Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013

Οι Avenged Sevenfold αποκαλύπτουν trailer για τις σειρά Animated και ανακοινώνουν το επερχόμενο mobile game τους!

Avenged-Sevenfold-M.-Shadows
Ο νέος δίσκος των Avenged Sevenfold  ‘Hail to the King’ θα κυκλοφορήσει στις 27 Αυγούστου με το πρώτο ομότιτλο single  να έχει πουλήσει ήδη αρκετά αντίτυπα.
Αυτή όμως είναι μόνο η αρχή,γιατί όπως φαίνεται η μπάντα κρατάει πολλά ακόμα για τους θαυμαστές της τους επόμενους μήνες.
Σε επιστολή που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της μπάντας, ο frontman M. Shadows δίνει μερικές πρόσθετες λεπτομέρειες για τα επερχόμενα δημιουργικά έργα που εργάζεται το συγκρότημα αυτό τον καιρό.Ανάμεσα τους είναι ένα  IOS / Android mobile βασισμένο στους  Avenged Sevenfold παιχνίδι καθώς και μια animated σειρά από έξι επεισόδια που συνοδεύει το παιχνίδι.
Η μπάντα επίσης δημοσίευσε το trailer(μπορείτε να δείτε παρακάτω)για να εισάγει την επερχόμενη animated σειρά,που δημιούργησε η μπάντα σε συνεργασία με τον Metalocalypse δημιουργό John Schnepp.

"Αγαπητοί φίλοι..

Θέλω να ξεκινήσω ευχαριστώντας όσους από εσάς ήρθαν στα 3 σόου που έγιναν αυτό το Σ/Κ.
Περάσαμε πολύ ωραία όταν βγήκαμε έξω από το στούντιο και αρχίσαμε τις προετοιμασίες για την κυκλοφορία του  άλμπουμ μας “Hail to the King”.
Είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι για την 27η και ελπίζουμε να είστε και εσείς το ίδιο!
Ο λόγος που γράφω αυτή την επιστολή,είναι για να ρίξω λίγο φως σε κάποια πράγματα που πρόκειτε να κάνουμε το φθινώπορο,εκτός από τις περιοδείες και την προώθηση του “Hail to the King.
Πρώτον θα ήθελα όλοι να γνωρίζετε πως τους τελευταίους 18 μήνες έχουμε γράψει και αναπτύξει ένα   IOS / Android βασισμένο στους Avenged Sevenfold παιχνίδι.
Χωρίς να αποκαλύψω πολλά,θα πω μόνο πως είναι ένα παιχνίδι δράσης και περιπέτειας. 
 Έχει γραφτεί και αναπτυχθεί από το συγκρότημα και με τους φίλους μας στα Subscience Studios.
Έχει γίνει φοβερό.Απλά δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να έρθει η στιγμή να το δείτε!
Αυτό που μπορώ να σας δείξω τώρα είναι ένα trailer για την animated σειρά “Hail to the King” που εμείς και οι φίλοι μας στο Machinima δουλέψαμε.Τ
ο παιχνίδι με τη σειρά συνδυάζονται.Ελπίζω να τα απολαύσετε και τα δύο γιατί ξέρω πως είναι μια μεγάλη στιγμή για την ανάπτυξη τους.

 M. Shadows


 Δείτε το trailer εδώ
Hail To the King Trailer (Avenged Sevenfold)