Κυριακή, 8 Ιουνίου 2014

Full House Brew Crew.Είναι Έλληνες,είναι Μπαντάρα!Έρχονται Στο New Long Festival!!!!!!

Σήμερα θα ξεκινήσουμε τη μέρα μας με ένα αφιέρωμα σε ένα ελληνικό συγκρότημα που έχει μπει δυναμικά στη ροκ σκηνή!!!Αναφέρομαι στους Full House Brew Crew (Van Ace | Spirus | Elias)μια εξαιρετικά καλοστημένη  heavy rock/stoner μπάντα με ήχο που θυμίζει texas heavy rock,καταπληκτική κιθαριστική δουλειά και southern επιρροές!
Πάμε όμως λίγα λόγια!
Η μπάντα διαμορφώθηκε το 2009 από τον τραγουδιστή/κιθαρίστα Van Ace και μέλος των τεράστιων Rotting Christ.Κάθε μέλος έχει πίσω του μεγάλη εμπειρία και έναν αριθμό συναυλιών στην Ελλάδα καθώς και σε πολλές χώρες της Ευρώπης με τις πρώην μπάντες τους.
Το 2010 οι Full House Brew Crew μπήκαν στο στούντιο KM & DK στην Αθήνα για την ηχογράφηση του πρώτου τους άλμπουμ με τίτλο “Bet It All”.Η παραγωγή του άλμπουμ έγινε επίσης από τον ταλαντούχο Van Ace.
Μπορείτε να απολαύσετε τους F.H.B.C στο επερχόμενο New Long Festival που θα γίνει στη Νέα Μακρή στις 19 και 20 Ιουλίου.Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το συγκρότημα καθώς και πληροφορίες για την πολυαναμενόμενη εμφάνιση της super μπάντας!See you there!!!!
New Long Festival
Τοποθεσία:Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο Νέας Μακρής.(Λεωφ.Μαραθώνος 196.
Είσοδος:2 Ευρώ Τη Μέρα.
Ώρα Έναρξης:17:00 μ.μ