Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στο Studio Οι Riverside!


Πίσω στο studio βρίσκουμε τους progressive metallers, Riverside, από την Πολωνία. Από τα λεγόμενα των ίδιων των μελών στην επίσημη ιστοσελίδα τους, ξεκίνησαν οι διαδικασίες ηχογράφησης του έβδομου δίσκου τους. Συγκεκριμένα, θα συνεχίσουν ως τρίο χωρίς τον ιδρυτή και κιθαρίστα του συγκροτήματος, Piotr Grudzinski, ο οποίος πέθανε πριν από δύο χρόνια. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι η πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας γι' αυτό το album έχει οριστεί για το Σεπτέμβριο του 2018.

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη τη δημοσίευση.

"Αγαπητοί φίλοι, μόλις ξεκινήσαμε τις ηχογραφήσεις για το νέο, έβδομο album των Riverside (παραδοσιακά, στο Serakos Studio στη Βαρσοβία). Θα είναι ο πρώτος μας δίσκος σαν τρίο. Επειδή «ο κόσμος μας τελείωσε» πριν από δύο χρόνια, αποφασίσαμε ότι η νέα έκδοση θα είναι «μετά την αποκάλυψη» στη φύση. Παίζαμε με αυτόν τον ήχο εδώ και αρκετό καιρό, αλλά τώρα η ιστορία έχει αποκτήσει μια πολύ βαθύτερη έννοια.

Και λόγω της φύσης του άλμπουμ, η μουσική θα είναι βαρύτερη και πολύ πιο σκοτεινή, αλλά ταυτόχρονα ατμοσφαιρική, γεμάτη ηχητικά τοπία και με πολλά ζωντανά όργανα. Το μεγαλύτερο μέρος της μουσικής γράφτηκε από τον Mariusz, ο οποίος τώρα θα είναι υπεύθυνος όχι μόνο για ακουστικές αλλά και για τις ρυθμικές κιθάρες. Θα υπάρξει επίσης αρκετή βοήθεια από τον Michał.


Θα υπάρξουν και guest, και κυρίως από τον Maciej Meller, έτσι ώστε όσοι από εσάς, που περιμένουν μόνο σόλο μπάσων, μπορείτε να αναπνεύσετε. Πώς θα είναι η μουσική μας χωρίς τον Grudzień; Θα εξακολουθεί να είναι μουσική των Riverside. Το νέο album θα είναι διαφορετικό, αλλά θα ήταν διαφορετικό ακόμα κι αν ο Grudzień ήταν ακόμα μαζί μας. Ξέρετε ότι δεν μας αρέσει να γράφουμε δύο παρόμοιους δίσκους και έτσι δεν σκοπεύουμε να μιμηθούμε τον ήχο από τις προηγούμενες κυκλοφορίες μας. Η μουσική μας έχει γίνει πιο σοβαρή και πιο ώριμη, οπότε ετοιμαστείτε για ένα πιο αντρικό και συναισθηματικό album. Η ημερομηνία κυκλοφορίας έχει προγραμματιστεί για τα τέλη Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Σας ευχαριστούμε που είσαστε μαζί μας. Mariusz Duda, Piotr Kozieradzki, Michał Łapaj. "


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βιντεοσκοπημένο υλικό από τη συναυλία των Helloween στην Στουτγάρδη

  Το θρυλικό συγκρότημα "Helloween" έπαιξε ζωντανά στις 11 Νοεμβρίου στη Στουτγάρδη της Γερμανίας. Οι Helloween απαρτίζονται από τους τραγουδιστές, Michael Kiske και Andi Deris, τους κιθαρίστες, Kai Hansen, Sascha Gerstner και Michael Weikath, τον μπασίστα Markus Grosskopf και τον drummer,  Dani Löble . Τα μέλη επανενώθηκαν για την παγκόσμια περιοδεία τους με το όνομα "Pumpkins United".  Είναι η πρώτη φορά, που ο Michael Kiske κάνει συναυλία μαζί με τους Helloween μετά από τόσα χρόνια μιας και αποχώρησε το 1993. 'Ιδια περίπου περίπτωση είναι και εκείνη του Hansen, αφού και αυτός έφυγε από τη μπάντα το 1986. Σε μερικές συναυλίες τους, βέβαια,  έπαιζε ζωντανά μαζί τους  όλα αυτά τα χρόνια.  Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω την ερμηνεία των Helloween στη Γερμανία:

Οι Horrendous, Αποκαλύπτουν Λεπτομέρειες Και Πρώτο Single Του Νέου Τους Δίσκου.

Οι Αμερικάνοι Horrendous , έσκασαν με πακετάκι στο οποίο όχι μόνο αποκαλύπτουν όλες τις πληροφορίες για την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά, όχι μόνο μοιράζονται εξώφυλλο και tracklist αυτής αλλά δίνουν και το πρώτο single για μια ολοκληρωμένη εικόνα. Το death metal συγκρότημα, σκοπεύει να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ Idol , στις 28 Σεπτεμβρίου παγκοσμίως παρέα με την εταιρία  Season Of Mist .  H διαδικασία σύνθεσης του Idol, διήρκησε 2 χρόνια και πιο συγκεκριμένα από το Φθινόπωρο του 2015 μέχρι και την Άνοιξη του 2017.  Η ηχογράφηση, μίξη και mastering πραγματοποιήθηκαν στο  Subterranean Watchtower Studios από τον  Damian Herring την περίοδο μεταξύ 2017 και 2018.  Δείτε παρακάτω εξώφυλλο και tracklist και ακούστε το "Soothsayer" . Tracklist 01. Prescience 02. Soothsayer 03. The Idolater 04. Golgothan Tongues 05. Divine Anhedonia 06. Devotion (Blood For Ink) 07. Threnody 08. Obolus

1349, ‘Slaves’ – Δείτε Το Lyric Video!

Φίλοι του black metal σήμερα είναι η μέρα σας!Σας πάμε κατευθείαν στο Νορβηγικό συγκρότημα  1349 και τη κυκλοφορία του νέου τους τραγουδιού ‘Slaves'! Το κομμάτι είναι το πρώτο μετά τη 2010 κυκλοφορία της μπάντας ‘Demonoir’. Το ‘Slaves' σας δίνει όλα όσα μπορεί να θελήσει κάποιος από τους 1349. Βρώμικους ήχους,ουρλιαχτά,κακοπροαίρετους στίχους,έξαλλες εκρήξεις και πολλά περισσότερα!Απολαύστε το κομμάτι στο έπακρο επειδή δεν υπάρχει σχεδόν καμία πληροφορία για το αν οι 1349 θα κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ.Μπορούμε ωστόσο να επιβεβαιώσουμε πως το νέο full-length της μπάντας θα κυκλοφορήσει κάπου μέσα στο 2014. 1349 'Slaves' Official Lyric Video)