Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι Him Ελλάδα Τον Αύγουστο.Ε Ε Έρχονται!!!!!!!!!!!!

Τώρα εγώ με τον ενθουσιαμό που με έχει καταβάλει τι να πρωτογράψω  για αυτό το συγκρότημα;
Να μιλήσω για τη μοναδική φωνή του Ville Valo; Για τις μελαγχολικές μελωδίες που σου αγγίζουν τη ψυχή;Τα κοφτερά riffs;Σε τι να μείνω για να σχολιάσω;
Λοιπον,το συγκρότημα που λατρεύτηκε από εκατομμύρια κόσμο,το συγκρότημα που  προσωπικά υπεραγαπάω έρχεται στη  χώρα μας στις 1 Αυγούστου για ένα 'must go live' που  θα έχουμε να συζητάμε για καιρό!
Πάμε λίγα λόγια για τους H.I.M.Ξεκίνησαν από τη Φιλανδία στα μέσα του 1995 με σκοπό την επανίδρυση του goth rock.
Με κύρια καλλιτεχνική τους φιλοδοξία  τη δημιουργία τραγουδιών σε παρόμοια μουσική πορεία που κινήθηκαν οι Sisters of mercy και αποστολή τους το Ηνωμένο Βασίλειο  το συγκρότημα χρησιμοποίησε scowling μελωδίες σε συνδιασμό με  ιστορίες μυστικιστικής αγάπης για να φτιάξει το μουσικό του έδαφος.Τραγουδιστής και τραγουδοποιός ο Ville Hermany Valo ήταν ιδρυτικό μέλος της μπάντας παράλληλα με τον Mige Amour στο μπάσο ,Lily Lazer στην κιθάρα , Gas Lipstick στα ντραμς και Zoltan Pluto στα πλήκτρα.
Το 666 ways to love πρώτη ηχογράφιση του group εμφανίστηκε στα τέλη του 1996 και επιτεύξε σημαντικούς επαίνους στην Σκανδιναβική αγορά!
Ένα χρόνο αργότερα το Greatest Love Songs, Vol. 666 στερεοποίησε περίπου την καπως ανορθόδοξη θρησκεία τους και οι γιορτές ξεκίνησαν με το πρώτο εξωφύλλο του wicked game!(πρωτότυπο του Chris Isaak).Ήταν η στιγμή μου η μπάντα κέρδισε μια βάση που συνεχώς αυξάνοταν και εξαπλώνονταν σε όλη την Ευρώπη!!!Ακολουθεί μια συνεχόμενη περιοδεία που θα τους έδινε μια πιο ευρεία αναγνώριση στον κόσμο.
Τρία χρόνια αργότερα έρχεται το Razorblade Romance το δεύτερο άλμπουμ τους που χτύπησε σαν τυφώνας στις πωλήσεις τών  δισκοπωλέιων  και έδωσε μια αναμφισβήτητη ενίσχυση στην αναγνώριση τους!!
Στη συμβολή της παραγωγής πρωταγωνιστούσε ο John Fryer που είχε παλιότερα συνεργαστεί με μπάντες όπως οι White Zombie και  Nine Inch Nails στήριξε με επευφημίες την ομάδα σε όλη την Εύρωπη!!!Οι H.I.M. υπέφεραν για ένα διάστημα μετά από τη φυγή του Pluto αλλά αργότερα αντικαταστάθηκε με τον Emerson Burton.
Deep Shadows και  Brilliant Highlights οι δίσκοι που κατέφθασαν το 2001 και συνέβαλαν στο να φθάσουν την μπάντα στην κορυφή ήταν και το τελικό φινίρισμα για την απόκτηση εκατομμυρίων φαν παγκοσμίως!!!!
 


Stage Volume 1

Αγ. Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου,
Μοναστηράκι

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Προπώληση:
Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 26€,
Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 29€

Ταμείο: 29€

Η προπώληση αρχίζει την Τρίτη 29 Απριλίου 2014.

Σημεία προπώλησης:
Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Τηλ.: 210 3608366
Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 210 3801464

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internetή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη δημοσιογραφική ενημέρωση απευθυνθείτε στο Promo Department: press@didimusic.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βιντεοσκοπημένο υλικό από τη συναυλία των Helloween στην Στουτγάρδη

  Το θρυλικό συγκρότημα "Helloween" έπαιξε ζωντανά στις 11 Νοεμβρίου στη Στουτγάρδη της Γερμανίας. Οι Helloween απαρτίζονται από τους τραγουδιστές, Michael Kiske και Andi Deris, τους κιθαρίστες, Kai Hansen, Sascha Gerstner και Michael Weikath, τον μπασίστα Markus Grosskopf και τον drummer,  Dani Löble . Τα μέλη επανενώθηκαν για την παγκόσμια περιοδεία τους με το όνομα "Pumpkins United".  Είναι η πρώτη φορά, που ο Michael Kiske κάνει συναυλία μαζί με τους Helloween μετά από τόσα χρόνια μιας και αποχώρησε το 1993. 'Ιδια περίπου περίπτωση είναι και εκείνη του Hansen, αφού και αυτός έφυγε από τη μπάντα το 1986. Σε μερικές συναυλίες τους, βέβαια,  έπαιζε ζωντανά μαζί τους  όλα αυτά τα χρόνια.  Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω την ερμηνεία των Helloween στη Γερμανία:

Οι Horrendous, Αποκαλύπτουν Λεπτομέρειες Και Πρώτο Single Του Νέου Τους Δίσκου.

Οι Αμερικάνοι Horrendous , έσκασαν με πακετάκι στο οποίο όχι μόνο αποκαλύπτουν όλες τις πληροφορίες για την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά, όχι μόνο μοιράζονται εξώφυλλο και tracklist αυτής αλλά δίνουν και το πρώτο single για μια ολοκληρωμένη εικόνα. Το death metal συγκρότημα, σκοπεύει να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ Idol , στις 28 Σεπτεμβρίου παγκοσμίως παρέα με την εταιρία  Season Of Mist .  H διαδικασία σύνθεσης του Idol, διήρκησε 2 χρόνια και πιο συγκεκριμένα από το Φθινόπωρο του 2015 μέχρι και την Άνοιξη του 2017.  Η ηχογράφηση, μίξη και mastering πραγματοποιήθηκαν στο  Subterranean Watchtower Studios από τον  Damian Herring την περίοδο μεταξύ 2017 και 2018.  Δείτε παρακάτω εξώφυλλο και tracklist και ακούστε το "Soothsayer" . Tracklist 01. Prescience 02. Soothsayer 03. The Idolater 04. Golgothan Tongues 05. Divine Anhedonia 06. Devotion (Blood For Ink) 07. Threnody 08. Obolus

1349, ‘Slaves’ – Δείτε Το Lyric Video!

Φίλοι του black metal σήμερα είναι η μέρα σας!Σας πάμε κατευθείαν στο Νορβηγικό συγκρότημα  1349 και τη κυκλοφορία του νέου τους τραγουδιού ‘Slaves'! Το κομμάτι είναι το πρώτο μετά τη 2010 κυκλοφορία της μπάντας ‘Demonoir’. Το ‘Slaves' σας δίνει όλα όσα μπορεί να θελήσει κάποιος από τους 1349. Βρώμικους ήχους,ουρλιαχτά,κακοπροαίρετους στίχους,έξαλλες εκρήξεις και πολλά περισσότερα!Απολαύστε το κομμάτι στο έπακρο επειδή δεν υπάρχει σχεδόν καμία πληροφορία για το αν οι 1349 θα κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ.Μπορούμε ωστόσο να επιβεβαιώσουμε πως το νέο full-length της μπάντας θα κυκλοφορήσει κάπου μέσα στο 2014. 1349 'Slaves' Official Lyric Video)