακετάκι στο οποίο όχι μόνο αποκαλύπτουν όλες τις πληροφορίες για την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά, όχι μόνο μοιράζονται εξώφυλλο και tracklist αυτής αλλά δίνουν και το πρώτο single για μια ολοκληρωμένη εικόνα. Το death metal συγκρότημα, σκοπεύει να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ Idol , στις 28 Σεπτεμβρίου παγκοσμίως παρέα με την εταιρία  Season Of Mist .  H διαδικασία σύνθεσης του Idol, διήρκησε 2 χρόνια και πιο συγκεκριμένα από το Φθινόπωρο του 2015 μέχρι και την Άνοιξη του 2017.  Η ηχογράφηση, μίξη και mastering πραγματοποιήθηκαν στο  Subterranean Watchtower Studios από τον  Damian Herring την περίοδο μεταξύ 2017 και 2018.  Δείτε παρακάτω εξώφυλλο και tracklist και ακούστε το "Soothsayer" . Tracklist 01. Prescience 02. Soothsayer 03. The Idolater 04. Golgothan Tongues 05. Divine Anhedonia 06. Devotion (Blood For Ink) 07. Threnody 08. Obolus

1349, ‘Slaves’ – Δείτε Το Lyric Video!

Φίλοι του black metal σήμερα είναι η μέρα σας!Σας πάμε κατευθείαν στο Νορβηγικό συγκρότημα  1349 και τη κυκλοφορία του νέου τους τραγουδιού ‘Slaves'! Το κομμάτι είναι το πρώτο μετά τη 2010 κυκλοφορία της μπάντας ‘Demonoir’. Το ‘Slaves' σας δίνει όλα όσα μπορεί να θελήσει κάποιος από τους 1349. Βρώμικους ήχους,ουρλιαχτά,κακοπροαίρετους στίχους,έξαλλες εκρήξεις και πολλά περισσότερα!Απολαύστε το κομμάτι στο έπακρο επειδή δεν υπάρχει σχεδόν καμία πληροφορία για το αν οι 1349 θα κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ.Μπορούμε ωστόσο να επιβεβαιώσουμε πως το νέο full-length της μπάντας θα κυκλοφορήσει κάπου μέσα στο 2014. 1349 'Slaves' Official Lyric Video)